FIV in Ungaria 12
Raspunsuri - Pagina 25
sunshine4ever spune:
Esti draguta Gabi, iti multumesc din suflet.
FETELOR voi ati aflat de moartea tatalui Liviei (de al ca pnaturiste?) Dumnezeu sa il ierte!
pt ea si familia ei.
DM
gabitu spune:
Magda ce veste trista . Nu stiam . DD sa-l ierte si sa fie alaturi de sufletul lui. Ma rog si eu pentru cei ramasi.
Pupici
sunshine4ever spune:
Da Gabi o veste foarte trista. A scris Liana tot ceea ce s-a intimplat la Discutii generale: A MURIT TATA subiect.
Din pacate viata citeodata e prea nedreapta dar nu avem ce face o trim din plin asa cum e , mai incercam sa o infrumusetam, dar tot Dumnezeu decide.
DM
internet spune:
Pussi suntem aici , acum am citit tot ce ati scris, ati fost f harnice. Sa stai cuminte ,sa nu faci efort ca vin cu ( sambata cred ca sunt in Timisoara asa ca nu e prea greu sa ajung la tine cu ). Te pupam de trei ori , .
Liana ai scapat de raceala ?
Adela pe ce bulevard te plimbi???
Va pupam pe toate
Tia si Daria
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/doreltia/my_photos
sunshine4ever spune:
Scuze Gabi am vrut sa scriu Livia si din gresala am scris Liana. Scuze inca o data
DM
Liana30 spune:
pussi peste 2 saptamani sper sa aflamtu ce faci?ceva simptome?
daria eu am inchiriat un apartament pe o luna..l'am gasit foarte greu pt ca nu vor sa inchirieze pe perioada mica,,
raceala mi'a trecut,,ma mai doare putin gatu da trece si astain rest crestem,,crestem,
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"12
Nasica
andicu spune:
Buna fetelor!
Daria, nu stiu sa-ti spun exact adresa caminului, cum noi am stat in Timisoara, dar stiu ca este exact vis-a-vis de clinica. POate Mirela stie. Daca nu, Mi-Ka poate s-o roage pe leliutza sa-ti dea adresa si nr tel, ca ea a stat acolo si mi-a dat-o si mie o data, dar n-am pastrat-o.
Miki-Miki, mie mi s-a spus pt analiza sa vin nemancata, si sa fiu odihnita. In plus, m-au tinut 15 min. pe scaun ca sa ma relaxez si sa-mi treaca orice urma de stres. Am inteles ca influenteaza f mult rezultatul oboseala si stresul si trebuie sa fii cat mai linistita cand faci analiza.
Cornelia si Ioana, ma bucur ca veniti cu vesti bune! multa bafta si sa fie intr-un ceas bun pt amandoua! intr-adevar, la clinica sunt zile cand e infernal! am trecut si noi prin asteptari si de 3-4 ore! asta e, a meritat! asistentele sunt si ele de multe ori stresate de atata aglomeratie, si in plus, nici nu vb engleza si cred ca le streseaza si mai tare chestia asta! dar cand le prinzi mai libere, sunt dragutze toate!
Noi suntem bine, azi am fost si la dr de familie, ne-a masurat, cantarit, tensiune, alea-alea...toate bune, si se pare ca am pus 9kg, nu 11! se pare ca al meu cantar de acasa mi-e dusman declarat, iar la gineco nu m-a cantarit, ci m-a crezut pe cuvant! dr de familie a zis ca nu e mare glicemia, e un pic la limita, dar nu e cazul sa ma sperii! asa ca sunt mai linistita! oricum am grija la dulciuri, asa, pt sufletul meu! in schimb, sunt usor anemica (tot imi vine sa rad, desi stiu ca n-are legatura cu asta, cand ma gandesc cat sunt , si totusi...) si m-am potcovit cu niste pastilute de Ca+Fe+acid folic. Cam atat despre noi!
Aaaa..., si de luni intru in concediu! , intai de odihna o luna si apoi prenatal, asa ca adio stres cu serviciul!
unguroaicele toate Aspirante, Burtici si Mamici!
Andicu 25+Filip Cristian
Poze cu burtica
andicu spune:
Pussi, ! te mai doare burtica? tot pe-acolo? si stai cuminte, nu? tin pumnii strans tare!
Andicu 25+Filip Cristian
Poze cu burtica
dariaioanaxx spune:
Liana - mersi pt. raspuns!si abia astept sa aflu ce sex au gemeneii!
Andicu- mersi si tie, am sa o intreb pe Mirela sigur, oricum trebuie sa cautam si stabilim unde o sa stam inca de marti pt. ca data viitoare cand mergem trebuie sa avem deja cazarea, vis a vis de clinica era o cantina unde am fost cu Mirela, poate acolo este si caminul!
Ioana- cred ca din 22-23 aprilie o sa fiu in Szeged si trebuie sa raman minim 2 sapt., din care una cred ca o sa stau singura, poate o sa ne vedem!
Magda-succes si tie la FIV
Nu stiu cum v a fost voua, cele care ati mai luat Lindinette, dar mie imi este destul de rau, imi este greata, ametesc si ma dor ovarele; ori poate nu sunt obisnuita cu AC, nu stiu poate este de vina si cura de slabire;am slabit cred 4-5kg dar oricum mai am pana la ce mi a zis dr.Z, ca eu ca desteapta am declarat cifra rotunda, pe cand eu aveam 2-3 kg peste aceasta cifra;oricum marti trebuie sa spun greutatea exacta pt. ca de asta depind dozele de trat., presupun;
Verisoara mea era super incantata azi cand am vorbit cu ea pentru ca a sunat la Spital si de acolo i au spus ca totul este OK, s au fecundat destui(din 15 cred si eu)si maine are ET;
cenusareasa spune:
Buna seara la toata lumea!
dariastari de greata sau amareala in gura am avut si eu si cred ca-s de la metabolizarea AC care trece prin pateu!
andicuma bucur ca esti bine si n-ai risc de diabet!Doctorii astia cam exagereaza si ei!
pussiaud ca ai unele pofte si regrete..asa o sa patim si noi??Deci sa dam bice acum pe ultima suta ca pe urma stimulare,punctie,ET,in asteptarea rezultatului toate contraindica,nu? intrebarea mea e si dupa toate astea, 9 luni tot pe uscat o tinem??
Scriem si mie numarul ala magic pe pm sa nu plec datoare la Szeged ca nu prea vreau!
gabitula ce ora ti-ai facut programarea pe 10,ca pe 10 apr voi fi si eu la el la primul echo!
A feather can mould a stone if moved by the hand of love.