Test de ovulatie
Bun gasit tuturor aspirantelor!!!
Felicitari si sarcina usoara burticutelor!
Revin pe forum dupa o perioada mai lunga si ma bucur sa vad ca multe din aspirantele pe care le stiam sunt burticute si imi doresc ca toate sa le urmam la odisee.
Am o nelamurire in legatura cu un test de ovulatie si poate ma puteti ajuta.... Mi-am facut pana acum 4 teste de ovulatie (in fiecare seara cate unul). Primele trei au iesit negative, adik aveau a doua linie mai deschisa la culoare decat prima, insa cel de ieri era clar pozitiv. Nelamurirea mea este ca astazi mi-am mai facut un test si a iesit negativ ( a doua linie mai deschisa decat prima). Oare am ovulat ieri? Este posibil ca astazi sa fie asa brusc negativ???
Va pup dulce pe toate!!!!
Raspunsuri
andriushca spune:
iubissimo, draga, eu cred ca ovulezi asta seara, asa ca da-i bataie. si eu fac teste de ovulatie si am cam 2 zile pozitive si apoi a doua linie devine mai deschisa in a 3 a zi. dar au fost si luni cand aveam test pozitiv o singura zi si apoi negative. succes!
andreea
KoraPop spune:
iubisimo testele de ovulatie nu sunt prea relevante,cea mai sigura metoda este monitorizarea ecografica si in acelasi timp CSD (contactul sexual dirijat) pt ca ,nu stiu daca tu stii,in perioada ovulatiei cel mai indicat e sa
tot la 2 zile, dar asta in functie de dimensiunile foliculilor si a endometrului vazute la eco si astfel dr. iti va spune cand e momentul optim sa "prestati".Mult succes!
Kora
CARPE DIEM!
Teo2rina spune:
Kora, iubita, de ce la doua zile?eu acum termin tratamentul de dupa intreruperea de sarcina si luna viitoare putem face bebe si voiam sa iau si eu teste de ovulatie ca sa incerc sa fac baiat. de-o fi asa cum am citit.
inaioana spune:
Am 5 teste de ovulatie Oview negative toate in zilele 13,14,15,16,17.
Asta poate insemna:1.nu am ovulatie, 2.am ovulat mai devreme de z13 3.voi ovula dupa z18? Sau ce naiba inseamna?
La sfarsitul lui februarie am intrerupt anticonceptionalele. Apoi z1 a fost pe 3 martie. Nu am facut teste de ovulatie si din z23 am pus Utrogestan, sa fie. In z28 am avut test de sarcina negativ asa ca am intrerupt Utrogestanul si a urmat z1 pe 5 aprilie. Intre 17-21 aprilie am facut testele de ovulatie mentionate, toate negative.
What now?
Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)
ariadna33 spune:
Presupunand ca ai un ciclu de 33 zile (sa zicem ca lungimea ciclului precedent nu a fost influentat de utrogestan, desi era posibil sa survina menstruatia dupa 3-5 zile de la intreruperea utrogestanului, ca si la anticonceptionale), atunci este foarte posibil sa ovulezi in ziua 19 si testul sa se pozitiveze in ziua 18. De aceea firma producatoare spune sa te testezi 7 zile si incepand cu ce zi in functie de lungimea ciclului tau... cand ai un ciclu neregulat, sau cum esti tu dupa anticonceptionale si nu stii la cate zile se va regla, atunci incepi testarea mai devreme, undeva prin ziua 7-8 si strici cateva teste pana cel putin prin ziua 19-20 ca sa vezi cum stai de fapt.
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi 
liana.berbec spune:
Buna,
Eu in martie am avut test de ovulatie pozitiv in ziua 12 la un ciclu care variaza intre 26 si 28 de zile. Cu cat e mai scurt ciclul cu atat incepi testarea mai devreme.
Liana
6+
inaioana spune:
Va multumesc frumos!

Ramane sa astept z28-30 si sa fac un test de sarcina. Daca e negativ, am sa fac o monitorizare eco luna viitoare, testele astea mai mult ma incurca.
adrianaBuc spune:
inaioana, parerea mea e ca te grabesti putin. DUpa intreruperea anticonceptionalelor pot exista mai multe cicluri non-ovulatorii. DIn cate inteleg eu tu nu ai avut pana acum un ciclu normal, adica in care sa nu fi intervenit hormonal. Sfatul meu e sa iti lasi organismul sa respire 2-3 luni, adica sa nu intervi cu nimic. Apoi poti incepe si monitorizarile. Eu asa as face!
28+
Vine o
Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
inaioana spune:
Eu am ramas insarcinata de doua ori imediat dupa intreruperea anticonceptionalelor. Prima data cu Katja si a doua oara o sarcina care s-a oprit in evolutie la 5 saptamani. De aceea probabil mi se parea firesc sa ovulez imediat...
Iti multumesc pentru raspuns!