Informatii utile Braila/ Galati

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

buna dragele mele,
am fost iesi la dr. calin alina si am iesit cam desumflata de acolo, cand mi-am facut hsg medicul radiolog mi-a spus ca am usoare sinechii uterina marginale, dar sa fiu optimista, iesi am ajuns la calin si-mi spune ea ca tre sa-mi faca histeroscopie luna viitoare dupa ciclu...., plus ca fiind ziua 9 mi-a facut so monitorizarea ovulatiei unde mi-a spus ca am un folicul de 11 mm pe ovarul stang, si nu mi-a dat alte informatii doar ca nu are rost sa ma cheme duminica la urmatoarea monitorizare ca-i mic foliculul si sa vin luni seara.
voi cele care ati facut monitorizari.....ce dimensiuni aveau foliculii vostri in zilele respective?...plus ca mie nu mi-a spus nimic de endometru...si am vazut pe net ca si dimensiunea lui e importanta.
pupici si va multumesc

http://tt.lilypie.com/TnCpp3.png-decembrie 2006
Ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikunikalai spune:

monitorizarile le incepeam cu ziua 12 la un ciclu de 28-29 de zile... ce durata are cm -ul tau?
pana luni mai are timp sa mai creasca, stai linistita...iar de endometru trebuie sa intrebi tu...la galati! mi s-a intamplat sa se uite,,,,
tu de ce faci monitorizare? pregatesti vreo IA? la galati???

Mergi la inceput

nu pregatesc nimic, ci am facut luna asta o hsg si daca tot nu m-am descurcat luna trecuta cu testele de ovulatie, am zis eu ca e bine sa fac o monitorizare echografica, discutand cu dr. mi-a spus ca prima sa o incep din ziua 9, eu pana luna asta am avut un cm regulat de 29 zile, luna asta mi-a intarziat vreo 4.
..despre endometru am uitat sa intreb si nici ea nu a spus nimic
deci tu zice ca e posibil sa fie de bine?...la tine in ziua 12 ce dimensiuni avea?(ca sa stiu la ce sa ma astept luni)
mercic

Ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuchi spune:

Merg la Bucuresti pentru ca de 3 ani incerc sa raman insarcinata si
s-a intamplat doar acum un an dupa o stimulare cu clostibegyt(2 pe zi incepand cu ziua a 5-a)cand m-am hiperstimulat si medicul la care eram atunci nu a binevoit sa ma monitorizeze. Rezultatul a fost o sarcina oprita din evolutie la 5 saptamani. Dupa cum ma simteam in urma hiperstimularii nici nu ma asteptam s-o scot cu bine la capat. Tratamentul cu clostibegyt mi s-a dat fara sa vada daca ovulez sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuchi spune:

Apoi dupa o sarcina atat de mica a trebuit sa ma chiureteze de 2 ori(medici diferiti). Cu ce curaj sa mai incerc eu sa merg la un medic din Galati ca sa-mi dea un tratament corect si cati ani trebuie sa mai astept? Aici la noi nu am auzit decat ceva de genul: "-ia pastilele astea 3 luni- sau 6 luni si daca nu ramai mai vedem"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

Buna dragelor
Vad ca majoritatea sunteti din galati si am auzit ca este acolo un dr bratu nu stiu sigur daca asa il cheama, care e scumput dar bun.
din pacate eu nu prea mai am incredere in dr din provincie si am ajuns la buc. la dr T, fac pregatiri pt FIV.
Povestea mea e lunga si m-am lovit de multe necunoscute, acum e mai bine si traiesc cu speranta ca in curand voi putea avea un bb.

Va pe toate si multa bafta

Mergi la inceput

lady, de dr. bratu nu stiu cine e, eu stiu ca este o ea bratu, care e medic la sp militar.
daca ai ajuns la dr. T cu siguranta o sa fie bine si te asteptam cat mai curand cu vesti bune
despre dr. din provincie sunt de aceiasi parere
succes

Ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

quote:
Originally posted by elaa

iuca, inca nu am ajuns, ci am sunat la cab. sa intreb de HSG si am gasit o asistenta f amabila care mi-a spus sa merg maine dimineata direct la spital sa-mi faca HSG si vrb ea cu dr., asa ca maine dimineata la 8:30 ma prezint la spital ptr. hsg sper sa fie bine pana la urma

Ela

pozici
bb2

Mergi la inceput