Peugeot 307-nu reusesc sa-l dau!
L-am cumparat in octombrie 2005 la prima mana, acum trebuie sa-l vindem si nu reusim!
Ieri am fost la Peugeot aici si ne-au oferit un pret de nimic pe el.
Masina are 31.oookm, e intretinuta foarte bine dar sub nici-o forma nu reusim sa-l vindem la un pret acceptabil (ne-am gandit undeva la 14.000 poate un pic mai putin ,in conditiile in care l-am cumparat cu 18.700).
L-am dat anuntul pe n site-uri si nimic!
E vreo smecherie pe care nu o stim de nu ne suna nimeni?
Orice sugestie e luata in calcul.
Va multumesc
mami de Calin rasfatzat:)
Raspunsuri
codruta_grg spune:
Nu stiu daca e vreo smekerie, dar va uram succes in vanzare!
Noi ne-am luat in 2005 un renault si zilele astea vreau sa merg pana la reprezentanta sa vedem cat ne ofera in sistem payback (sau cum se cheama). Cred ca si noua ne vor oferi un pret de nimik
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
giulia71 spune:
Daca iei alta masina , noua evident, iti ofera un pret bun, dar daca fac numai "reprise" pretul este de nimic!
Sa aveti bafta multa!
Corina spune:
Ati incercat www.lacentrale.fr ? Noi asa ne-am vindut masina.
Depinde acum de celelalte anunturi de pe site. Depinde si daca e pe benzina sau motorina,cele pe motorina se vind mai bine. V-ati uitat daca mai sint masini ca a voastra ,cu aceleasi caracteristici? Poate ca e prea scumpa si sint prea multe anunturi! parerea mea!
Sper sa reusiti sa o vindeti.
Pupici
giulia71 spune:
Corina, multumesc mult pentru site, uite ca pe asta n-am dat-o!
Masina e pe benzina si ne-am orientat la pret functie de alte masini, luand in considerare caracteristicile similare.
O sa incerc si pe site-ul dat de tine, multumesc din inima!
roxi2004 spune:
exista o asa numita valoare argus a masinii - nu mai stiu site-ul exact - dar este ceva cu argus in care ii dai datele masinii si el iti va da un pret aproximativ al valorii masinii. In orice caz - mie pretul de 14000 pt o masina pe care ai dat acum 1,5 ani mi se pare un pic cam mare. Masina e o afacere paguboasa pt un particular in general. Noi am vandut o masina (cumparata in vara 2005 cu 11000chf si am rulat vre-o 4000 km cu ea, fara nici cea mai mica problema) cu 6500 chf - adica un pic mai mult decat 1/2 din masina. Dar cat am tinut la pret - nu a sunat nimeni!! Multa bafta
mcm spune:
Gandeste si asa - ce masina noua poti cumpara cu 14.000? Si atunci vei vedea ce alternative au cei care isi cauta masina.
Cristina
Corina spune:
Pune in anunt eventual ca pretul e negociabil,eu stiu poate asa ai clienti!Chiar daca nu sinteti dispusi sa lasati prea mult la pret!
giulia71 spune:
Toate anunturile pe care le-am pus au pretul negociabil.
In ziarul local am gasit din abundenta firme care cumpara masini pentru a le revinde, dar tot asa mi-au oferit un pret de nimic pe ea!
Ma doare sufletul sa o vindem asa pe dejeaba!
Corina spune:
Singura solutie este sa nu te grabesti!Asa o sa poti pastra cit de cit pretul!
O alta solutie ar fi sa va cumparati o masina noua ,asa ei sint obligati sa va ia masina veche,dar depinde de voi sa o negociati la un pret bun!
De fapt,scuze ca sint indiscreta,de ce o vindeti?
Pup
denizel spune:
giulia, 14.000 este foarte mult pentru un 307. Noi am avut un 407 ST sport, cu tot ce se poate pe el (in afara de tapiserie de piele) si abia l-am dat cu 16.000.
Unul din motive este ca in Ro, au cautare in primul rand masinile germane.
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.