Piatra Neamt - Perla Moldovei (18)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Andreutza hai ca eu te cred Ce sa-i faci m-am prins mai greu ....batranetile...!

Maine nu cred ca va fi zi de parc!

Ana nasoala treaba,ai grija ce papi!Despre vecini ce sa mai zic,cred ca iti vine sa-i iei la bataie !

Lora dar tu n-ai ce face acasa?Da-l incolo de serviciu !Eu tot astept bautura aia si vad ca nu mai vine

Fata mea e treaza de la 6:15 dimineata,a dormit doar vreo ora si jum si imi vine s-o iau la bataie de numa numa.Eu nush cui seamana asa cu somnul...ghiciti??Bineinteles ca mie....cine stie daca iti dorm vreodata amiaza...sunt f rea de somn,in schimb colegul nu.Cred ca daca as mai si dormi m-as face si mai

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Lora mananca la greu branza de vaci, fructe proaspete, legume. Carne oricum nu pot sa mananc. Fainoase nu-s genul. Dar cred ca organismul meu a resimtzit lipsa lor din perioada lunei a 2-a si a3-a(poate si inceputul celei de a 4-a) cand nu am putut manca decat paine cu eva pe ea( de obicei unt si miere).Iti dai sseama ca acum fac cura de calciu si mai in colo vitamine.

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Aha...vreti sa beti...acuma...

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Multam, multam

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

V-ati imbatat de la bautura data de laura?
unde sunteti
eu mai am putin si plec acasica. am rezistat si azi pana la 18
va pup si o seara buna

"Viata aceasta s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care o speram, dar cat
timp suntem aici putem de asemenea sa dansam.Amintiti-va asta: nu ne mai
putem intoarce niciodata inapoi, acesta e singurul spectacol pe care il
jucam."

Mergi la inceput

Nu ...eu sunt pe baricade...ma cert cu ala mare dar sunt si cu un ochi la voi!

Laura hai ca te-am vazut!Cum fu azi??

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iully spune:

Buna!In sfarsit sunt singura acasa si pot sa stau mai mult pe net.
Lora,felicitari pt permis!sa conduci sa prinzi incredere.
Dana,Cristian va merge din toamna la gradi,eu l-as fi lasat si de acum dar mi-a specificat ca nu au voie sa primeasca copii sub trei ani.Eu sunt rezident pe neurologie.
Adriana,nici eu nu l-am stresat pe Cristian cu olita dar i-am pus-o la vedere.L-am asezat de cateva ori si s-a ridicat brusc fara nici un rezultat pe moment dar usor ,usor s-a obisnuit si cu ea.
Se pare ca bebe2 se lasa asteptat,poate luna viitoare.
Va pupik

Mergi la inceput

Iully aveti de gand sa va mutati in Piatra pe viitor sau va ganditi la Bucuresti?Imi pare rau ca bb2 se lasa asteptat,sigur luna viitoare va veni!

Am o stare asa de nasoala sunt plina de nervi,m-a terminat Paul!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iully spune:

Dana,pe viitor Piatra-Neamt.Desi Bucurestiul e fain din unele puncte de vedere,nu ne-am putut obisnui cu el.
Pupik ca sa treaca nervii.

Mergi la inceput

Merci Iully,m-am mai calmat dar mie frica ca o sa o iau razna pe viitor!L-am cam scapat din mana,nu prea asculta,cu toate ca incerc in fel si chip,nici eu nu mai am rabdare,parca e mai usor cu cea mica decat cu el care are acus 7 ani!Of sper sa o scot la capat!

Da ,te inteleg perfect care cum sunt avantajele si dezavantajele unui oras mare,cati ani mai ai de rezidentiat?Iti place ceea ce faci?Hai ca iar te-am bombardat cu intrebari

Dana

Mergi la inceput