*Aspirante optimiste > 20 ani (71)*

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna!
Poate sa-mi spuna si mie cineva....polidinul se da doar pe reteta???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Olivia, eu mi-am luatr teste de ovulatie de la Dr. Sigur. Au fost foarte bune, mi-au aratat doua linute exact cu o zi inainte de data la care si eu presupuneam ca voi ovula. E 4,5 lei unul.

Maria 08, polidinele se dau fara reteta, insa sunt cam scumpe, eu am facut 10 injectii, deci am luat 20 de fiole si m-au costat aproape 70 lei. Poate tu le gasesti mai ieftine

http://t2.lilypie.com/E9rkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

AnneMa, banuiesc ca azi-cel tarziu maine vei ovula. Insa testele de ovulatie NU garanteaza ca ovulatia va avea loc. Ci doar ca a crescut nivelul LH-ului, care are maximul xu 24-48 ore inainte de ovulatie. Insa daca foliculii nu sunt ok sau stiu eu din ce cauze se poate intampla sa nu ovulezi.

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Alysh: Multumesc! Ma gandesc sa fac si eu incepand din prima zi a urmatorului CM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitzu37 spune:

Hello fetele dragutzele!

Irina, burtik, ce sa fac? Am mult de lucru si nu am timp sa intru pe DC decat ca sa va citesc din cand in cand...
Astept sa vina cm azi sau maine si saptamana viitoare fac hsg. Aseara am fost la medic pt analizele din secretie si la eco aveam un endometru de 15 mm - de sarcina incipienta zice - bine si sarcina unde e, zic eu - pai nu e zice ea - ma bucur ca am un endometru super si degeaba! Asa ca tree neaparat sa vad ce-i cu trompele!

Geany, felicitari! Sarcina usoara si bebe sanatos!

Ancutz, burtik, se vede ceva acolo, sa dea DD sa creasca bebe si sa fie sanatos!

Ramo, burtik!

Mai, ce de burtici am pupat, te pomeni ca o sa fac tripleti!

Olivia, , vezi ce faci luna asta ca tree sa deschidem odiseea pt bebeii de Ianuarie - Februarie 2008!

toate aspirantele si va doresc sa vina bebe cat mai repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

Olivia,eu folosesc de la firma BABY 5buc=8lei; sunt si Dr.Sigur(astea le gasesti cam in orice farmacie, dar sunt 3buc=14lei si mai sunt si la bucata, dar preturile variaza intre7-10lei noi
Anne-me, poate ovulezi azi, daca ai avut ieri test pozitiv si azi negativ
underqueen,TB creste dupa ovulatie
Eu am luat duphaston din aprilie anul trecut dupa sarcina pierduta timp de vreo 5 luni din Z16-25 (desi aveam ciclu de 28-30zile)si nu s-a-ntamplat nimic, ba chiar dupa ce le-am lasat m-am dereglat si am avut ultimele 3 cicluri de 34, 43, 37 de zile.Luna asta mi-a dat sa iau iar , dar astept sa ovulez
alyx, multumesc de raspuns si sarcina usoara sa ai.Tu cum aveai ciclul?

http://tt.lilypie.com/ohRfp2.png
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Alysh, Gina, multumesc mult pt raspunsuri.

Gabitzu, imi era asa dor de tine. Asa facem.

Olivia
Asteptam
Nobody is perfect. I'm nobody.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Maria, eu iau polidin de la farmacia DOM, pe Mircea. Acolo gasesti cam toate medicamente, din punctul meu de vedere este cea mai bine aprovizionata farmacie din oras.
Va pe toate!

http://tt.lilypie.com/RMrfp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea83 spune:

Buna fetelor, sunt noua la postat pe acest forum, desi va urmaresc de mult timp.
Si eu sunt o aspiranta la titlul de mamica,am fost insarcinata in ianurie,cel putin asa cred, si am avut avort menstrual,dr.nu a putut spune daca a fost sau nu bebe, fiindca era sarcina ffff mica de 2 sapt, dar eu cred ca a fost, pt. ca menstruatia imi intarziase aproape 2 sapt si 2 teste mi-au iesit pozitive.
Oricum, avem o luna de cand am inceput iar sa speram la un bebe:).
Imi sunteti foarte utile cu informatiile voastre, si va doresc sa vi se implineasca visul de a deveni mamica, cat mai repede.Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Gabitule faci mama tripleti ca scapi odata.
O sa vezi ca dupa HSG ramai imediat.
Te pup

anca 6+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput