Durerea unei pierderi de sarcina (20)
Raspunsuri - Pagina 27
dianad spune:
Laura, . Uite, aproape ca a trecut ziua de azi ,,, De cateva zile doar la ziua asta mi-a fost si mie gandul. Te-am admirat pentru mesajul de la ghiocei, eu azi nu pot scrie acolo, oricat de dragi mi-ar fi ghioceii. Iti doresc din tot sufletul ca la anul pe vremea asta sa ai un copilas la san!DianaD & Alexandru
dan_ny spune:
buna fetelor.
am zis sa intru si la voi, poate stiti sa-mi spuneti si mie cate ceva (am fost si la fibrom uterin pt ca am si aceasta problema,dar...)
ideea e ca sunt insarcinata (dupa dr. 9 sapt, dupa mine 7 sapt) am facut mai multe echo. si nu se vede embrion. s-a dezvoltat sacul gestational dar embrion nu se vede. nu stiu ce sa cred, pana acum ar fi trebuit sa se vada ceva,nu? mi s-a spus ca e posibil sa se produca un avort spontan
dar nu se intampla nimic. nu am dureri, nu am sangerari(desi la eco. se
pare ca au vazut ceva in sensul asta). ultima eco. am facut-o pe 27 mart.
am 34 ani, e prima sarcina si sunt cam speriata. si mi-e fff frica de chiuretaj.
pt voi si s-auzim numai vesti bune!!!
Michelle81 spune:
laura-capul sus scumpa de tine ca va trece si ziua de azi ai sa vezi.e greu stiu dar ce sa-i faci trebuie sa mergi mai departe.o imbratisare calda iti trimit ca sa-ti mai alung tristetea!
Marinik-imi pare foarte rau pentru ceea ce ti s-a intamplat.Nu stiu ce analize se fac pentru ca aici numai dupa 3 sarcini pierdute iti recomanda analize.Din pacate si eu tot doua am pierdut...Ai mare grija de tine!
cristina_ana spune:
Mcrissa, LA MULTI ANI!!!! Iti doresc din tot sufletul sa fii fericita, sanatoasa, si sa ai in curind un bebe mic si scump care sa iti aduca fericirea pe care o meriti din plin!
Michelle, scrii atit de frumos, lucrurile pe care le spui sunt atit de minunate, incit atunci cind citesc mesajele tale de cele mai multe ori am lacrimi in ochi de emotie. Si intotdeauna stii sa spui o vorba buna tuturor. Esti o fata deosebita si o sa fii fericita, sunt absolut sigura de asta!
Laurica scumpa, iti dau un pupic mare de tot si vreau sa stii ca iti inteleg perfect durerea si sunt cu sufletul alaturi de tine. Incearca sa ramai puternica, sterge-ti lacrimile, si de maine sper sa redevii fata vesela si optimista, care stie sa lupte pentru ceea ce isi doreste si pe care toate o iubim f.f.f mult!
Mirelush, sper din tot sufletul ca visul pe care l-ai avut azi-noapte sa devina cit mai curind realitate. Si ai sa vezi ca asa va fii, pentru ca si tu esti o luptatoare si Dumnezeu nu o sa te lase, si ai sa fii si tu fericita!
Irina, stiu cum e sa fii in spital, sa stii ca bebelusul tau a murit in burtica si in jur sa vezi numai mamici fericite, care isi tin puii pentru prima oara in brate. Cind bebele meu a murit, doua zile am stat in spital pana am reusit sa-l nasc, si in salon erau numai mamici care nasteau si era atit de emotionant sa vezi cum asistentele le aduceau bebicii sa-i alapteze si practic atunci ii tineau pentru prima oara in brate. Dar eu nu am plins, eu m-am bucurat alaturi de fetele acelea, multe extrem de tinere, si la cele mai fara posibilitati materiale le-am impartit o mare parte din lucrurile luate pentru bebelul meu si au fost f.f.fericite. Hainutele nu le-am dat, ca nu am putut, dar am dat toate cremutele, sampoanele, uleiurile de bebe, pampersii, etc. Si m-am bucurat si eu alaturi de acele mamici! Si am stiut ca in curind o sa imi fie data si mie o asemenea fericire. De atunci,numai cu imaginea asta traiesc, nu am in minte decit fericirea imensa care se citea p;e chipul acelor mamici. Nu mai conta cit de mult se chinuisera la nastere, nu mai conta decit bebicul acela mic la care se uitau cu o foarte mare mirare. Si in imaginea aceasta mi-am gasit forta sa o iau de la capat!
Fetelor, sper ca nu v-am intristat foarte tare, nu stiu ce am azi, dar si eu m-am gandit tare mult la ce mi s-a intimplat anul trecut, nu imi vine sa cred ca eu am trecut prin asa ceva. Este tare trist...
Cristina, 21+ si bebe scump
POZE
cristina_ana spune:
Dan_ny, nu mai sta asa, du-te sa-ti faci o ecografie la un doctor mai bun. La 9 saptamani de la ultimul CM ar trebui sa se vada deja bataile inimii bebelului. Imi pare tare rau ca treci prin asa ceva. Nu e posibil ca doctorul sa nu-ti poata spune ceva sigur si sa te lase sa astepti avortul. Si sa nu iti fie frica de chiuretaj, pentru ca la o sarcina atit de mica nu este ceva atit de inspaimantator (ma refer la durerea fizica, pentru ca cea sufleteasca din pacate e imensa). In maxim 5 minute se termina totul, si o sa ai si anestezie locala. EU nu am simtit aproape nimic. Iti tin pumnii!!!!
POZE
irlandeza spune:
[quoteIrlandeza-dar tu draguta cum mai esti?Sper ca mai bine!
[/quote]
Sunt bine, multumesc de intrebare, ieri mi-a venit ciclul, dupa o intarziere de 4 zile, m-am cam speriat, am crezut ca m-am dereglat, asa ca Blueeyes. Atata doar ca sangerez ceva mai tare decat de obicei, probabil inca se mai curata pe acolo.
Pe 6 aprilie mergem in Ro. si o sa-mi fac control, si sotul se opereaza de varicocel, si apoi sa speram ca vom avea si noi noroc de un bebe sanatos.
Noi 2 singurei
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by irinabobe
din pacate vestile pt mine nu sunt prea bune. mai am ceva in uter nu se stie daca sange sau resturi, dar daca pana marti nu se elimina trebuie alt chiuretaj. sunt terminata. mai ales ca l-am intrebat pe medic daca voi mai putea ramane insarcinata si a zis ca nu stie.
De ce nu ceri sa-ti dea pastile pt. eliminarea resturilor ? La mine a mers, am eliminat sarcina, si m-am curatat f. frumos, fara probleme, si nici nu am sangerat prea mult, cam o saptamana, dar nu abundent.
Mult noroc si sanatate.
Noi 2 singurei
blueeyes2003 spune:
Cristina ai un suflet deosebit! Foarte frumos gestul tau,sa le ajuti pe fetele din maternitate!In acele momente aveai puterea sa te uiti la bebelusii lor si sa ii admiri!
Si mie mi-a fost foarte greu si prima data cand am pierdut sarcina,eram in maternitate si se auzeau cum plang bebelusii si a doua oara cand am mers pt. chiuretaj si erau multe gravidutze la control!Nu vreau sa mai simt niciodata ce am simtit in acele clipe! Uneori mi-e teama ca nu o sa cunosc niciodata bucuria de a tine in brate un bebe!
Multumesc pt incurajari!
dan-ny mergi si la alt medic,imposibil ca la 7 saptamani sa nu se vada embrionul,pana acum trebuia sa-i fi auzit si inimioara!
irlandeza sa dea Dumnezeu sa se rezolve toate problemele voastre si sa aveti un bebe cat mai curand!
Astazi am gasit un articol referitor la problema mea cu intrzierea CM si am vazut ca un motiv ar fi sinechia uterina care de obicei apare in urma unui avort facut cu chiureta si nu prin aspiratie,iar la mine s-a folosit ultima metoda!!Sper sa nu mi se intample asta,ar fi ingrozitor!
Nu mai scriu ca sunt tare deprimata!
Va pe toate!
Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
cristina_ana spune:
Mirela, nu am inteles exact, cum ti-a facut tie chiuretajul: prin aspiratie sau cu chiureta?
POZE
blueeyes2003 spune:
Mi-a facut chiuretajul prin aspiratie si m-a asigurat ca este totul bine,chiar am intrebat daca ar putea fi afectat rau uterul tinand cont de faptul ca eu am si cicatricea de la cezariana!Mi-a zis sa nu imi fac nici un fel de probleme,dar nu stiu ce sa mai cred!De ce ma intrebi?
Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo