cand adolescentul o ia razna!

ce trebuie facut in cazul asta?
sa va povestesc. mama are o prietena in varsta de 42 de ani, deci nu este o persoana batrana, care nu poate sa inteleaga problemele copilei ei. are 2 fete, una de 16 ani si una de 12 ani.
cea de 16 ani si-a inceput viata sexuala anul trecut, cu toate ca mama ei a sfatuit-o sa mai astepte,sa mai creasca...a facut-o, asta e acum, nu se mai poate repara. numai ca de atunci au inceput problemele de comunicare intre cele 2...fata parca a innebunit! a inceput sa vina tarziu acasa, sa lipseasca noptile, sa isi aduca iubitul acasa in lipsa parintilor, sa ia note mici, sa minta, sa o injure pe mama ei...
pana la urma, prietena mamei a acceptat si asta, a afcut consiliu de familie, cu cei 2 amorezi si le-a zis sa incerce sa aiba grija cu bolile, cu sarcina...a luat-o pe fata si a dus-o la o prietena care este ginecolog sa stea de vb. numai ca fata nu vrea sa colaboreze deloc.
s-au mai contrat ele de mai multe ori, faze la care se ajungea la injurii din partea fiicei (o dracuia pe mama ei, ii zicea ca abia asteapta ca aceasta sa moara, sa scape de ea-mama ei are cancer de piele..., ca e nebuna, etc.). mama ei nu a mai suportat si a ridicat mana asupra ei si atunci fiica i-a zis ca daca o atinge ii taie gatul in somn!!!!!
tatal nu se implica, a luat pozitia strutului. au fost la consilier psiholog, dar nu au rezolvat nimic,...
acum 1 luna fetei nu i-a venit menstruatia si s-au panicat amandoua...au discutat despre posibilitatea unei sarcini (fata nu se proteja in niciun fel) si fata a zis ca da copilul afara imediat, ca ea nu se distruge sa faca un plod! chiar mama i-a luat un test de sarcina,care spre norocul lor, a iesit negativ. pana la urma a fost alarma falsa.
la ceva timp fata a venit acasa cu cercel in limba!!! si cand mama ei s-a luat de ea, i-a zis sa stea calma, ac nu este lesbi!
se facea un schimb de experienta la liceu cu copiii din franta si mama ei strangea bani sa-i dea sa se duca la vara. cand a vazut grozavia cu cercelul a amenintat-o ca daca nu-l scoate, nu-i da banii. fata i-a zis ca oricum lua banii si se ducea la mare, nu in franta, asa cum a mintit-o pe mama...
azi, a sunat-o prietenul fetei, care i-a zis ca nu o mai suporta pe fata, ca a luat-o razna de tot! ca are datorii de 3 mil si 1/2 la mama lui, care distribuie avon si ca acum ceva timp pushtoaica a cunsocut la patinoar pe un individ de 30 si ceva de ani, care este fotograf si ca i-a promis ca-i face album de prezentare sa se faca model. in timpul asta, fata pleca dimineata devreme, dupa ce pleca mama ei de acasa, si zicea ca se plimba, venea cu tot felul de cadouri acasa si zicea ca i le-a luat iubitul....
baiatul zicea ca s-au certat si ca ea i-a zis ca vrea sa cunoasca si alti barbati adevarati (nu rahati cu ochi ca el...are 19 ani el), sa devina cineva si ca oricum el nu va fi singurul barbat in viata ei!!!
mama fetei este ingrozita, nu stie ce sa faca!
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
Raspunsuri

MissParker spune:
Cine stie ce polite vechi incearca fata sa-i plateasca mamei si a descoperit ca metoda care duce la autodistrugere e din pacate cea mai efectiva.
Sa le dea Dumnezeu minte, dar mai ales iubire, sa gaseasca macar acum (poate in al doispelea ceas) o cale de comunicare care sa duca la intelegere.
Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre
Pentru a-ti cuceri libertatea nu trebuie sa ajungi in America, e suficient sa pleci din Spania.

mihaelamicka spune:
Woowww ... pot sa zic ca nu ma mira ceea ce aud pentru ca generatia asta de acuma nu e ca cea in care am fost noi.
Nu stiu vad ca paritii le dau tot pe tava... ei nu au responsabilitati.. nu le pasa de nimic la copii astia....
Nu pot sa zic ca am fost usa de biserica... dar cea mai mare boacana facuta de mine a fost ca am sarit cu parasuta fara sa fac cursuri si avand doar 17 ani... si cu putin noroc nu am murit... de am avut zile o zis tata... dar sa imi injur parintii si sa fac ce face copila aia... asa ceva nu...
Copila aia nu are nici un respect pentru mama ei.. si ami rau tatal e un idiot ca nu intervine... cu de poate sa permita asa ceva....
daca copilul meu face asa ceva il omor si fac altul...
asa ceva e inadmisibil...
eu cred ca acea mama e un inger de rabdare si bunatate si ii doaresc cat mai multe zile ca sa o poata proteja pe nemernica de fie-sa.
Mesaj pentru Fica nemernica " fatuca proasta pretuieste ce ai ca tunci cand nu va mai fi mama ta atuncea o sa dai de greu... crede-ma ca stiu ce zic... mama a murit acum 8 ani... si pentru mine ea era cea mai buna prietena... Nu iti dori ceva prea mult ca vei capata... si dupa ai ai sa dai tu de dracu copil prost ce esti"
sper ca mesajul sa ajunga la ea daca nu te rog Ariel sa il transmiti destinatarei...
mare placere mi-ar face sa ii dau o mama de bataie.. sa ii vina mintea la cap.
Mult noroc prietenei tale si multa putere ii doresc

flaviutza spune:
quote:
Originally posted by mihaelamicka
Woowww ... pot sa zic ca nu ma mira ceea ce aud pentru ca generatia asta de acuma nu e ca cea in care am fost noi.
Nu stiu vad ca paritii le dau tot pe tava... ei nu au responsabilitati.. nu le pasa de nimic la copii astia....
Nu pot sa zic ca am fost usa de biserica... dar cea mai mare boacana facuta de mine a fost ca am sarit cu parasuta fara sa fac cursuri si avand doar 17 ani... si cu putin noroc nu am murit... de am avut zile o zis tata... dar sa imi injur parintii si sa fac ce face copila aia... asa ceva nu...
Copila aia nu are nici un respect pentru mama ei.. si ami rau tatal e un idiot ca nu intervine... cu de poate sa permita asa ceva....
asa ceva e inadmisibil...
eu cred ca acea mama e un inger de rabdare si bunatate si ii doaresc cat mai multe zile ca sa o poata proteja pe nemernica de fie-sa.
Mesaj pentru Fica nemernica " fatuca proasta pretuieste ce ai ca tunci cand nu va mai fi mama ta atuncea o sa dai de greu... crede-ma ca stiu ce zic... mama a murit acum 8 ani... si pentru mine ea era cea mai buna prietena... Nu iti dori ceva prea mult ca vei capata... si dupa ai ai sa dai tu de dracu copil prost ce esti"
sper ca mesajul sa ajunga la ea daca nu te rog Ariel sa il transmiti destinatarei...
mare placere mi-ar face sa ii dau o mama de bataie.. sa ii vina mintea la cap.
Mult noroc prietenei tale si multa putere ii doresc
miha
sunt de-a dreptul socata...nu-mi gasesc cuvintele..
ALEXIA,02.mai.2004
http://s127.photobucket.com/albums/p127/alexis1980_photo/

MissParker spune:
flaviutza, stai ca mi le gasesc eu.
Asaaaaaa... Deci ce e de facut in situatia asta?
Reteta: a se lua adolescenta nemernica si a se matura podeaua cu ea pana-i zborsim sangele pe nas, sa se invete minte, dom'le! Iar daca nu merge asa, o legam cu mainile de calorifer si o lasam 3 zile fara mancare si tot o ingenunchem noi si o facem sa arate RESPECT !!
Edit ca sa adaug si cauza pt. care fata a luat-o razna: are samanta rea, dom'le!
Felicia
Pentru a-ti cuceri libertatea nu trebuie sa ajungi in America, e suficient sa pleci din Spania.

flaviutza spune:
Doamne Mihaela...pe bune...m-am uitat la detalii, ma asteptam ori la o pustoaica de 17 ani ori la o zgripturoaica...totusi, o doamna decenta ,30 ani, casatorita...
tot nu-mi vin cuvinte..asa vorbesti si in viata reala?? cu cat patos,frate...le scoti ca pe banda rulanta. idiot,nemernica...fatuca proasta,etc. (nu ma mai leg de greselile gramaticale)
ALEXIA,02.mai.2004

Andrada spune:
Mesajul mihaelei trebuie ignorat. Acum haideti sa ne concentram pe cazul fetei.
Trebuie neaparat sa gaseasca pe cineva cu experienta (consilier, psiholog) care sa le ajute. Aproape niciodata nu merg la adolescenti amenintarile si nici represaliile. Trebuie intelese motivele profunde pentru care fata a ajuns in situatia asta. E o disperare si o dorinta de autodistrugere ingrijoratoare in comportamentul ei. Poate faptul ca mama are cancer si e furioasa pe neputinta, poate lipsa comunicarii cu tatal, pot fi multe motive. Cineva trebuie sa o asculte pe fata si sa ii acorde atentia si intelegerea fara sa o judece daca vrea sa ii ajunga la suflet.
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

flaviutza spune:
quote:
Originally posted by MissParker
flaviutza, stai ca mi le gasesc eu.
Asaaaaaa... Deci ce e de facut in situatia asta?
Reteta: a se lua adolescenta nemernica si a se matura podeaua cu ea pana-i zborsim sangele pe nas, sa se invete minte, dom'le! Iar daca nu merge asa, o legam cu mainile de calorifer si o lasam 3 zile fara mancare si tot o ingenunchem noi si o facem sa arate RESPECT !!
Edit ca sa adaug si cauza pt. care fata a luat-o razna: are samanta rea, dom'le!
Felicia
vezi sa nu moara ca Irina din mainile aluia(nu-l pot numi preot) de la Tanacu
ALEXIA,02.mai.2004

denizel spune:
quote:
Interesant!

Da' il chinui putin inainte, nu-i asa? Zi da! Pliiiz!!!!
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Andrada spune:
Asa este, mesajul mihaelei e ingrijorator, dar haideti sa ne concentram pe fata, va rog,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

denizel spune:
Ariel, mie mi-a sarit ceva in ochi: de ce mama fetei a amenintat ca daca nu-si scoate cercelul din limba, nu o mai lasa in Franta? Si ce daca are cercel in limba?
Nu stiu, mi-e teama sa nu gresesc, mi-e tare mila de mama, dar daca ea a fost mereu asa, mai 'constrangatoare' si acum fata s-a rasculat pur si simplu?
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.