FIV in Ungaria 12
Raspunsuri - Pagina 23
Liana30 spune:
Mirela cand ai timp da'i un buzz ca vreau sa vb cu tine..ca vad ca la tel nu raspunzi..te puppp
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"12
Nasica
nmirela71 spune:
Gravido
pe la 5,6 dupamasa e bine?ma pun sa-mi fac lectiile deci voi fi la comp si vorbim.Cand mai sunat?
MIRELUS
sunshine4ever spune:
Ciao fetelor
Steliana : merci de incurajare, cred si eu ca pina la urm aam sa mai ncerc si n caz de forta majora am sa renunt, ca gindindu-am am ajuns la concluzia ca nu degeaba e si bromcripti si cu dostinex intradevar sub tratament imiscade si al oprire imi creste poate bromcriptina ajuta mai mult. Nu stiu daca am sa o pot lua la ore fixe ca lucrez in trei schimburi si ca sa nu imi fie rau am sa o iau cind ma culc. Incercare moarte nu are
Mirela : tu ce mai faci, as putea sa iti scriu un mail cu ceva probleme personale de alta natura decit Szeged si Fiv?
pr toate acu ma retrag in patuti ca la mine dupa o tura de nopate acu ii somnu
DM
dariaioanaxx spune:
Mirelus- te pup si eu si astept sa ne vedem cu bine marti
Magda-ia bromcriptin ca e mai bun si ia l seara(dar nu l lua seara cand esti in tura de noapte, ia l cand te culci), sfatul meu!
gabitu spune:
'Neata fetelor.
Cornelia si Ioana vrem mai multe detalii. Cum a fost la intalnire?
Pussi tin pumniiiiiii.
Va pup.
Liana30 spune:
Mirelush ok.am inteles pe la 5 ,,6 voi fi aci..
va pupacesc pe toatee..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"12
Nasica
pussi spune:
gabitule si noi vrem 3 pupici de la tine
legaturilor..cum suneti..racite?? voi cand aflati daca aveti pasarica sau putulica..cand se vede?
Cornelia, Ioanama bucur ca a decurs la voi totul bine!! Sa fie intr-un ceas bun si pe 15. iunie..sa fiti ambele ..va astept cu detalii
magda
andicusunteti ocupati cu aranjarea camerei?? sper ca esti bine..si Fat Frumos creste
auburnte astepta cu vesti bune ca sa stiu pe cand iti facem galerie
Mi-ka, Tia, Adelamamici, mamici...dar cu noi ce faceti???
Zoricuttu astepti sa-ti dau de baut?? uite ..de acum
Pis cum esti?? ce mai faci??
daniela76Ce face Bubulina??? Ati mai fost la eco??
cine continua cu strigatul catalogului??????
PUSSI