FIV 111
Raspunsuri - Pagina 19
andicu spune:
Oana, FELICITAAAAARII !!! 

asteptam confirmarea oficiala si uite c-a venit! ma bucur tare mult pt tine! SA-TI DEA DUMNEZEU DE-ACUM INCOLO SA AI PARTE DE CEI MAI FRUMOSI ANI DIN VIATA! sarcina usoara si bebe(i) sanatosi! 
Andicu
24+
Filip Cristian Poze cu burtica
Ioanatugs spune:
M_Oana FELICITARI IUBITA!!
Dai de baut...nu ma intereseaza...fie chiar si ceai, sau apa plata!!!![]()
Avaloane te razgandisi sa mai faci laparo????
gabitu spune:
MOana
felicitari pentru sarcina confirmata 

. Acum esti
for real. Multa sanatate si tie si puiutilor. Bravooooo!
galuscuta spune:
Eu am o rugaminte la toate gravidutzele si anume:
sa ne spuneti fiecare cat a-ti stat in pat sau care a mers la servici sau , ma rog, alte activitati.Eu trebuie sa-mi iau concediu fara plata vreo 10 zile cat voi sta in Austria iar dupa am dreptul la concediu medical , dar nu stiu de cate zile (deja mi-e jena de sefii mei ca am lipsit cam 3 luni pt.laparo si celelalte 2 FIV-uri).
Pussi , LilianaFI - cum sunteti?
Ma gandeam zilele astea ca nu se mai aude nimic de ZisaCami.Oare ce mai face?
Va pupicesc pe toate 

galuscuta
Andrada.P spune:
Oana Felicitari!! Sa ai o sarcina frumoasa si fara emotii! Abia astept sa te vad cu caruciorul de gemeni prin cartier :)) Drum bun la Odisee! Ne vedem diseara sa bem...orice. 

Andrada
miki-miki spune:
Aldolina
-ici Multumesc! Am primit. Dc mai aflu ceva iti spun si te rog sa-mi comunici si mie modificarile.
MOana 

supervaloarea! Felicitari si 

mancaciosi! Cred ca ai scos parleala pt atatia ani de suferinta.![]()
Mirelush1
iti tin pumnii. Sa fii cuminte si sa bei apa multa neaparat.
Pussi
si tie iti tin pumnii. Curioasa mica si optimista
.
Nu mai stiu cine intreba de maca dc sa o ia sau nu de acum. MACA regleaza hormoni , lucreaza direct asupra hipofizei si se poate lua oricand. Ea nu are rolul doar de a creste endometrul sau de a stimula ovarele. Asa ca poti sa o iei de acum.
Iar pt cine dadea vina pe MACA ca are endometrul mic este exclus.
Miki
antosit spune:
Galuscuta eu la primul fiv am stat in pat 4 zile si apoi inca 3 cu mici plimbari in curte si prin casa. Dupa o saptamana am mers la servici dar m-am protejat cat am putut de activitati obositoare.Acum cred ca voi proceda cam la fel!Tu cand incepi? Scuza-ma daca ai mai spus si eu nu am retinut! BAFTA!
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"
madalina28 spune:
MIKI,poate spun prosti eu pe CM natural in z13-18 aveam endometrul 10.5-11 nu l-am avut niciodata mai mic de atat, la stimulare l-am avut 12.5.Acum doua sapt cu o zi inaintea CM l-am avut de11.5,mi-a venit si am inceput sa iau maca din z5 si ma trezesc cu "endometrul difuz de 8"-vb dr.Si dr meu este mirat de unde asa modificare binenteles ca nu i-am spus ce am luat.Alte medicamente nu am luat in aceasta perioada.De ce esti asa sigura pe tine??????Poate organismul meu nu a reactionat cum trebuie,nu suntem toate la fel.
Madalina
si maine e o zi...
Sheritra spune:
Galuscuto, la primul FIV am stat acasa doua saptamani de mi se urase.
Acum am stat la pat prima zi, a doua si a treia m-am invartit prin casa si curte, iar in wk am fost la munte, restaurant (pana la 2 noaptea) plimbari, apoi la munca, dar totul moderat fara oboseala, gatit, curatenie, etc. Wk urmator am fost la doua chefuri, dar n-am dansat. Dar am beut si tiutunat
... Acu nu mai fac.
Shery
8+
galuscuta spune:
Antosit-incep injectarile dupa Pasti , deci fac FIV-uletzul la sf. lunii aprilie.
De ce va intreb: eu am stat la 1°FIV 1 saptamana tintuita in pat , dupa am facut 1500 km in masina si o alta saptamana in pat; la al doilea FIV am stat la fel 1 sapt.in pat si dupa am facut mici plimbari - amandoua evident negative.Acu' vreau sa vad ce purici sa fac , poate voi veni la servici dupa 1 sapt. ca stau toata ziua sezut la calculator ,numa' ca trebuie sa-mi port laptopul dupa mine si-i greuuuuu(5 kg).vreau sa vad care e procentajul de reusite si in ce situatzie.Va multumesc , acu' i-mi notez tot ce ziceti.
Va pupicesc pe toate
galuscuta