Fara credinta???

Fara credinta??? | Autor: RAMONELLA

Link direct la acest mesaj

E vorba de cumnata mea,are 19 ani.La prima vedere pare o fata normala.Dar,cand o cunosti,iti dai seama ca e tare agitata,poate si din cauza varstei.Nu prea merge la biserica,doar de sarbatori.De rugat,nu cred ca se roaga.Vorbeste foarte urat cu mama ei,chiar o injura.Se enerveaza foarte tare.Tatal ei ii face toate mofturile si ea crede ca i se cuvine totul,ca de aia e fata lor.
Azi dimineata,imi spune ca sa vedeti cand o sa-si dea lumea seama ca Isus nu a existat,cum o sa se spanzure toata lumea.Adica crediciosii.Ca a aratat la televizor ca de fapt Isus a fost un om normal si ca nu a fost fiul lui Dumnezeu,ca fiul lui Dumnezeu nu exista.Si ca Dumnezeu a fost un zeu.Si Isus a fost un om simplu care a trait cu Maria Magdalena.Si peste cativa ani,se va descoperi ca oamenii se trag din extraterestrii,si oricum credinta va disparea.
M-a lasat masca...Ma mira ca gandeste asa,si ca este influentata de tot felul de prostii.Ea e ortodoxa,mama ei e baptista.Dar cand era mai micuta si traia bunica ei,statea mult pe langa ea,si era o femeie credincioasa.
Voi ce ziceti,ce as putea sa-i spun,sa o aduc cumva pe calea cea buna,ca nu mi se pare normal sa gandeasca asa.

poze
vine bebe

Ramonel7+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

:)) scuze ca rad,dar e tare-"a aratat la televizor".Pai si ea crede tot ce se zice la televizor?Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Da,iti dai seama cat de naiva poate fii???Ca s-a descoperit mai demult,dar au tinut ascunsa stirea.

poze
vine bebe

Ramonel7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Ramonella, las-o in pace! Daca adulti credinciosi sustin ceea ce sustine ea, nu prea ai cum sa o convingi.
Credinta nu este ceva ce se poate impune. Este doar o alegere personala.
Ca sa fii linstita, spune-i o singura data parerile tale in legatura cu teoriile ei, explica-i motivele pentru care tu nu nu poti crede in ele si...cam atat :-)
Va avea, ca fiecare om, sansele si ocaziile de a deveni un om credincios. Daca nu o va face, nu sta in puterea ta sa o poti convinge.

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Doamne, apara si fereste.
Pacat de tineretile ei! Ar trebui sa faci ceva mai ziditor pentru ea!
Ai incercat sa te invrednicesti sa'i pui grijanie'n anafura si d'amandoua'n cafea?

Ai grija de tine sa nu te sminteasca!

+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

quote:
Originally posted by xenocid

Ai incercat sa te invrednicesti sa'i pui grijanie'n anafura si d'amandoua'n cafea?

Ai grija de tine sa nu te sminteasca!

+

Amin, ca tare bine ai inceput sa le zici xeno..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

ramonella crede-ma ca nu e chiar asa un caz extrem, in ziua de astazi mai toti adolescenti gandesc asa. am si eu o sora care are abia 17 ani si ne confruntam cam cu aceleasi probleme pe care le-ai descris tu mai sus. e greu si enervant insa nu prea avem cum sa le schimbam conceptiile atat timp cat institutiile cele mai indreptatite pentru a face educatie nu fac nimic in sensul asta. si ma refer aici la mass-media, scoli..s.a.m.d.
generatia asta din pacate sunt viitorul...

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Eh, fix nelamuriri d-astea am si io la cei 26 de ani desi par "femeie normala".
Mai putin partea aia cu extraterestrii,dar o fi din cauza ca io nu prea ma uit la televizor
Ce ziceati ca tre' sa faca institutiile statului?

---------------
Just me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by anka-maria

Ce ziceati ca tre' sa faca institutiile statului?

---------------
Just me

!!! Sa previe spanzurarile in masa :-))
Pup, Anka!

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by adriana

quote:
Originally posted by xenocid

Ai incercat sa te invrednicesti sa'i pui grijanie'n anafura si d'amandoua'n cafea? Ai grija de tine sa nu te sminteasca!+

Amin, ca tare bine ai inceput sa le zici xeno..

se da pe brazda de-acum Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Ar fi culmea sa credem tot ce se spune la TV sau se srie in presa. Dar pana la urma fiecare e liber sa creada in ce vrea si in cine vrea, nu-i asa? Chiar si in extraterestrii

Mergi la inceput