Cum gasesti prieteni/colegi vechi???

Cum gasesti prieteni/colegi vechi??? | Autor: sinzi_ana

Link direct la acest mesaj

Nu stiu daca am postat bine aici...in fine...
M-au apucat nostalgiile si tare as vrea sa imi gasesc vechi colegi de generala...de liceu...
Pe colegi.ro nu am gasit mai pe nimeni...
Cum as putea sa caut eficient(dupa nume ca altceva nu mai stiu) si sa iau legatura cu ei cumva????

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns renah spune:

Tocmai ce am vrut sa iti spun sa cauti pe colegi.ro Pai ar cam fi doua posibilitati.Cauti dupa numele de familie pe site-ul paginilor aurii sau si mai sigur incearca sa faci rost de o copie a ultimei pagini din catalog care se pastreaza in arhiva scolii.Cel putin asa se procedeaza cand se organizeaza reuniunile scolare.Adevarul e ca si pe mine ,aici departe, m-a lovit dorul de fostii colegi dar cat de cat am restabilit legaturile. Traiasca messengerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viana spune:

Si eu as cauta-o pe Renata Sandor din Satu Mare stabilita prin USA si nu stiu cum .Acum este casatorita cu un negru si nu am ideee cum se numeste.As fi curioasa sa-i vad copii .Ea este o blonda frumoasa,deci, copii ar fi mulatri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Colegi.ro este cel mai mare, dar mai sunt cateva asemanatoare:

www.colegi.fera.ro
www.colegi.com
www.ecolegi.ro
www.colegiimei.ro
www.salva.ro

Lasati-va oricum adresele, chiar daca pe moment nu gasiti pe nimeni cunoscut, exista posibilitatea sa fiti contactate de cineva in viitorul apropiat.

God, if I can't have what I want, let me want what I have.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Poti incerca si pe google Daca vreunul lucreaza in domeniul public ai sanse sa il gasesti. Oricum ideea e sa gasesti 2-3 colegi, care la randul lor au mai pastrat legatura cu altii si asa mai departe.

rolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

candy, multumim pentru adrese. Eu stiam doar de colegi.ro

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput