Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (29)
Raspunsuri - Pagina 12

Zenobia spune:
Azi=z1. Punct si de la capat.
Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

lilianaFi spune:
Zenobia....pt.z.1.nu am cuvinte sa imi exprim parerea de rau....multa bafta data viitoare....tot inainte cu optimism...numai bine...

Zenobia spune:
Asta e, Liliana, ce sa facem... Insa am luat cu aceasta ocazie o decizie foarte importanta (pentru a nu stiu cata oara), aceea de a nu-mi innebuni familia si pe mine insami cu problema asta. M-a batut gandul unei inseminari, dar am renuntat. Nu vreau sa ma comport ca si cum ar fi ultima zi si ultima sansa din viata mea. Avem timp si de monitorizari, si de inseminari, si de... si de... o iau mai calm.
Zenobia
Barzoiul buclucas
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Nicole31 spune:
Zeno, o mica pauza e intotdeauna binevenita. Te felicit pentru decizia luata! Plus ca s-a scris pe forum despre nenumarate cazuri in care minunea s-a intamplat atunci cand nimeni nu se astepta, fara monitorizari, planificari si rasplanificari! Bravo tie!

lilianaFi spune:
Zenodin cite te cunosc nu cred ca vei sta departe de monitorizari si nu faci rau(timpul trece cu viteza luminii)....si ca sa iei lucrurile cu calm cum bine zici poate trebuie doar sa gindesti ca monitorizarile sint simple controale pt o stare de sanatate optima si daca e necesar un tratament il faci asa in virtutea inertiei....fara a astepta raspuns terapeutic rapid.... elimini astfel un stres de care poate nu iti dai seama si care e un dusman periculos din mai multe puncte de vedere......numai bine
Nicol,Kora.....toate tutunicile

Zenobia spune:
Da, Liliana, stiu ce spui, insa luna asta, dar fiind faptul ca azi e z 1 ovulatia mea ar fi undeva de Paste. Daca as face stimulare, s-ar brodi pana in Paste, dar nu vreau sa fac curse disperate pe la doctor, sa ma gandesc in continuu "s-o fi spart, nu s-o fi spart"... asa ca luna asta stau cuminte. Ma duc la homeopat, deci tot voi avea ocupatie.
Pupicei.
Zenobia
Barzoiul buclucas
-----------------------

Nicole31 spune:
Eeeeei, vorba vine "cuminte"... Stii zicala aia: nu poti ingrasa porcul (mielul
) in ajun, dar nici sa-l lasi sa moara de foame...!

Alexela spune:
toate tutunicile mele dragi!!!
Ce faceti, fetelor?!?!
Eu n-am intrat deloc azi, au fost nasii pe la noi, am fost harnicutza si am facut ciorba de peste si plachie de stiuca ... Am fost foarte tare!!!
Kora, multumesc pt felicitari! Nu sunt 100% sigura ca sunt , dar nu cred ca exista ceva in lumea asta care m-ar bucura mai mult... Sunt atat de confuza, ai vazut, probabil, ca am tot scris pe forum zilele astea... Nu stiu ce sa cred. Pe de o parte au fost testele, si toate celelalte simptome, pe de alta parte astazi m-au durut rauuuuuuu de tot ovarele si am avut din nou scurgeri din alea... Poate imi vin uratzii!!! O sa termin cu incertitudinea asta cand o sa am rezultatul de la bhcg in maini...
Oricum, vreau sa va spun ca si dc nu se adevereste si nu sunt , tot a meritat: este un sentiment de plutire in aer cand vezi doua II!!! Doamne, daca ati sti cat imi doresc pentru fiecare dintre voi, tutunicile mele dragi (si pt mine, evident, daca n-a fost sa fie acum...), sa traiti acest sentiment!!!
In alta ordine de idei, Zeno, te felicit pt taria si optimismul de care dai dovada. As vrea si eu sa fiu asa puternica, uneori... Astazi oricum nu m-am gandit deloc la lucrurile astea, am mai vorbit cu nasa mea si m-am mai descarcat, dar stiu ca o sa fie bine, oricand va fi sa fie, sper totusi ca va fi acum... Eu te sfatuiesc, desi stiu ca e greu, sa te bucuri de primavara, sa astepti si iepurasul, si sa ai incredere ca totul merge spre bine!!!
Acum, trecand la lucruri mai placute, nu mai stiu cine m-a intrebat, dar raspund la modul general. Luna de miere am facut-o in Maldive, pe insula Meeru. Cand am pus piciorul pe pamantul ala am zis ca acolo e Paradisul. Totul in jur era fascinant. Mai ales pt mine, care o sa va dati seama, daca o sa ma cunoasteti odata in realitate, sunt innebunita dupa albastru, dupa turcoaz, acolo totul e bleu, turcoaz, alb si verde... Peste tot in jur sunt palmieri, lagune cu pesti in zeci de culori, soarele e mereu deasupra, noaptea ploua cu galeata, dar poti linistit sa mergi pe-afara, pt ca vegetatia e atat de deasa, incat nici o picatura nu te uda... Oamenii, apoi, desi sunt toti musulmani, sunt atat de amabili, ai impresia ca esti cel putin Bill Gates la cum se poarta cu tine. Din fiecare lucru cat de mic stiu sa iti aduca o bucurie. Ati vazut, de altfel, intr-una din poze, era cearceaful facut in forma de inimioara si ornat cu petale de flori. Asa il gaseam in fiecare seara, de fapt mereu modelata alta forma... Dimineata, la micul dejun, chelnerul nostru astepta sa plec la toaleta si facea din servetelul de pe masa un trandafir, i-l dadea sotului si-i spunea: Give it to her, and say you did it! Erau asa haiosi!
Si mancarea, fetelor, si-acum ma ling pe bot cand imi aduc aminte...
Ce sa spun, nu se poate descrie in cuvinte! De fiecare data cand simt ca alunec in putul cu melancolie, stau asa si-mi aduc de luna de miere si parca mai prind curaj!!!
Hai ca poate am reusit sa va fac si pe voi sa visati!
Mai povestiti-mi si voi...
Va tin pumnii, dragele mele!
P.S. Hai ca am scris un roman intreg. Se vede ca nu v-am scris deloc astazi, cred ca sunt iertata, nu, am recuperat cu brio!
Alexela

KoraPop spune:
Buna dimineata!
Alexela sa vii azi cu bhcg = !!!!!Minunata descrierea lunii tale de miere,m-ai facut sa visez si sa imi aduc aminte cum anul trecut am fost si noi in luna de miere in Mallorca si exact la fel ca si tine,cand am aterizat acolo pe inmsula plina de palmieri si vegetatie mirifica mi-am spus ca "aici e paradisul"....Pana la urma cred ca oriunde s-ar petrece luna de miere ar fi ca in paradis si amintirile frumoase raman impregnate in sufletel toata viata...!
Va doresc un inceput de saptamana frumos si cat mai productiv !
Kora
CARPE DIEM!