Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (29)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Neata fetele,

Lauriciiiiiiun upppp mare de tot, ce mai dor mi-a fost de tine
Ma bucur sa regasesc aici fetele dragi mie Mamidevladut, Kittysor, Laurici69, Felicia, Ioana, Teo

Zeno multumim pt capitolas, un pupic special si o imbratisare pt tine

Ysa, ai reusit sa te programezi? Ca trebuie sa sun si eu sa ma programez pt 30 martie

Ioanaaa ma gandesc la tine azi? ce ai facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

"Neata, fetele!!!!
Ylinca, eu am 36 si stiu ce inseamna sa treaca timpul greu! Hai, trebuie sa iesi din starea de tristete (pe care am avut-o si eu vreo 2 luni, fetele stiu ca nu prea am scris), sa-ti revina optimismul si sa continuam lupta!Uite, intr-o zi ploioasa, eu iti trimit multe raze de soare,.
Kora, draga de tine....8 zile....si orele trec...si trec..
Iyoana, de unde gasesti toate lucrurile dragute pe care ni le scrii dimineata? fata harnicuta!
Pup si fetele fumacioase care-mi sunt alaturi in lupta cu "iarba-dracului".
Si pup toate fetele, sa aveti o zi minunata, in ciuda vremii de afara!

Valentina
noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Vali rezisti tentatiei?Bravo,cum sa fac sa ma molipsesc de la tine?Numar si eu cu tine:ai 2 zile fara tutun!!!
Iyoana atenta si draguta cu toata lumea!

Salut si eu vechile tutunici si ma intreb unde sunt restul de pe listuta ca mai sunt o multime de fete de care nu mai stim nimic?!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Buna fetele tutunarese!!!

Ma alatur si eu galeriei voastre pt Zeno

Pup toate fetele si va doresc un week-end minunat, in ciuda vremii de afara.

Anca 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marusea spune:

Fetelor,daca am luat branca ursului(capsule 4/zi)timp de 3 saptamani credeti ca are vre-o influenta de intarzie CM? N-am avut niciodata problema aceasta decat atunci cand am ramas gravida.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Ylincacat astepti laparoscopia sfatul meu este sa faci o HISTEROSCOPIE,e f.importanta si ea(se face cam in z.7)mie la laparo nu a reusit sa imi rezolve trompa cu probleme(se pare ca la intrarea in uter e ceva) si mi-a recomandat histeroscopia ....pt moment incerc un fiv.....bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Kora,rezist cu maaaaare greutate....sunt atatea tentatii in jur...ca pana si pe doctorasul nostru il cheama TUTUNaru, asta ca sa ma oftic eu!!!! Da' tot nu ma las!

Valentina
noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylinca spune:

LilianaFiMultumesc pentru urare. Sunt in cautare de dr. pentru histero.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Mamidevladut, multumesc ! Tin pumnii pentru laparo, chiar daca mai este un pic pana atunci...

Kora

Vali cum stai cu ?

Ylinca, te rog sa-ti revii si sa nu mai fii suparici. Aici vei gasi fete care sa te indrume si sa te incurajeze, care sa-ti impartaseasca din experienta lor. Iti doresc sa ai mai mult optimism, pentru ca face bine la psihic si celor din jurul tau! Multa putere de a trece peste greutati si numai bine!

Felicia stiu eu o vorba care spune ca
"Vacanta este lucru cel mai usor de planificat:
seful iti spune cand , ... iar sotia unde!".
Asa ca vezi cum faci cu sotul si cu seful sotului, poate il convingi sa plecati undeva in week-endul asta...Si cum afara ploua, ploua...
gasiti voi ce sa faceti in camera de hotel...

astept sa va mai citesc...

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

quote:
Originally posted by vali_delide

Kora,rezist cu maaaaare greutate....sunt atatea tentatii in jur...ca pana si pe doctorasul nostru il cheama TUTUNaru, asta ca sa ma oftic eu!!!! Da' tot nu ma las!

Valentina
noi doi

tare faza cu TUTUNaru, nu m-as fi gandit nici intr-o suta de ani!!!

iyoana

Mergi la inceput