Durerea unei pierderi de sarcina (20)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura_sp_Ioana/Laura_sp_Ioana.jpg)
Laura Ioana spune:
Monica imi pare tare rau Poate de acum vei reusi sa ramai mai repede si va decurge bine! E posibil sa se fi eliminat toata sarcina si sa nu mai fie nevoie de chiuretaj. Cel mai sigur e sa faci un eco, dar stiu ca, daca raman ceva resturi, se mai elimina la primul ciclu (dupa un chiuretaj vine la 3-6 saptamani, dupa eliminare nu stiu, dar cred ca la fel). Sa dea Domnul sa ai un bebelus in curand
Adela se apropie luna aprilieeee
Fii pregatita si n-o baga in seama pe
Nu merita sa te consumi pt oameni de genul asta! Nu ai cum sa-i dai peste nas? E patroana? Sper sa ramai din prima
Mirelus astept cu mare interes rezultatul testului
Catty bafta multa! Sper sa rezolvi toate problemele profesionale, ca sa te poti relaa si concentra la ce te intereseaza mai mult
Cristina nu mi-a recomandat dr sa iau utrogestan, dar io am luat si-n timpul sarcinii si mi-a prins bine asa ca ma gandesc ca nu-mi va face rau acum.
Cristina26 multumesc ca te gandesti si la mine, esti o draguta.
Flavia si sor'mea a avut un vis
M-a sunat saptamana trecuta (eram in perioada fertila) si ma intreaba ce mai fac, cum sunt (ea e la facultate in bucuresti), daca mai am vreo noutate
ca ea m-a visat ca-s insarcinata in 2 saptamani
Mi-a venit sa plang cand am auzit-o. Si azi noapte am visat eu ca-s insarcinata, dar cred ca e de la cat ma tot gandesc, numai asta e in capul meu, nu ma mai pot concentra la nik
Fug ca mi-a venit fata la masaj
Poze Laura
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
kalosalina spune:
Neata fetele!!!
Ieri mi-am facut programare pt. marti la dr. Cretu, sa vad ce imi spune de CMV. O sa va tin la curent.
Jojo Miha si eu am facut analizele gen toxo, rubeola, cmv, lysteria...
Despre toxo: sunt doua analize de facut Igg si Igm.
Exista urm. situatii:
Igg negativ, Igm negativ - nu ai avut boala si nici nu o ai in prezent
Igg pozitiv, Igm negativ - ai avut boala, dar nu o mai ai in prezent
Igg pozitiv, Igm pozitiv - ai boala in prezent.
Sper ca te-am lamurit. Dc nu ai inteles ceva te rog sa ma intrebi.
Moniland imi pare ffff rau pentru pierderea ta. Stiu povestea ta de la Odisee, mereu va citeam si stateam cu sufletul la gura asteptand sa ne dai vesti bune...dar din pacate... Saracuta de tine dupa ce te-ai chinuit atata timp...nici nu a vrut bb sa stea la tine. Trebuie sa te gandesti ca sigur Dumnezeu are rezervat altceva mai bun pentru tine si urmatoarea data ti se va indeplini visul! toate fetele!!!
Bebica te asteptam!
http://tt.lilypie.com/xwoVp2.png
lidushka spune:
quote:Draguta mea, in cazul in care ai vrut sa scrii IgG in loc de Igc, e bine ca este pozitiv, dar din cate stiu eu, are relevanta IgM-ul care tb sa fie negativ. Ti-a dat dr. tau sa faci doar IgG fara IgM? Cine stie poate este o alta metoda..
Originally posted by jojo_miha
Buna seara ,fetelor ajutati-ma si pe mine va rog,azi am luat reultatul de la toxo si scrie asa:
Anti-Toxo.gondii Igc 120.843IU/ml (negativ<9)
rezultat limita normala
tocmai marti mergem la ginecolog ,doctora de familie nu a stiu sa-mi zica si sunt curioasa.Multumesc!
Mihaela10+
![](icon_smile_shock.gif)
![](pupic.gif)
lidushka spune:
MONI, IRINA, RODI tare rau imi pare ca ati ajuns aici si voi, credeti-ma ca pana sa mi se intample si mie nici nu stiam ca sunt asemenea cazuri, ca se pierd atat de usor sarcini, copii.In jurul meu, prietene, familie, nu au existat probleme de genul asta, si cand mi s-a intamplat mie am crezut ca mor, ma intrebam de ce, mi-era teama ca e ceva in neregula cu mine, ca poate nu o sa ma copii niciodata, iar apoi am aflat ca se intampla din ce in ce mai des.
O sa depasiti durerea asta asa cum au facut-o toate fetele de aici, o sa sperati din nou, un pic de timp si va fi bine. Nu o sa uitati niciodata, dar o sa va impacati, iar cand o sa avem BEBELE in brate, o sa privim in urma ca la un vis urat doar!
MIRELUS esti gravi? ti-ai facut testul?
FLAVIA e posibil sa scurtez perioada de asteptare, cine stie, astept sa merg la dr. pe 28, ca l-am schimbat(medicul ginec.) sa vad ce imi zice. Vroiam sa te intreb, tie nu ti-a prescris utrogestan sau altceva de sustinere? celalat medic mi-a zis ca va tb sa iau asa ceva, dar parca nu prea imi vine, stiu ca sunt hormoni(progesteron), iar eu la cap asta stau bine.
CATTY, visam si noaptea, visam si cu ochii deschisi, asa este. O sa vina si tp nostru. nu te mai stresa atat cu serviciul.
MICHELLE
salut pe toate fetele!
blueeyes2003 spune:
Buna fetelor!
Am facut un test si este cat se poate de negativ! Eram sigura ca nu am cum sa fiu insarcinata si din pacate alta este cauza pentru care intarzie CM. Oricum saptamana viitoare merg la medic cu analizele si sper sa rezolvam problema asta.
Revin!
Mirela
![](floare.gif)
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
Michelle81 spune:
]Pepsi-cat ma bucur ca mai ai atat de putin timp si iti vei tine puisorul in brate!abia astept sa vina ziua aceea(care nu mai e asa departe)in care ne vei scrie "fetelor fug la spital ca nasc",ma iau de pe acum emotiile!Si cat de scump este Dominik cum vorbeste cu tine!
Irinabobo-Ma bucur ca deja te gandesti la o sarcina!Nu stiu ce sa iti spun,dar daca nu mai sangerezi si nu mai ai dureri nu cred sa fie probleme.Nu ti-a spus ca resturile se vor elimina la urmatorul ciclu?
Baby-r7-esti draguta cum vorbesti!Sper din tot sufletul sa fim colege la odisee cat mai multe!
Jojo-miha-daca rezultatul e negativ inseamna ca e de mine,asa stiu.Doctorita nu te-a lamurit in legatura cu rezultatele?sunt sigura ca e totul bine!
Moniland-imi pare atat de rau pentru ceea ce ti s-a intamplat!esti atat de puternica,asa sa faci ,oricat de greu ar fii sa nu renunti!!!important este sa mergi la control si acolo iti va spune sigur daca s-a eliminat tot.CM ar trebui sa-ti vina intre 4 saptamani si 6 saptamani asa tin minte!te pup si inca o data iti spun ca imi pare fff rau si sper sa fie bine data viitoare.Cand am citit ca esti la a patra incercare de Fiv,Doamne cat de puternica esti!te imbartisez cu mult drag!
Rodi417-Trebuie sa.ti revii draga mea pana nu este tarziu!!!Daca ai citi mesajele mele sa vezi cat de dese au fost momentele cand am crezut ca nu mai rezist,ca viata nu mai are sens,nu am crezut ca voi lua vreodata decizia sa incerc din nou!Asta e adevarul,viata asta este foarte nedreapta dar TREBUIE sa te ridici!Pare imposibil si extrem de greu dar daca iti doresti un copilas fa acest pas greu si revino-ti,nu de tot ca asta nu se va intampla poate nicioadata,dar atat incat sa duci o viata cat de cat normala si sa incerci din nou!te pup dulce!
L5845-asa sa faci sa urmaresti si cand esti in perioada fertila la treaba cu tine!abia astept sa ramai gravida,sa ne dai aceasta veste frumoasa!
catty-off imi pare rau ca ai atata stress cu lucrul asta!"sper sa rezolve ,sa poti fii si tu mai relaxata!
[blueLauraIoana-ce super,sora ta te-a visat ca esti gravida si si tu,asta este un semn bun!pe cand testul pozitiv??
Mirela-te asteptam cu rezultatul testului!te pup dulce!
Liduschka-asa am simtit si eu.in familia mea nu au fost astfel de cazuri,credeam ca numai mie mi s-a intamplat asa ceva iar apoi a fost asa de trist sa aflu ca atatea fete trec prin aceasta durere!si mie mi frica ca poate niciodata nu v-oi ajunge sa am copii sanatosi!
Chantal-te asteptam sa ne mai scrii!
Ileana-ai ajuns cu bine?vai ce putin mai ai,sper sa ne scrii cat mai curand!
Pentru gravidutze:Pepsi,Ileana_marius,Cristiana_ana,Msemcu,Jojo_miha,Joahnna,Estecri,Ladymina77,Vivela,Jocelyn,(sper ca nu am uitat pe nimeni) va doresc sarcini usoare in continuare,pentru aspirante:Laura Ioana,Chantal,Blueeyes2003,Ella,Mcrissa,Nushulica,Andreea16,Irlandeza,Irda, Bibyrox,L5845
-va tin pumnii sa veniti cat mai curand cu vestea cea mare iar pentru restul fetelor:Laliq,IreneCAM,Lariana,Hair,Della,Della,Mi_a
Tanima_2002,Lidushka,Mihaela Amalia,Nadia1976,Arthurana,Catty,Stancutza,rodi417,catty,irinabobe
[/blue]-va doresc multa putere pentru a merge mai departe si de a lua decizia de a incerca din nou sa ramaneti gravide,pentru ca meritati toate fetele din plin!
Fetelor nu stiu cum sa va explic dar parca m-a apucat panica!De cand stiu ca sunt in perioad fertila nici nu pot face nimik,atat de frica mi-este!Sa nu ma certati!Doar luni am facut fara sa avem grija iar de atunci nimik,mi-este atat de frica ca nici chef de....nu am,poate ca pt ca stiu ca sunt in perioada fertila nu stiu ce sa zic![/
jojo_miha spune:
Michelle nu te mai gandi atat,gandeste-te ca din dragostea voastra o sa iasa un bebelus si totul va fi ok.
Inca nu am fost la doctor si asta e motivul pentru care nu mi s-au interpretat analizele,marti ma duc.
Mirela chiar e ciudat ca inca nu ti-au venit urati,din cate stiu eu s-au implinit 6 saptamani,vezi tu ce-ti va zice doctorul saptaman viitoare.pe toate fetele.
Mihaela 10+
Idaira spune:
Intrebare: la cit timp dupa un avort menstrual vine urmatoarul CM?
Astept pareri !
Pupici si ganditi pozitiv!!!!!!
blueeyes2003 spune:
Michelle nu trebuie sa te stresezi,o faci atunci cand simti tu ca vrei,indiferent de perioada in care esti,important este ca vrei sa ai un bebe,si acest lucru se va intampla atunci cand va vrea Dumnezeu.Incearca sa fii optimista si ai sa vezi ca de data asta totul va fi bine si iti vei tine puiul sanatos in brate!
Laura ce vis frumos a avut sora ta,eu cred ca asta inseamna ceva!Doamne ajuta sa fie bebe la tine in burtica.Asa mult imi doresc sa ne dai aceasta veste!
Jojo nu ma pricep prea tare,dar cred ca rezultatele sunt bune,important e ca IGM este negativ,nu?Ma bucur ca ti-am mai scazut tensiunea.
Irina mersi ca ai intrebat de CM!
Se pare ca eu sunt pe alaturi!
Sper sa nu mai fie nevoie sa ajungi din nou la chiuretaj!
Moniland imi pare tare rau ca ai pierdut sarcina!Imi inchipui ce este in sfletul tau!Suntem alaturi de tine!
Catty,Lidushka,Idaira,Rodi,Flavia va pe toate!
Mirela
![](floare.gif)
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
Moniland spune:
rodi, din pacate cu < 1 mil pot sa tot incerc natural ca nu e nici o sansa. Se pierd tantalai pana la marea intalnire.
L5845 probabil suntem prea puternice si cineva ne forteaza limitele.
irlandeza, imi este mai usor acum cand fac planuri pentru FIV-ul urmator. Dr. a zis ca vorbim la sfarsitul lui mai.
catty, ieri a fost ziua 5 dupa eliminare si am avut hcg-ul 0,98.
Laura, astept in cazul acesta sa-mi vina CM si apoi voi face un eco sa fiu sigura. Mersi.
kalosalina, eu ziceam ca va fi o fetita cu ochi albastri si poate era un baietel si l-am tulburat cam tare. Asa zic si eu ca cineva are alte planuri cu mine. Deocamdata.
lidushka, mie mi-a zis dr. ca exista un procent de 30% cand se pierd sarcinile in pimul trimestru. Tot el imi zicea sa trec de primul trimestru. Cred ca presimtea el ceva. De fapt nici eu nu am dat de baut la nimeni si le ziceam ca doar atunci cand ii aud inimioara. Ei bine, nu i-am auzit-o
Michelle, nu stiu cat sunt de puternica, dar vreau copilul meu si al sotului. Si ca sa-l am imi trebuie sanatate si bani.
Monica