FIV in Ungaria 12

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Liana esti o draguta. Multumesc pentru pupic si primeste si tu de la mine 3, pentru fiecare cate unul, sa nu va suparati.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

LIANA,FELICITARI sa de-a d-zeu sa fie bine
Ce stii de Crinuta,unde a disparut,mie dor de ea.
,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Bravo Pussi- puiutilor in urmatoarele 72 de ore sa fiti cuminti si sa va lipiti bine, bine de burtica lui mami!
Mirelus- unde esti?maine sper sa ti pot spune data pt. programare, saluta prichindeii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Multumim Liana de vestile bune
Pussi : de data aceasta trebuie sa ti se lipeasca puiutii. DD sa te ajute sa fie bine.
Va pup pe toti

DM

Mergi la inceput

Chivutamonica ce mai faci? Unde ai disparut? Cum esti?

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

Liana super vesti! Sper ca si tu si puiutii tai sunteti bine.
Pussi felicitari ! Asculta de Liana sa fii cuminte si sa nu te dai jos din pat. Trebuie sa fii servita ca o printesa.

Va pupacim, Ade, Dari si Cai.

AB Darius si Caius Gazele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenusareasa spune:

Cu pussim-am linistit,e bine!Cu analizele m-am luminat si cu AC idem sau ighem,ce sa-i faci unii nu intelege din prima,noroc cu ZoRi ca mi-a explicat mai babestemai trebuie sa ma lamuresc cu acele si flacoanele...treaba e asa la Suprefact e un flacon maricel cu lichid in el din care trag cite 1/2 ml pe zi...cu ce trag?direct cu seringa de insulina sau cu alta??...daca cu cea mare...problema mea e cum transfer lichidul din seringa mare in seringa mica ca sa pot sa ma intep si eu omeneste in burta!!!

A feather can mould a stone if moved by the hand of love.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Pussi te pupam, ai grija de tine si de
Liana eu sunt mai aproape de Pussi, iau eu ( daca nu e cuminte).
Va pupam pe toate

Tia si Daria
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/doreltia/my_photos

Mergi la inceput

Cenusareasa :poti sa tragi si cu acul de la seringa de insulina dar daca trebuie sa folosesti flaconu de mai multl eori inainte de a trage sa dezinfectezi cauciucul cu spirt sau se gasesc seringi de insulina su ac detasabil . Daca iti cumperi seringa de insulina cu ac detasabil poti sa iti cumperi si ace separat cu care sa aspiri si dupa aceea schimbi cu acul de insulina si ti-o faci , ma gindesc subcutanat.

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana78 spune:

Pussi ma bucur ca ai trecut cu bine prin toate probele de foc ! Ma gandesc in continuare la tine si acum si la bb tai ! Sa stai cumintica in patut sa creasc bb !
Liana mereu vesela si oprimista ! Esti un real sprijin pentru noi toate ! Ai scapat de greturi ! ce fac !
Andicu ma bucur ca sunteti bine amandoi ! Trebuie sa fie o senzatie minunata sa-ti vezi si sa-ti simti copilul in burtica ! Sper sa ajungem sa traim toate aceasta bucurie de a fi mama !
Ioana, Cornelia va tin pumnii luni ! Va doresc numai vesti bune si unda verde la FIV !
Gabitu, Cenusareasa urmati voi dupa Pussi ! Sa fie intr-un ceas bun, iar la iarna sa leganati in brate
Daria daca am retinut bine si tu te apropii cu pasi repezi de gravidutele noastre ! Mult succes ! Stimularea sa fie cu multe oute frumoase !

Mergi la inceput