Fara credinta???

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

quote:
Originally posted by denizel
Ileanaaaaa, sa nu-l creeeezi!!!!!!

Pai Denizel acilea nu e pe crezutelea e pe stiutelea )

Orgel's second rule: "Evolution is cleverer than you are."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by iileana

...pai tocmai ma pregateam sa scriu ca:
Xeno, si .

Valeu, Xeno, ai trait-o si pe asta: esti pupat acilea, la Sufletul credintei .

Iar chestia cu vazutelea si stiutelea...ma, vorbesti de parca nu ai sti nimic, absolut nimic in afara de chestiile care-ti convin. Parca esti...stii tu cine :-)))

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrrha spune:

quote:
Originally posted by iileana

quote:
Initial creeata de RAMONELLA

Si peste cativa ani,se va descoperi ca oamenii se trag din extraterestrii,si oricum credinta va disparea.

Imi pare rau ca-i risipesc iluziile, dar s-o creada ea ca o data cu aparitia omuletilor verzi credinta va disparea.
Ia uite aici: www.ziua.net/display.php?data=2006-05-20&id=199966&ziua=452a4ab1853d5252ef716e388366ab03" target="_blank">planul de crestinare a extraterestrilor :)

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Haha Ileana
Am un prieten augustinian care zice mai in gluma mai admirativ ca nici Dumnezeu nu poate sa patrunda mintea unui iezuit (sau ceva de genul, nu mai tin minte formularea, dar stiu ca era nostima)
Chiar asa de departe uite ca nici eu n-am crezut ca o sa ajunga... dar oricum cele puse in gura Papei bag mina in foc ca sint aberatii.

Aaaa, stai asa ca articolul e din Ziua lui Ciachir, acu m-am prins

mami de Agatha (21.08.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BOCANILA spune:

Imi pare rau pentru ea.Dumnezeu sa aiba mila de sufletul ei
Tot ce poti face pentru ea este sa te rogi.
Tatal este credincios?
Mama cu siguranta se roaga pentru ea cu lacrimi amare.

Si...2 Timotei 4:3~4:"Caci va veni vremea când oamenii nu vor putea sa sufere învatatura sanatoasa ci îi vor gâdila urechile sa auda lucruri placute,si îsi vor da învatauri dupa poftele lor. Îsi vor întoarce urechea de la adevar,si se vor îndrepta spre istorisiri închipuite."

http://www.ringo.com/profile/cocuta_alisor.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Lili,

MARILENA SI ANNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Adolescenta e perioada in care ne punem intrebari, in care incercam sa rasturnam lumea. E perioada in care bravam, in care suntem rebeli, in care vrem sa atingem si apoi sa strigam "cred". Asa ca ce face tinara e absolut normal si nu tine de credinta sau necredinta parintilor.

Iar chestia cu lamurirea: nici nu se poate ceva mai rau. daca vei incerca sa o lamuresti, sa o aduci pe drumul tau, vei obtine taman pe invers. Cui ii place sa ii se tot duca pe sub nas o teorie, pe care el nu a descoperit-o singur? Mai intii trebuie gasit singur credinta (egal care) si pe urma vine ascultarea celorlati si cautarea prin ceilalti.

Eu la virsta matura ma irita f mult cind vine cite unul care incearca sa ma convinga ca a gasit reteta ideala pt mine. Am doua prietene care incearca asta si care sunt convinse ca imi fac un bine fara sa stie cit de rau imi fac. Eu nu pot lua convingerile unora si sa le fac peste noapte ale mele, credinta nu e o problema de creier ci de suflet. Altfel i-ar spune stiinta si nu credinta.

Sfatul meu: Daca cineva vrea sa convinga pe ceilalti cit de buna e credinta lui, sa o faca prin fapte si nu prin vorbe. Faptele vor dovedi ce rol benefic are credinta in viatza lui. Cind va imprastia in jur o aura de liniste si bunatate, de bucurie a vietii si de respect pt toti ceilalti (egal de ceea ce cred si ceea ce sunt), de abia atunci va convinge.

---------------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Ramonella, ai inceput exact cum trebuie: "are 19 ani". Dupa mine, asta spune tot: este inca un copil si trebuie tratat ca atare. Nu ii da mai mult discernamant decat are, viata pt. ea de-abia a inceput. Adolescentii din ziua azi fac mai multe decat faceam noi, dar asta nu inseamna ca s-au maturizat. Trebuie rabdare si intelegere si iubire. Nu este important daca are dreptate sau nu, este importanta relatia celor din jur cu ea. Daca o puneti la zid, se va rascula... pe buna dreptate: este om si are dreptul sa aiba o parere si sa greseasca...iar voi, familia sunteti oameni maturi, care puteti sa o intelegeti, pt. ca ti trecut si voi prin varsta de 19 ani. Nu ea trebuie sa va inteleaga pe voi ci voi pe ea. Ca sa ajunga la intelepciunea voastra, trebuie sa-si traiasca viata si experientele care ii sunt date. Nu o condamnati pt ca este inca un copil.

Credintele pe care le are sunt in formare, i se pot schimba sau nu, fiecare are dreptul sa creada in orice functioneaza pt. el. Nu o sufocati, nu incercati sa o corectati, nu va functiona. Asteptati sa va ceara ajutorul/sfatul si atunci oferiti-l cu dragoste si intelegere. Este optiunea ei mai departe daca il accepta sau nu.

Eu asa vad lucrurile.

http://tt.lilypie.com/Y53vp2.png

Nu exista circumstante, oricat de rele ar fi, din care un om intelept sa nu poata scoate ceva bun; nici circumstante, oricat de bune ar fi, pe care cel neintelept sa nu le foloseasca spre paguba lui. Francois, Duce de Rochefoucald

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Ramonella, faptul ca vorbeste urat cu amma ei nu are legatura cu religia. Exista atei care vorbesc frumos si isi respecta parintii. Probabil ca fata e intr-o perioada de negare si indiferent ce i se va spune ea va zice invers. Doamne fereste sa i se impuna fortat ceva.. ca va face invers si cine stie ce mai iese de aici.

Si in fond si la urma urmei... si daca ne-au creat extraterestrii, ce? De-asta nu mai pot yo!

Mergi la inceput