Piatra Neamt - Perla Moldovei (18)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Lunna cred ca sunt faine, dar trebuie vazute in realitate sa-ti dai seama de calitate. Ca tare multe covoare mai sunt. Adica calitatzi diferite, materiale diferite, etc. Maine vii, nu?

Eu trebuie sa vin singura ca nu va fi nimeni sa ma ajute...sa vad cum ajung eu cu Casandra pana la Orion...

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Iar dormiti ??

Acusica va las si eu ca treb sa ma duc dupa Paul,mai vb pe seara!

Dana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ana1980

Lunna cred ca sunt faine, dar trebuie vazute in realitate sa-ti dai seama de calitate. Ca tare multe covoare mai sunt. Adica calitatzi diferite, materiale diferite, etc. Maine vii, nu?

Eu trebuie sa vin singura ca nu va fi nimeni sa ma ajute...sa vad cum ajung eu cu Casandra pana la Orion...

Ana si Casandra

In principiu vin...sper...va zic mai pe seara,ca treb sa tratez cu sotul.Dar daca apare ceva neprevazut si treb sa plece de acasa nu cred ca pot ajunge.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Hai, mai...veniti, gasiti solutii!!!
Laura, tu vii, nu?

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Hai mai feteleor....

De la Aurora mai este o aruncatura de bat pana la Cip Savin.
Lunna eu sunt sigura ca nu o sa fie deloc coplicat cu ambii copii,poti incerca,ca noi oricum te ajutam.

Si al meu este plin de energie si uneori imi pare rau ca am plecat de acasa cu el,ca nu ma pot tine de el,dar asta-i viata,merita incercat...Lora nu-i asa?

Poze noi cu noi;Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Asa-i, asa-i, dar...noi avem doar cate unul, ne e usor sa vorbim...si apoi, pisicuta, Dana abia ii face fata Anei, crede-ma, sigur ii e foarte greu cu amandoi. Dana, in caz de ceva, te intelegem, dar ne dorim sa vii, de aia tragem de tine sa risti...!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Fetelor, eu plec mai repede azi, ca am cumparaturi de facut, asa ca va las, ne vedem maine. La 10.30. In cazul in care apar schimbari, Dana, da-mi si mie un apel pe mobil.

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Mai ati umplut 7 pagini de cand nu am mai intrat....
La servici v-am zis ca nu ami am net si casa nu am avut timp. Ieri am fost la dentist si am stat de la 15.30 pana la 20.00. A avut o operatie si s-au decalat programarile.
Andrada e mai bine, dar mai stam in casa.
Maine am inteles ca este intalnire dar din pacate mi-am facut programare la cosmetica si coafor asa ca nu pot sa ajung. Poate alta data.
Acum ma duc sa fac ceva de mancare ca nu am mai mancat de ieri la pranz mancare doar dulciuri.

Crisssi Andrada (12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

Lora a plecat si m-a lasat singura, de fapt nu singura, cu sefa-mea, dar oricum e cum as fi singura!
criss pupici, spor la treburi!ce faci de mancare?
eu de la 18 ma duc la aerobic, ca ieri nu am fost in stare si nu vreau sa mai chiulesc!
sincer as avea chef de mers prin magazine, chiar daca nu am bani!poate ma duc dupa

"Viata aceasta s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care o speram, dar cat
timp suntem aici putem de asemenea sa dansam.Amintiti-va asta: nu ne mai
putem intoarce niciodata inapoi, acesta e singurul spectacol pe care il
jucam."

Mergi la inceput

Andreutza fain ca vrei sa te mentii in forma ,asa mi-ar place si mie,macar o data pe saptamana la masaj!

Criss imi pare rau ca nu poti veni maine,dar e super ca te duci sa te faci frumoasa,bravo,uite si pt tine o

Lora te anunt in caz de ceva,cum sa nu!Ce cumparaturi faci?Te inoiesti de Paste??

Pisicuta Lora stie cam ce fire are Ana,ca la urma urmei,ea e problema,si plus de asta mai impinge si copii!Sotul mi-a promis ca sta cu Ana,asa ca vin,doar sa nu apara ceva neprevazut!

Laura vii maine??

Ianusca??

Carmen??

Mira??..............Veniti??

Dana

Mergi la inceput