Casnicute sexy (115)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

cuscra.ce scumpa esti la vedere.ce fac ccc copilasii?
fetelor eu va servesc cu un ceaicald.
georgi somn usor .

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

Monica mai bine servim un ceai cald de lacuscra

cuscra suntem toti raciti cobza mai putin sotzul,in rest bine. Voi ce mao faceti?ginerica mai e racit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

MIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

bau

iesi de dupa canapea sau mai esti cu cineva?

vrei sa-l faci campion?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

sunt singura. maine noapte il fac ccc campion :-)
ma distram de capra cu 2 iezi.

MIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

bi,nu pociii ca facem revizie pt examenele de sapt. viitoare
muncim cam 2 ore si multttt pe zi
pup la voi petrecaretzelor.

pe maine

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

sa nu radeti, am lipsit fiindca am fost sa fac clatite cu sunca si cascaval, mi-era o pofta nebunabineinteles ca pofta vine si mai mult mancand asa ca am facut si cu dulceatza...
si uitandu-ma pe calendar am vazut ca maine-i 21 si se pot face din nou mucenici...respectand calendarul de stil vechi...si ma gandesc ca maine sa-mi fac macar 2 castroane de mucenici cu zeama
miki, de ce esti singurica?

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Bei MIHA,da ce nu am inteles eu bine?..de mi-ai zis faza cu unde dai si unde crapa?!...sau nu imi era adresata mie?... la voi si lasa nervi ca fac riduri

CAMI,heheheh,te iubeste tare colegu,frumos...bei,palmierul ala daca-l scoti afara nu rezista nici 5 zile...tine-l la caldura si uda-l...dar habar nu stiu cat de des sau ce alte tratamente ii trebuie...stiu ca si la Constanta au murit aia care i-au plantat acum 3-4 ani,parca, ca era prea frig iarna si nu au rezistat...asa ca bafta!...eu tot va mai astept,poate va mutati aici...o sa ai palmieri non-stop!!!!

DANELUTZA,sa treaca mucii..si eu is putin,dar deja pe trecute...am luat si eu de la fi-miu...vreau sa fac si eu Krem,am primit de la mama in pachet plicuri de OLe....aici nu gaseam si i-am dat comanda...sa vezi ce radea mama de mine...saptamana asta sper sa ajung sa fac una...aia cu branza am renuntat acum sa o fac,am zis ca o fac de Pasti ca si asa se mananca atunci cu branza...ca tre sa alerg si nu mai am timp de prajii...azi am facut ceva papica:supica cu galusti,salata de beof si chiftelute....parjii voi face zilele astea,spre week end!!!

GEORGI ,felicitari pt credit...sa conduci sanatoasa masinuta!

MIKI,nu am mai apucat sa stam la palavre,offfff...poate zilele urmatoare cand ai liber.

IOANA,bine ati revenit!...sanatate puiului mic....cum au iesit analizele?....sper sa nu aiba nimic!!!

DANA_CH, sanatate si voua,vezi sa nu-i dai si colegului raceala

Gata,fug la nani... la toata lumea,numai bine si sanatate multa la bolnaviori!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna dimineata!Am sosit cu cafeluta!sunteti fantastice, am citit cu capra, cu patura ...are mai multe intelesuri...patura, e bine sa fie in masina caci poate pe unse se circula cu masina e vreo padurice si...m-am zapacit de dimineata...pupici la toate fetele!
La noi e un nor negru pe cer de ti se face frica...

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata!
doina, ce cafea buna ai facut!
la noi ploua, da' rau de tot. nici un caine nu-l scoti pe vremea asta si eu tre' sa merg la munca
ati fost totale aseara cu capra cu 2 iezi, cu grasu si cu musteatza, sunteti nebune rau
toate

Mergi la inceput