ELVETIA (tara cantoanelor) (11)
Raspunsuri - Pagina 4
gehas spune:
Mira, multumesc de raspunsuri. Deci ideea relocarii in Elvetia nu ar fi prea rea. Acum strang info despre Anglia (Londra), Elvetia, Belgia, Olanda, tari pe care le luam in considerare.
Nu e o idee rea aia cu schimbul - dau Canada pe Elvetia ![]()
Ramane sa stabilim cum o sa-mi arat recunostinta pentru ca m-ai bagat in seama
Gabi
Danelutza spune:
... fetelor cu burtici, ati nascut sau nu ? ![]()
Gehas eu locuiesc in partea italiana, asa ca nu te pot ajuta si nici nu stiu prea multe. Bafta multa la schimbatul tarii ![]()

ramona71 spune:
nimic deocamdata!!!
Nici eu nici Anita!!!
Astazi eu ma duc la control.Am sa vad ce zice...dar parca vad ca zice ne vedem peste o sapt si daca nu e nimic....vb
Imi vine sa ii zic ca vreau cezariana...dar nu stiu cum e aici...daca accepta...Ma inspaimanta un pic ideea nasterii pt ca avea deja 3.5 kg acum 2 saptz
...Am sa vad astazi si va tin la curent ![]()
Va pup pe toate si o sapt placuta!
Danelutza spune:
Eu i-am zis doctorului, ca indiferent daca Isabella se intoarce cu capul in jos sau nu, trebuie sa-mi faca cezariana. Asa i-a spus sotul, iar doctorul s-a conformat, bineinteles cu ajutorul Isabellei, care a fost capoasa si-n burta la mamasa si a stat tontoroi in fundulet.

ramona71 spune:
Asa cum v-am promis va dau vesti.Maine la 14 intru in cezariana!Am decis asa cand mi-a zis sa mai asteptam o sapt iar bb are deja in jur de 4 kg
Ce sa mai astept...Va fii un bb mare dar nu ma ami simt in stare sa infrunt o nastere normala asa ca...
Nu imi este teama din contra mi-i se pare mult mai simplu decat la nast normala.Stiu ca recuperezi mai greu dupa dar o am pe mama aici asa ca nu ma voi omor facand treaba.
Sunt un pic preocupata sa o las pe Fabiana singurica(ca mama)
E obisnuita cu ea dar mami e mereu cu ea mai ales dimineata...![]()
Asta e...Va pup pe toate si mai vb cand sunt acasa cu bb!
miraklucker spune:
Ramona deci maine iti vezi baietelul!!... nastere usoara si bebe sanatos. eu am 3 cezariene, nu e f greu, dar tot mai greu decat dupa o nastere normala...cred. Prima noapte e grea,....numaram de fiecare orele pana se face dimineata si-mi spuate perfuzia si sonda. dar dupa ce te ridici din pat merge.
Anita, tu??? nu mai zici nimic. Eu astept SMS tau![]()
Va pup pe toate, nu am chef de lucru....ma conversez prin e-mai cu colega mea romanaca.![]()
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
Poze noi ....cu noi
pistachio spune:
salut, fetelor!
uite si eu tot pe aici...pe acasa!!! numai pot dar asta e, bebe se lasa asteptat...si alex a venit o sapt mai tarziu, peste termen...
maine e termenul meu si o sa merg la spital sa ma controleze si apoi o sa merg la ramona la spital sa-l vad pe micutul dario![]()
eu nu-mi mai gasesc o pozitie confortabila, numai pot dormi, nasol...
va pup si va spun maine ce-a facut ramona![]()
40+
Lukas si Alex nazdravanu'
pistachio spune:
salutare!
A NASCUT RAMONA!!
azi-dimineata la 8.02 s-a nascut DARIO ANTONIO, prin cezariana. are 51 cm si 4120 kg!
il puteti vedea aici: http://www.frauenklinik.ch/index.taf?id=001kab_0502&lang=de&_function=detail&EG_INSERTION_uid1=20070509082945979757000000&_UserReference=AC100D3846B4690398B73BC19809464194FD ![]()
felicitari mamico, refacere rapida si un bebe cuminte si mancacios!!
40+
Lukas si Alex nazdravanu'
miraklucker spune:
Dario, bine ai venit pe lume!!! Ramona felicitari!! ce baietel mare, si ce dulce e, deja l-au pus pe net?!!! ....refacere rapida.
Tu Anita?? ce zice doctorul, Lukas nu se grabeste??....acum vreo doua nopti te-am visat ca ai nascut...o fetita
.
Va pup
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
Poze noi ....cu noi
Danelutza spune:
Ramona felicitari, sa-ti traiasca flacaul, sa fie mincacios si mai ales sanatos. Refacere grabnica si tie si mult laptic la titica, sa-i dai asa, pina pe la vreo doi ani ca mine ![]()
Anita daca zici ca mai astepti, macar sa nasti pe 14, sa am si eu cu cine bea un pahar de vin, de ziua mea ![]()