Durerea unei pierderi de sarcina (20)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Multumesc din suflet Irina. Cred ca o sa incerc sa ajung si la ea. Poate scap mai repede de boala.

Bebica te asteptam!

http://tt.lilypie.com/xwoVp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

fetelor am uitat sa va intreb. daca ai avut o sarcina oprita din evolutie (nu avort spontan), la urmatoarea ti se da vreun tratament care sa impiedice oprirea acesteia din evolutie din nou?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Ce mai faceti, doamnelor dragi?
Nu am mai intrat de mult, dar v-am citit zilnic.

Irina, nu te cunosc, dar imi pare foarte rau de ce s-a intamplat...offf, tare ma supara astfel de lucruri

Michelle, ce bine ca ai reusit sa iei hotararea de a avea un bebe...sunt sigura ca totul va fi de acum bine pt tine.

Eu ma lupt barbateste cu un puiut de depresie...credeam ca am pacalit-o si ca voi sari aceasta etapa dar nici gand!!!Ma straduiesc sa gandesc pozitiv si imi spun ca putea fi mai rau, ca altii sufera mult mai mult decat mine...intr-un cuvant imi fac curaj si incerc sa ma mentin in toate mintile, dar in ultima vreme totul imi aduce aminte de baietelul meu si bocesc zilnic. Asa ca mai incerc cateva zile cu autosugestia si apoi cred ca merg la dr sa imi dea ceva leacuri, ca mi-e teama sa nu o iau razna...
Cam atat, va pup pe toate si astept sa citesc cat mai multe vesti bune.

Andra
Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala...Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

quote:
Originally posted by irinabobe

fetelor am uitat sa va intreb. daca ai avut o sarcina oprita din evolutie (nu avort spontan), la urmatoarea ti se da vreun tratament care sa impiedice oprirea acesteia din evolutie din nou?

Din pacate nici un medic nu-ti poate garanta/asigura ca va fi bine la urmatoarea sarcina.Cu toate trat posibile primele 3 luni sint cruciale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

Dragele mele va cer si eu parerea: sunt Z12 ,am un CM regulat de 29 zile, si m-am documentat despre teste de ovulatie si peste tot am gasit ca daca am un CM de 29 de zile sa incep monitorizarea din Z12...asa ca la pranz am dat fuga acasa si am facut un test, numai ca a aparut numai o liniuta, voi ce spuneti...cand sa mai fac un test? are rost sa mai stric unul maine sau sa fac peste 2 zile?.........ca eu ma gandeam ca daca nu s-a zarit nimic astazi maine in cel mai bun caz o sa iasa f pala a 2 linie......offf nici eu nu mai stiu

Ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Elaa, dc a doua liniuta nu ti-a iesit deloc, eu zic sa mai faci urmatorul test peste 2 zile la aceeasi ora si sa nu bei lichide cu 2-3 ore inainte de testare. Bafta multa!

Bebica te asteptam!

http://tt.lilypie.com/xwoVp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

michelle, iubito, n-ai idee cit de mult ma bucur, am ochii in lacrimi!(sint singura la birou azi), nu am cuvinte sa ma exprim, sint fericita ptr tine, imi venea sa-ti pun doi amorasi! te pup tare iubito, meriti sa fii fericita!(acuma intru sa citesc in continuare)

Flavia 28+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Doamne, Michelle, nu pot sa-ti spun ce am simtit cand am citit ca vrei si tu , ca iti doresti sa ai un copilas cat mai repede! Sa-ti ajute Dumnezeu sa reusesti cat de curand si sa fii fericita! Mi s-a facut pielea de gaina si mi-au dat lacrimile de emotie! Esti extraordinara

Poze Laura

Idem si in cazul meu .Serios vb.

Multa bafta, iti tin pumnii.M-am mai inseninat putin, ce ma bucur pentru tine.

www.tickercentral.com/view/4ufc/3.png" target="_blank"> Mihaela si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia

"Respecta-te pe tine insuti, caci, daca nu, respectul pe care-l dai altcuiva nu are nici o valoare..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

Doamne michelle, mi-ai facut ziua mai buna!am zis eu ca va purta noroc capitolul asta 20 aveam asa ca o presimtire!mai tre sa vedem ce va face della in aprilie?! si hair daca s-a hotarit, ca chantal e pe teava!vai ce frumos va arata lista noastra trista!

lau, in general ciclurile care nu vin normal ci sint provocate de medicamente sint anovulatorii, deci nici nu aveai mari sanse sa fii gravi! luna asta fi pe faza ca vei ramine!asa sa fii, optimista, vesela, si vei atrage pozitivul si bebe in acelasi timp!nu-i bai ca te lauzi, lasa ca decit sa fii frustrata mai bine ca esti sigura pe tine, asa sint si eu

ella, e super ca faci masaj, asta relaxeaza si face numa bine la energia corpului! plimbari si sport iarasi e bine, nici curatenia nu strica, vei ramine cind te astepti mai putin! e clar ca nu scapati de mine nici dupa ce nasc, am sa intru sa va incurajez, si voi tre sa ramineti tot pe aici ca sa va gasesc mai usor ca timpul va fi putin mai limitat cu doi copii, si daca ma ajuta Dzeu si va fi totul bine cu David poate voi fi din nou gravi cu al treilea si iar pe capul vostru sa va stresez!voi fetele de aici sinteti o terapie ptr mine(gratis in acelasi timp) mi-ar fi fost mult mai greu fara voi deci e clar ca ramin ptr totdeauna atasata de voi!nu stiu sa te ajut cu testele de ovulatie!

catty, nu te mai gindi acuma daca ai facut o alergere buna sau nu! gata acuma ai facut-o repeta-ti in fiecare zi `sint convinsa ca am facut alergerea buna`si vei reusi sa crezi pina la urma, cale de intoarcere nu mai e, gindeste-te ca e ca o incercare , te vei descurca sigur, na si ce-i ca vei avea 35 persoane, nu-i mult, tatal meu avea 200, asta e, mergi inainte!bafta multa, te vei descurca sigur!

mari, astept cu nerabdare pozele, si mai ales ma gindes cu tine la viitor cind vei intra(cum vei avea timp) sa ne povestesti peripetiile printeselor tale, e super ca numeri invers deja, oricum tu le vei tine mai repede in brate, cind ma gindesc ca parca ieri mi-ai dat mail sa=ti calculez perioada fertila si cind apoi ai ramas gravi si ne-ai spus ca sint gemeni, si apoi ca ai trei, nu-mi venea sa cred, atit de mult ce ma bucuram ptr tine! vreau poze!

sicuta, eu si la prima sarcina si la a doua si acuma, am luat acid folic cu 4 luni inainte de a concepe, si asta nu din cauza ca aveam probleme, a doua sarcina am pierdut-o.....sper ca vei fi mai lamurita la Szeghed, si ce sa-ti zic, se mai inseala si medicii, si nu numai in tara, cristina26 de exemplu. nu ca sa le iau partea la medici ci pur si simplu ptr ca medicina nu e o stiinta exacta din pacate!are dreptate sotul tau, nu te mai gindi la ce e mai rau!

kalosalina, Une infection à cytomégalovirus chez la femme enceinte peut provoquer des lésions chez le fœtus. Il s'agit de l'infection fœtale congénitale la plus fréquente dans les pays développés. uite ce am gasit, si eu ma gindeam ca poate am avut asta si a fost cauza dar nu mi-am facut teste. dupa cum vezi zice ca provoaca leziuni fetale , si ca este infectia fetala congenitala cea mai frecventa in tarile dezvoltate. apartine din familia herpesvirusilor.La classique distinction entre IgG (Immunoglobuline de type G) et IgM (Immunoglobuline de type M) ne résiste pas à la pratique : de nombreuses femmes gardent des années les IgM ; impossibilité de diagnostiquer les réinfestations. Et 70% des primo-infections n'ont pas d'IgM aici zice ca clasica distinctie intre IgG si IgM nu rezista in practica, numeroase femei pastreaza ani de zile IgM-urile, imposibil de diagnosticat reinfectarile, si 70% din primo infectii nu au IgM!inca nu exista nici un vaccin disponibil, si cica sint mai la risc mame care au copii mici la gradi. Le Collège National des Gynécologues et Obstétriciens Français considère qu’en l’état actuel des connaissances, une politique de dépistage systématique du CMV au cours de la grossesse n’est pas justifiée par des bénéfices démontrés et qu’elle aurait sans doute des conséquences néfastes. Aucun pays au monde ne pratique le dépistage systématique de l'infection à CMV chez la femme enceinte car 80 % des fœtus des femmes infectées n'auront aucune séquelle La sérologie est d'interprétation délicate voire impossible en cas de réinfestation
Aucun traitement n'est disponible . zice ca Colegiul National al ginecologilor si obstreticienilor francezi considera ca avind in vedere cunostiintele pina la ora actuala, o politica de depistaj sistematic al CMV-ului in cursul sarcinii nu este justificata de beneficii demonstrate si ca ar avea oricum consecinte nefaste, nici o tara in lume nu practica depistajul sistematic al infectiei cu CMV la femeia gravida deoarece 80% din fetusii femeilor infectate nu vor avea nici o sechela, serologia de interpretare este delicata chiar imposibila in caz de reinfectare si nici un tratament nu este disponibil!

irina, dupa spusele medicului meu nici un tratament nu poate opri o sarcina din evolutie! tratamentele de sustinere se dau daca exista un deficit de hormon, sau o cauza mecanica, sau probleme de placenta prost inserata, etc! nu se cunosc exact cauzele opririi sarcinilor din evolutie, in 50% din cazuri sint combinari gresite ale cromozomilor si nici un tratament de sustinere nu poate impiedica asta!in Romania am vazut ca se da tot felul de tratament cu hormoni dar daca cauti per mondial nu este practica curenta! cel putin aici dupa 1 sarcina pierduta in evolutie nu ai nici un tratament(eu nu am avut) avind in vedere ca per mondial in fiecare zi 1 sarcina din 5 se opreste din evolutie!poate e gresit ce-ti zic, dar am citi si am ajuns sa cred ce mi-a zis medicul, si prietena mea care tot medic este!

irene, e normal sa plingi, face parte din doliu, si eu m-am gindit ca medicamentele ma puteau ajuta, dar nu e asa, doar prelungesc durerea, si nu te lasa sa-ti faci doliul, asa ca e mai bine fara, tot ce simti tu e o etapa din doliu!

andreea, cum esti?am asa o presimtire nu stiu cum sa explic!

chantal, ce mai faci?

bibi, o veste ceva?

irda, nu ai mai scris de mult, sinteti bine?

nana, ai scapat de greturi?ce mai faci?

ileana, ai ajuns cu bine?Doamne iti schimbam saptamina si am realizat ca acusi nasti!

va pup pe toate, merg sa schimb saptaminile pe prima pagina!

Flavia 28+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

am venit acum de la dr. si vreau sa va dau o veste buna pt. mine:
fetelor am intrat la dr. asa si am iesit
endometrul meu e de 1.31 cm si am un folicul de 2.76 cm.de azi incolo trebuie sa se sparga.
asa ca de azi pana duminica ne-a recomandat sa si pe urma pe burtica....
o sa merg sa vad cum evolueaza
cat despre teste de ov. mi-a zis sa le arunc, ca nu sunt bune de nimic, mie de ex. mi-e iesit pozitiv in z10 si mi-a zis ca este imposibil sa fie ovulatia, pt. ca la un CM de 28 de zile nu poate veni mai devreme de z14 si sa nu am incredere in teste pt. ca nu sunt bune.
asa ca eu nu o sa mai fac teste de ov.
in schimb mi-a zis sa-mi urmaresc TB.
hai ca v-am zapacit de tot.
am sa citesc din urma si va raspund si eu mai incolo pana in 22.00 bineanteles, ca pe urma trebuie sa .
va pe toate!!!!!!!!!!

VREAU UN IN 2007!
http://tt.lilypie.com/jpjCp2.png
ROXANA

Mergi la inceput