FIV 111

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

OANA

inca o data felicitari !!!!!!!!!

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

MadalinaM imi pare sincer tare rau,dar nu te lasa...mergi inainte si data viitoare va fi bine...iti multumesc pentru gindurile tale bune si vei vedea ca intr-o zi,curind, vei simti si tu atingerea aceea sfanta

Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Fetelorsunt prima care scriu dupa super intalneala din seara asta la care am sarbatorit-o cu mare alai mare pe MOanasi cei nu se stie cati bebici ai ei. Vreau sa va spun (ca sa ne invidiati) ca a fost cea mai tare intalneala din cate am fost pana acum. Am simtit cum mi s-au incarcat bateriile pentru FIV-ul ce tocmai l-am inceput si nu numai pt. asta ci si pentru puterea de a retrai din nou si de a te bucura pentru altii, pentru bucuriile lor, pentru reusitele lor. Uitasem cum este, sincer. Pe drum am plans, nici eu nu stiu de ce: sa fi fost din cauza incarcaturii emotionale din seara asta ca am fost inconjurate de atatea gravidute, care mai proaspete care mai burtoase, sa fii fost din cauza Dipherelinului care isi face de cap prin organismul meu vast (eu sunt una dintre cele pe care le-ar respinge Dr. Niculescu din cauza de obezitate!)din cauza fumului de tigara de la Lachi sau din cauza ca acasa ma asteapta un sot bun si iubitor (care by the way spala rufe!) si de care trebuie sa ma bucur si sa ne bucuram toate (nu de sotul meu, ci de ai vostrii!)...Si ce sa mai zic, ca Sheritasi Lachionemi-au facut o pofta de sex, asa incat termin de scris si fug ca am treaba.......Intr-un cuvant ati fost nemaipomenite MOanaSheritaAniast72Lachione as pune-o aici si pe Mirela-1care speram sa fie pe lista de gravidute, ca sa fim in sir una dupa alta.

Mergi la inceput

Adina1967 intri pe forum si nu intri pe mess???stateam si te asteptam si dupa vad mesajul si tu gata ai disparut in ceata...la ce medic mergi in atena??unde l-ai gasit?intra maine seara pe mess daca ai timp sa vorbim sa-mi povestesti ce ai facut...eu am fost azi la medic cu toate medicamentele in traista..nu mi-a facut echo inca...mi-a dat ceva analize sa fac maine dimineata,si spre seara maine cind iau rezultatele ma infiintez din nou,si atunci imi va face echo...si tot maine trebuie sa sun la clinica in Atena sa-i instiintez ca ma apuc de treaba..si sa-i cer aprobarea pentru progesteronul injectabil...dar oricum ar fi deja l-am instiintat pe cel de aici ca am sa ma intep pe riscul meuastept sa-mi dai vestile...te pup

Antosit ti-am lasat un PM
Madalina28 nu te intrista,va fi bine...ti-am lasat un msg
Pusii,Delia,Mirela ce fac bebeii din burtici???
pupici pe burtici si pe viitoarele burtici

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns venera_h spune:

Oanaaa, felicitari!!!!!!! Direct premianti ii scoti!!

zouzou, bafta!!! poate ne nimerim pe mess sa mai vb.

Eu am fost azi la dr. Cocei si am discutat o gramada cu ea, nu imi poate spune exact de ce nu s-a prins, mi-a recomandat chiar ea sa merg in strainatate (Austria sau Belgia) si mi-a spus ca fiecare laborator are mediul lui de cultura si poate embrionilor nu le face bine un anumit mediu, i-am zis si despre ce am mai aflat de aici, nu e impotriva progesteroanelor injectabile, insa sunt si cazuri unde a functionat implantarea dar s-a oprit sarcina in evolutie; ideea e ca nu exista reguli universal valabile, ce functioneaza la una poate dauna la alta si tot asa. In concluzie, am o vara la dispozitie sa ma hotarasc ce fac, de fapt unde, ca de facut tot mai fac.
Intre timp, am hotarat sa fac si o inseminare, sa nu zic ca nu am facut si una din asta, cine stie... si cum pe ciclu natural nu se poate, ca am cicluri anovulatorii, o sa fac stimulare cu ova-mit.

Pup mamici si viitoare mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

dupa mai bine de o saptamana fara net si acasa si la serviciu, s-a rezolvat problema macar acasa si nu am putut sa fac inainte de a citi evenimentele:
Oana si Dana - Felicitari din tot sufletul! DD sa aiba grija de voi si de !
Pussi, Mirela - Voi urmati!
Andicu - Ai grija cu regimul! Sa-i dai lui tot ce are nevoie.
Cris - In aprilie sunt alaturi de tine!
Moniland - Ai ales locatia pentru ultimul FIV?
MadalinaM - Stiu ca acum e foarte greu dar sper ca vei gasi forta necesara sa lupti pentru visul tau!
la toate fetele

dariela

Mergi la inceput

Antosit ti-am trimis un PM,dar dupa cautari indelungi,vad ca farmacista mea a gresit...ea mi-a gasit PROGYNON DEPOT ...si dupa cautari pe net am aflat ca de fapt nu este progesteron este estradiol...acum nu stiu ce sa zic...pun copy la ce scrie..poate sint fete care stiu bine italiana si ajuta Una fiala di Progynon Depot contiene 10 mg di 17b-estradiolo valerato....apoi tot cautind pe la progestinici am gasit PRONTOGEST...Aici detaliile Per iniezione intramuscolare profonda nel gluteo, sanguinamenti uterini disfunzionali, 5-10 mg al giorno per 5-10 giorni fino a 2 giorni prima dell’inizio calcolato delle mestruazioni; aborto abituale dovuto a inadeguata fase luteinica (non raccomandato, Progestinici), dopo fertilizzazione in vitro o dopo inseminazione artificiale, 25-100 mg 2-7 volte la settimana iniziando dal 15° giorno o dal giorno dell’inseminazione fino all’8°-16° settimana di gestazione; dose massima giornaliera 200 mg. Prontogest (Amsa)
G/G Descrizione Principio Attivo Prezzo Ricetta Classe SSN
100 mg/ml soluzione iniettabile 7 fiale 1 ml progesterone (DC.IT) (FU) € 7,98 RNR A
100 mg/ml soluzione iniettabile 3 fiale 1 ml progesterone (DC.IT) (FU) € 4,98 RNR A
deci cred ca asta este progesteronul...sint situri unde se vinde...fetelor care vorbiti bine italiana..astept raspuns,ca sa stiu dimineata sa nu-mi comande cumva ceva gresit....

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

aa si inca ceva Il Progynon Depot trova utile applicazione in tutti gli stati di carenza estrogena. Ciò permette il controllo della sintomatologia e delle conseguenze provocate da tale stato carenziale. DECI SIGUR NU E BUN..PLSSS SPUNETI PARERI

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

si pentru fetele care pot sa-si procure injectiile din UK..GESTONE injectii... asa se numesc injectiile cu progesteron...am dat cautare si am gasit pe un forum englez,ca fetele acolo iau gestone injections...deci o iau din nou de la capat...of si farmacista..cica e 100% progesterol si cind colo este pt insuficienta de estrogen...la progynon depot ma refer...nu ma las pina nu le am in mina...va tin la curent...

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

TOT EU...NU CUMVA ARE CAREVA O RETETA PT PROGESTERON STREULI,SA MI-O TRIMITA PRIN FAX??CA DACA AS AVEA AM PE CINEVA CARE MI-AR TRIMITE URGENT...

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput