120CP sau 150CP

120CP sau 150CP | Autor: codruta_grg

Link direct la acest mesaj

Va rog spuneti-mi daca se simte asa tare diferenta de 30 cai si daca merita sa dau in plus 1700 euro pentru 150 CP, la un opel zafira. Sau mai bine imi pun dotari suplimentare de banii aia

Multumesc!

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Intre 115 si 130 e diferenta evidenta care se simte in primul rand cand ma angajez in depasire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

citeste si tu la caracteristicile tehnice ale masini...adica 0-50km cea de 120 cp o face in 4 sec si cealalta in 3 sec...blabla...sincer nu cred ca e mare diferenta in cazul in care ai aceleasi dimensiuni la motor...cei 30CP lipsa se vad doar la turatii mari...si nu cred ca ai tu ocazia prea des sa ajungi acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Multumesc
Poate la drivetest vor avea ambele variante si atunci vedem (asta daca am unde sa intru in depasire)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Clar se vede diferenta...mai ales la drum lung in depasiri.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eve44 spune:

Eu cand mi-am luat masina ,ma gandeam sa dau diferenta de bani pentru o culoare anume ,fara sa iau in seama CP.
Dar dealer-ul imi spune <Nu dati caii pe culoare>,mare dreptate a avut,ca m-a convins.
Nu-mi pare rau ca am mai dat ceva bani pentru CP.
Bafta!

EVE

"Cu penele altuia te poti impodobi ,dar nu poti zbura."L Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Depinde ce ai de gand sa faci cu masina.Daca ai in vedere multe drumuri pe autostrada, merita, daca nu...nu.Eu in Bucuresti, rar reusesc sa folosesc viteza a 3-a...

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi2004 spune:

da, se simte - mai ales ca este o masina mare!!! Ai nevoie - nu este vorba de condus sportiv sau asa ceva dar nu vrei cred nici sa te claxoneze dacii la stop ca nu reusesti sa o urnesti mai repede .. (intre noi fie vorba - am avut senzatia in buc ca la stop soferii stau cu mana pe claxon si cum se pune verde ei incep sa claxoneze !!!).
Una peste alta eu cred ca merita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

quote:
Originally posted by roxi2004

da, se simte - mai ales ca este o masina mare!!! Ai nevoie - nu este vorba de condus sportiv sau asa ceva dar nu vrei cred nici sa te claxoneze dacii la stop ca nu reusesti sa o urnesti mai repede .. (intre noi fie vorba - am avut senzatia in buc ca la stop soferii stau cu mana pe claxon si cum se pune verde ei incep sa claxoneze !!!).
Una peste alta eu cred ca merita.

Eu am observat ca in Bucuresti (si mai nou si in Cluj) ca incep sa te claxoneze pe portocaliu sa o iei din loc, nu pe verde

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Cand am cerut noi drive test, m-am apucat sa insir omului, la telefon, ce vreau. Mi-au zis ca nu au SW la motorul ala, ce vroiam eu, dar au la acelasi motor (1.8), sedan. Cand am ajuns la drivetest, nu mai era sedan, ci era HB cu motor de 1.6
Asa ca, daca vei avea caii respectivi pe alese la drivetest, zi-mi si mie ca e bine de stiut
Eu as da banii pe cai, nu pe optionale

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

eu as merge lejer pe 120 si de restul as pune dorati...
30 CP nu transforma zafira in supesportiva, mai ales ca nu asta e destinatia acestei masini, nu va fi sportiva nici cu 200 cp, pt ca e altceva...
in fine, daca nu ti se par deajuns, poti foarte usor sa faci un ciptuning la motor si mai pui macar 20 cp...si uite asa ajungi aproape la 150...

Mergi la inceput