Durerea unei pierderi de sarcina (20)
Raspunsuri - Pagina 20
blueeyes2003 spune:
Laura imi pare rau ca ti-au venit uratzii! Stiu ca esti trista,dar nu-ti pierde speranta,o iei de la capat pana reusesti,nu te da batuta!Fii tare!
Eu merg maine la medic!Sunt asa ingrijorata!
Irina bata multa la Tutunaru!DSper sa vii cu vesti foarte bune!
Flavia imi pare tare rau ca Dominic este bolnavior...offf...a fost o perioada grea pt el,cand ii trece cand apare iar...Multa sanatate!
Nu stiu de la ce mi s-a dereglat CM,inainte era regulat chiar si dupa cezariana a venit la 28 de zile si acum...simt ca o iau razna,cred ca o sa-mi dea un tratament sa-mi vina,dar oare va fi mereu nevoie de tratament?
Elaa stiu ca tu ziceai ceva de un tratament,cum este?Cat timp l-ai luat,pe urma a venit cm fara sa fie nevoie de el?
Lidia bafta multa astazi la medic!
Eu maine merg!
Va pe toate!
Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
sim_stoian spune:
Lidushka, in primele 12 sapt am facut tratament de sustinere si totul a fost OK. Luam 4 MagneB6/zi, 4 Utrogestan/zi, 1 acid folic/zi, 1 injectie Pregnyl la 4 zile.
Sim 17 Stefan
Asa creste bebe
Poze bebe
elaa spune:
Mirelush, am luat duphaston 10 zile, cate 2 pastile pe zi si la 5 zile dupa ce am terminat tratamentul s-a instalat CM, eu am luat si in luna a doua, in luna a 3-a l-am pacalit cu cate o pastila pe zi in a 4-a am mai luat cam vreo 5 pastilute de toate(cand imi aimnteam) dupa care din decembrie mi-am propus sa nu mai iau pastile....si s-a speriat asa tare ca s-a reglat la fix 29 zile.
pupici si ai sa vezi ca o sa se regleze si la tine
Laura imi pare rau ptr. Z1,dar poate plecam impreuna luna viitoare, ca asta nu sunt sanse nici la mine, ca se pare ca nu am ovulat
Flavia imi pare rau ptr. Dominic, sanatate multa
Michelle ce faci iubita?....simti ceva de bine luna asta?.....sau o lasam cu toatele dupa Pasti? pupici
pup toate fetele
http://tt.lilypie.com/RkkSp3.png
Ela
Michelle81 spune:
LauraIoana-off imi pare rau ca ti-au venit uratii!!!Iti trimit un pupik de incurajare!Trebuie sa ai rabdare si sa o iei de la capat luna viitoare,odata se va prinde ai sa vezi,numai sa nu renunti!Stiu ca e nasol,ca in fiecare luna ti-ai facut sperante dar ai sa vezi cand te astepti mai putin o sa ramai!
Blueeyes-iti tin pumnii sa vii cu vesti bune de la doctor!curaj o sa fie totul bine!stiu ca nu poti sa nu te gandesti la ce-i mai rau dar o sa vezi ca o sa primesti un tratament scurt si o sa vina uratii si apoi o sa se regleze totul!
Elaa-ce draguta esti,nu draga mea simt ca luna asta nimik...cred ca o lasam toate dupa Pasti,o sa fim o gramada de colege
Irinabobo-iti tin pumnii pentru maine dimineata,ai sa vii cu vesti bune!!
Liduschkaai venit de al medic?cum a fost???
Kaloselina--imi pare rau ca tre sa faci atatea analize si ca toate costa atat de mult!
Ramonella-mai bine da o fuga la spital pentru un ecograf asa pentru linistea ta!Sa ne spui si noua daca ai fost!iti tin pumnii!Decat sa te sperii si sa te stresezi mai bine dai o fuga la spital,e mai bine!
lidushka spune:
SIM, dar tu din ce cauza ai pierdut sarcina? si in cate sapt erai?
LAURA, imi pare rau pt Z1. stai sa vezi cand voi incepe si eu iar "goana" dupa BB. mi-aduc aminte data trecuta, cand am vazut ca nu am ramas din prima, incepusem sa imi fac atatea griji...dar pe atunci nu stiam nimic de toate problemele astea, credeam ca din mom ce la mine in fam nu au fost cazuri nici de pierderi, nici de steriliatte, BB o sa vina imediat.
lidushka spune:
MICHELLE, dupa 4 merg la control. acum sunt la munca
nu mai pot sa stau pe net, va las si va pup pe toate
sim_stoian spune:
Lidushka, inca nu sunt 100% lamurita. A fost un avort spontan la 8 sapt, dar nu as putea sa iti spun sigur de la ce, desi am facut o droaie de analize dupa.
Edit: Sarcina am pierdut-o la inceputul lui octombrie, iar la mijlocul lui decembrie am ramas iar .
Sim 17 Stefan
Asa creste bebe
Poze bebe
kalosalina spune:
Fetele, am uitat sa va spun, dr. parazitolog mi-a dat sa iau si un medicament de crestere a imunitatii numit viusid. De obicei cand ai imunitatea scazuta de pricopsesti cu tot felul de virusi. M-am uitat pe google si am vazut ca intr-adevar este bun.
Bebica te asteptam!
sweet_athena spune:
Sim_ ai ramas asa repede insarcinata,ce ti-a spus dr. ca poti ramane dupa primul CM sau 2 ? Fetelor a mai ramas cineva asa repede ?
Mi-e dr mi-a prescris antibiotice 10 zile si si a spus sa astept 3 CM.As vrea si eu sa prestez dupa 1 CM o fi rau
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by sweet_athena
Sim_ ai ramas asa repede insarcinata,ce ti-a spus dr. ca poti ramane dupa primul CM sau 2 ? Fetelor a mai ramas cineva asa repede ?
Mi-e dr mi-a prescris antibiotice 10 zile si si a spus sa astept 3 CM.As vrea si eu sa prestez dupa 1 CM o fi rau
Avortul s-a produs pe 3 octombrie. Exact la 4 sapt dupa mi-a venit prima menstruatie, iar la a doua am ramas. Dar am fost la dr inainte si mi-a dat voie. Am luat si eu antibiotice 10 zile. Eu mi-am schimbat dr dupa avortul asta spontan si m-am dus la Tutunaru, care mi-a dat unda verde si ne-a urat spor la treaba. Si am avut. Dr la care fusesem inainte mi-a spus la externare ca tre sa fac pauza 6 luni, dar mi s-a parut exagerat pt ca sarcina fusese mica.
Sim 17 Stefan
Asa creste bebe
Poze bebe