FIV in Ungaria 12
Raspunsuri - Pagina 10
adaca spune:
bulinanico - draga mea , eu am ales clinica Kalii Szeged, in anul 2004, mai bine zis in luna februarie a acestui an. Stiam de doua familii din orasul meu, care au fost la acesta clinica, la dr. Zadori Ianos. Ambele au gemeni. Dar sa stii ca nu prea au vorbit despre faptul ca au facut FIV.
Eu am facut 4 IA, fara reusite si 1 FIV in ianuarie 2005, in urma caruia au rezultat gazele mele DARIUS si CAIUS, in 15 septembrie 2005.
Stiam ca si la Timisoara se face FIV, dar costurile sunt mai mari si reusite cam putine.
Traducerea mi-a facut-o Ani (o romanca stabilita in Szeged), care acum este moasa copiilor mei. Si acum mai merge cu fetele la tradus.
Sper ca ti-am fost de ajutor.
Ade, Dari & Cai
AB Darius si Caius Gazele
irlandeza spune:
quote:
[
irlandezacand vi in Ro?
PUSSI
Pe 6 aprilie. Speram sa nu aiba avioanele intarziere si sa ajungem de Paste acasa.
Noi 2 singurei
adaca spune:
pussi ca Bunul Dumnezeu sa-ti dea si tie cea mai mare bucurie, aceea de a fi mama. pentru tine si puiutii tai.
Liana pe unde esti? Te-ai suparat? Ce fac gemenii tai?
De la gemenii mei pentru gemenii tai si pentru tine.
Ade, Dari & Cai
AB Darius si Caius Gazele
crinuta71 spune:
Buna fetelor,
Nu am mai intrat de o vreme pentru ca am fost cam stresata (si inca nu mi-a trecut de tot). Am intrat doar sa va pup .
Pussi iti tin pumnii.
Avalon, ChivutaMonica nu v-am mai vazut nici eu de mult. Avalon tu cand incepi FIV-ul? ChivutaMonica ti-am trimis e-mail.
Gabitu, Cornelianeli, Ioana_p76, Dariaioana, Cenusareasa si alte fete care va apropiati de FIV va doresc succes.
Liana, Mi-Ka, Andicu, Magda, Steliana
Ioana78 tu cand incepi?
pentru toate fetele de aici
Avalon spune:
Crinuta, mi-a fost tare, tare dor de tine! Ce mai faci tu? Eu sunt bine, fac laparoscopie sambata si ma pregatesc si eu de un nou FIV... Offf ca tare greu e, m-a apucat o depresie cumplita zilele astea... Hai, da-mi o veste buna de tot, te rog!
dariaioanaxx spune:
Pussi- multumesc pt. incurajari si urarile de bine, sa dea Dumnezeu ca ziua de azi cand am inceput tratamentul pt. FIV si care este o zi sfanta, sa mi poarte noroc;
Crinuta- mersi si tie;
Gabitu- eu nu am inteles de ce ti ai luat progesteron de la prima consultatie, tia prescris dr.-ul sau iti este teama ca nu mai gasesti?
-sper ca nu ai disparut in ceata?astept maine un raspuns de la tine;
mary1977 spune:
daca ati facut fertilizare in vitro ICSI dati-mi si mie detalii
\multumesc
va pup pe toate
si va admir pt tot ce faceti
Mi-Ka spune:
bulinanico79, majoritatea fetelor ne-am indreptat spre clinica din Szeged pentru ca este mai aproape de granita si deci se ajunge mai usor.
Te poti programa si prin telefon si pe e-mail, cum vrei tu, ; ori poti lua legatura cu nmirela si o rogi pe ea sa te programeze. La clinica din Szeged sunt 2 doctori care fac FIV (sau cel putin erau 2, acum nu mai stiu), dr. Zadori - care stie engleza foarte bine si cu care nu ai nevoie de translator si dr. Kriszan, care nu stie engleza f. bine si la care ai nevoie de translator.
Pe prima pagina a fiecarui capitol ai sa gasesti toate informatiile necesare (analize, preturi, harta...), iar daca ai nelamuriri, noi suntem cu toate aici sa te ajutam cu drag.
Si stai linistita nu este nici un fel de regula care sa interzica vreo informatie, deci poti intreba orice vrei tu.
Te pupam si bine ai venit printre szegediste !!!
_
Printesa noastra,Alexia