Ana Maria Ferent are 47 kg!!!
Raspunsuri - Pagina 4
alinaalex spune:
oau, ce-mi place subiectul asta!!!
si io, si io!!!
46 kile, 1,69 m. Am un bb de 1 an.
46 aveam inainte de sarcina. 18 kg am pus toata sarcina, apoi le-am dat rapid jos, fara sa vreau, bineinteles. Lumea zice ca arat ok, ba chiar ma intreaba ce dieta am urmat dupa nastere![]()
...io as vrea sa am ceva carnitza in plus, macar un 50 kg acolo si desi mananc pe rupte, mai ales seara, tot nu se prinde. ata ete.
edit: baietzelul meu are 12 kg, maine-poimaine ma intrece la kile!![]()
da', chiar, ce e asa neobisnuit ca Ana Maria F. are 47 kile?
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu
LiliaToma spune:
ehehe, fetelor care aveti peste 1,60 si pana in 50, pai ma faceti sa ma simt grasa!
.
Eu am 47-48 kg si 1,56m, dar nu ma simt bine la greutatea asta. 45 kg e tinta mea si greutatea la care m-am simtit bine intotdeauna.
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
Lauraa spune:
quote:
Originally posted by XIO. Uita-te la Nicole , Paris , sa vezi cat de urat arata.
Da, intr-adevar, foarte urat..de-as arata si eu asa www.jesper.nu/bilder/tjejer/paris_hilton/paris_hilton_5.jpg" target="_blank">urat ...sau macar www.toshow.org/news/img/Paris%20Hilton.jpg" target="_blank">asa, nu mi-r parea rau deloc

Laura cu
LARA si
Surpriza

michelle7 spune:
daaa e nasoala rau Paris :) mai ales ca nici nu face dieta... e slaba de la mama ei :)
XIO spune:
quote:
Originally posted by Lauraaquote:
Originally posted by XIO. Uita-te la Nicole , Paris , sa vezi cat de urat arata.
Da, intr-adevar, foarte urat..de-as arata si eu asa www.jesper.nu/bilder/tjejer/paris_hilton/paris_hilton_5.jpg" target="_blank">urat ...sau macar www.toshow.org/news/img/Paris%20Hilton.jpg" target="_blank">asa, nu mi-r parea rau deloc
Laura cu
LARA si
Surpriza
Lasa tu pozele astea profesioniste , ca in ele si mama-mea arata de-ti pica ochii.
Uita-te la pozele facute incognito sa ezi cat de 'bune" sunt amandoua.
cat am fost in Canada vedeam prin toate ziarele siterii ca Nicole e anorexica , lesina pe strada , toti ii sarisera in cap ca da un exemplu negativ adolescentelor. Am vazut poze cu ea , cum arata inainte, cum arata dupa ce a slabit de zici ca era un scehelt si cum arata cand a mai pus ceva carne pe ea .
Si nu , mie nu-mi place cum arata Paris.
ralucami spune:
Ca tot se discuta despre Paris Hilton. Aseara am vazut o emisiune despre ea si ce mi-a atras atentia: in pozele din copilarie parca avea ochii caprui. Are lentile de contact?
POZE BEBE
Film eco 4D
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
renah spune:
quote:
Originally posted by ralucami
Ca tot se discuta despre Paris Hilton. Aseara am vazut o emisiune despre ea si ce mi-a atras atentia: in pozele din copilarie parca avea ochii caprui. Are lentile de contact?
POZE BEBE
Film eco 4D
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Da are lentile de contact dar nu a ascuns niciodata ca are ochii caprui. Am vazut-o o singura data fara lentile la T.V. si nu am recunoscut-o, ii schimba total chipul.
Ina82 spune:
Nici nu o mai recunosti fara lentile de contact....
http://teamsugar.com/files/images/this_is_paris1_0.jpg
To be wise is to know what to overlook:-)
XIO spune:
Nicole Richie , ca tot arata atat de "bine", enjoy
http://www.theipinionsjournal.com/uploaded_images/nicoleritchec-785683.jpg
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by XIO
Nicole Richie , ca tot arata atat de "bine", enjoy
http://www.theipinionsjournal.com/uploaded_images/nicoleritchec-785683.jpg
Bleah!!! Nici mie nu-mi plac skeletroanele ambulante. De cosmar si nimic mai mult.