Ana Maria Ferent are 47 kg!!!
Raspunsuri - Pagina 4
alinaalex spune:
oau, ce-mi place subiectul asta!!!
si io, si io!!!
46 kile, 1,69 m. Am un bb de 1 an.
46 aveam inainte de sarcina. 18 kg am pus toata sarcina, apoi le-am dat rapid jos, fara sa vreau, bineinteles. Lumea zice ca arat ok, ba chiar ma intreaba ce dieta am urmat dupa nastere...io as vrea sa am ceva carnitza in plus, macar un 50 kg acolo si desi mananc pe rupte, mai ales seara, tot nu se prinde. ata ete.
edit: baietzelul meu are 12 kg, maine-poimaine ma intrece la kile!
da', chiar, ce e asa neobisnuit ca Ana Maria F. are 47 kile?
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu
LiliaToma spune:
ehehe, fetelor care aveti peste 1,60 si pana in 50, pai ma faceti sa ma simt grasa! .
Eu am 47-48 kg si 1,56m, dar nu ma simt bine la greutatea asta. 45 kg e tinta mea si greutatea la care m-am simtit bine intotdeauna.
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
Lauraa spune:
quote:
Originally posted by XIO. Uita-te la Nicole , Paris , sa vezi cat de urat arata.
Da, intr-adevar, foarte urat..de-as arata si eu asa www.jesper.nu/bilder/tjejer/paris_hilton/paris_hilton_5.jpg" target="_blank">urat ...sau macar www.toshow.org/news/img/Paris%20Hilton.jpg" target="_blank">asa, nu mi-r parea rau deloc
Laura cu
LARA si
Surpriza
michelle7 spune:
daaa e nasoala rau Paris :) mai ales ca nici nu face dieta... e slaba de la mama ei :)
XIO spune:
quote:
Originally posted by Lauraaquote:
Originally posted by XIO. Uita-te la Nicole , Paris , sa vezi cat de urat arata.
Da, intr-adevar, foarte urat..de-as arata si eu asa www.jesper.nu/bilder/tjejer/paris_hilton/paris_hilton_5.jpg" target="_blank">urat ...sau macar www.toshow.org/news/img/Paris%20Hilton.jpg" target="_blank">asa, nu mi-r parea rau deloc
Laura cu
LARA si
Surpriza
Lasa tu pozele astea profesioniste , ca in ele si mama-mea arata de-ti pica ochii.
Uita-te la pozele facute incognito sa ezi cat de 'bune" sunt amandoua.
cat am fost in Canada vedeam prin toate ziarele siterii ca Nicole e anorexica , lesina pe strada , toti ii sarisera in cap ca da un exemplu negativ adolescentelor. Am vazut poze cu ea , cum arata inainte, cum arata dupa ce a slabit de zici ca era un scehelt si cum arata cand a mai pus ceva carne pe ea .
Si nu , mie nu-mi place cum arata Paris.
ralucami spune:
Ca tot se discuta despre Paris Hilton. Aseara am vazut o emisiune despre ea si ce mi-a atras atentia: in pozele din copilarie parca avea ochii caprui. Are lentile de contact?
POZE BEBE
Film eco 4D
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
renah spune:
quote:
Originally posted by ralucami
Ca tot se discuta despre Paris Hilton. Aseara am vazut o emisiune despre ea si ce mi-a atras atentia: in pozele din copilarie parca avea ochii caprui. Are lentile de contact?
POZE BEBE
Film eco 4D
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Da are lentile de contact dar nu a ascuns niciodata ca are ochii caprui. Am vazut-o o singura data fara lentile la T.V. si nu am recunoscut-o, ii schimba total chipul.
Ina82 spune:
Nici nu o mai recunosti fara lentile de contact....
http://teamsugar.com/files/images/this_is_paris1_0.jpg
To be wise is to know what to overlook:-)
XIO spune:
Nicole Richie , ca tot arata atat de "bine", enjoy
http://www.theipinionsjournal.com/uploaded_images/nicoleritchec-785683.jpg
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by XIO
Nicole Richie , ca tot arata atat de "bine", enjoy
http://www.theipinionsjournal.com/uploaded_images/nicoleritchec-785683.jpg
Bleah!!! Nici mie nu-mi plac skeletroanele ambulante. De cosmar si nimic mai mult.