taxa de imatriculare
Am citit azi in ziar pt masinile aduse din afara taxa poate ajunge si la 8000 euro pt masinile mai vechi de 6 ani ,care nu au euro .iar pt cele cu euro 3 si 4 se percep taxe in functie de capacitatea cilindrica.M-am logat pe situl scris in ziar am complectat si mi-a iesit asa---la o masina cu cap cilindrica de 3000 ar trebuiu platit 18.000 de lei noi.Ma intreb care e avantajul daca la stat trebuie sa dai atatia bani.An intrat pe situl www.mobile.de.si nu mi s-a parut scumpe unele masini din Germania din anii '96-97. Voi ce parere aveti de aceste taxe?
Omul ca sa scuteasca niste bani se duce in Germania sa cumpere o masinuta mai ieftina dar aici il asteapta taxe piperate.Se merita sau nu sa aduci masina din Germania de ex?
Ma mir cum se face ca Romania e o tara saraca si pune taxe asa mari ,ca amaratul sa nu poata cumpara mai ieftin ci nu mai prin leasing de la ei bineinteles...
Daca stiti mai multe info ma interseaza pt un vecin care vrea sa -si cumpere masina din GErmania
Raspunsuri
liliana_28 spune:
Pai eu zic sa mai astepte vecinul ca ori se vor micsora taxele ori se va desfiinta de tot aceasta taxa stupida.
Chiar de dimineata auzeam la radio ca statul trebuie sa faca ceva pentru a elimina taxele alea extraordinar de mari.
O zi buna
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
Alynutza spune:
Polonia a avut taxe asemanatoare dupa integrare, a fost data in judecata la Bruxelles si a fost nevoita sa restituie taxa celor care o platisera si sa renunte la ea. Ai nostri guvernanti nu se prea grabesc sa renunte la taxa asta, nici s-o micsoreze, interesele sunt mari, probabil ca nici nu vor renunta pana nu-i da cineva in judecata si pe ei.
Oricum e o taxa absurda, ii mai si spune 'taxa de prima imatriculare' dar daca eu vreau sa-mi vand masina care a fost deja inmatriculata odata in Romania, cumparatorul va plati tot niste taxe astronomice pentru inmatricularea ei, chiar daca nu mai e prima inmatriculare.
gabrielle74 spune:
Multumesc fetelor.Am inteles ca se face miting pe tema asta. Ce bine ar fi sa se scoata aceasat taxa .
Anuska spune:
Eu am auzit chiar ca maine, miercuri statul roman va fi dat in judecata......
Asa ca sa vedem ce mai se intampla....
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii
Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)
codruta_grg spune:
Adevarul e ca am vazut un VW Vento cu 1500 euro (pe mobile.de) care era muuult peste masinile noastre, dar normal...."polueaza" ca nu are euro 3,4
L-am vazut si eu ieri pe Tariceanu cum incerca sa "impace" si UE si pipalul roman
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
aly30 spune:
Eu la un Opel Astra din 2003 am platit taxa de prima inmatriculare 6100 RON .Poate imi restituie ceva inapoi...
liliana_28 spune:
sunt exagerta de mari taxele astea!!!!!
Chiar a meritat sa iei masina si cu aia 6.100 RON?
O zi buna
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
codruta_grg spune:
Nu stiti daca taxa de inmatriculare difera la o masina noua cumparata de la reprezentanta din alta tara fata de cea cumparata de la reprezentanta din Romania?
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi