Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (29)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Si eu va doresc WE placut!Na, ca-mi lipseste maxima pe azi, mai rau decat cafeaua dimineata pentru cafengii.
Kora, Da DOamne sa fie bine!Pup fata curajoasa!
Alexela hai sa vedem care-i rushinosul(I slaba):Petra sau Tudor?
Va pup pe toate si va doresc celor care sunteti in zilele"fierbinti":vediava-s gravide!-iar am scos un verb tampitDar blestemul sta-n picioare!
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristind spune:

Buna fetele!!

Ieri l-am sunat si eu pe dr. Iosup sa ma programez pt. a II-a ecografie si abia pe 5 aprilie mai are liber, asa ca..

Din pacate Dr. Tutu nu este la cabinet niciodata in aceeasi zi cu dr. Iosup, deci tot va trebui sa vin 2 zile la rand in Bucuresti! Asta e!!

Va pupic si va doresc un weekend placut!!

kristin 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Fetele, n-am fost dimineata la IDS, pt ca m-am simtit foarte rau... Nici n-am putut sa ma dau jos din pat. Am mai facut un test, insa, si a iesit la fel!!!!!!!!!!!!!!!! Rushinosii mei vad ca ma tin ca pe ace!!!
Luni o sa merg la Tutu, sa vedem ce spune si el.
VA multumesc muuuuuuuuuuuuuuuuuuullllllllllllllt de tot pt ca va ganditi mereu la mine si pt ca imi tineti pumnii!

Alexela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Alexela, Tutu o sa te trimita mai mult ca sigur sa faci Beta HCG-ul. Dar eu sunt sigura ca este bebe. Ma abtin sa te felicit pana la rezultatul analizei. Dar tot te felicit in gand, na!

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Si zi asa:te simti rau?Cu galetica la pat sau fara?Sau hranesti ratustele doar la fructiera?Glumesc fireste.Dar noi la endo avem o gravi confirmata de doua ori cu sange si n-are domne siptome!Si tare catranita-i.Poate ii dai si ei!
Vorbind serios, cam in ce fel ti-e tie rau?Stai linistita la patut, de preferat pana te vede nenea dr. si-ti OK-ul.Bine?
KISSES

Mergi la inceput

Zeno!

Alexela

Mergi la inceput

Lucialu, mi-e rau in sensul ca imi vajaie capul, imi pute totul in jur, greata nu stiu exact daca am, ceva parca simt, dar n-am avut nevoie de galetica, si nici de fructiera... Acum o ascult pe Urania, sa vad ce spune...
Si da, stau in pat!
Va pup!

Alexela

Mergi la inceput

Supermiros=supergravida.Se pare ca dansul sau dansa nu e chiar rushii..Na, ca ti-au dat de lucru vreo 9 luni

Mergi la inceput

Doamne ajuta!
Eu ies pt moment, poate mai vb pe dupa-masa!
Va pupik pe toate si inva o data va multumesc!

Alexela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

ZENOii voi transmite salutarile tale(D-na... e matusa mea)...sigur isi va aminti de tine pt ca dupa ce ne-am intors acasa te-am admirat impreuna pt cit de bine te simteai dupa laparo(eu ma miscam mai in reluare)si pt convingerea ta in ce priveau inj.cu D.,eu eram inca socata ca mi-a gasit endometrioza si nu ma gindisem prea mult la tratamentul cu D....apoi cum stii am ales sa nu le fac....mi-am zis ca nu sint singura....iti doresc numai bine

Mergi la inceput