Durerea unei pierderi de sarcina (20)
Raspunsuri - Pagina 17
irinabobe spune:
adevaru e ca am dat pana acum 10 milioane pe analize din care trei milioane au fost doar 2 indici de aviditate. acu stau cu ele in brate si am opinii de la 3 ginecologi si un parazitolog care se bat cap in cap. asa ca nici pana acum nu stiu daca toxo sau cmv mi-au afectat cumva sarcina. deci sunt mai in ceata ca la inceput dar mai usoara cu vreo 10 milioane.
asa ca chiar nu stiu ce naiba sa fac mai departe. mi-am facut o programare si la tutunaru stiind ca el se pricepe la sarcini cu probleme sa vad ce zice imi recomanda sau nu alte analize.
adevaru ca eu sunt acu ca tiganu inca mai am hemoragii dupa chiuretaj dar ma gandesc deja la o noua sarcina, desi nu stiu cum se va finaliza toata distractia asta cu sarcina pierduta.
rodi417 spune:
Irina, sunt la birou. Am inceput munca si sunt in urma cu multe. Alerg pe la registru si pe la tribunal.
Pot sa spun ca sunt mai bine psihic, mi-am facut si eu programare la Tutunaru pe 16 aprilie.
Fizic nu pot sa spun acelasi lucru pentru ca durerile nu au trecut.
Iti tin pumnii pentru diseara si te astept cu vesti
irinabobe spune:
eu am programare la el pe 20. pacat ca nu suntem amandoua in aceeasi zi ca ne intalneam.
acum sunt cam speriata de hemoragia asta care o mai am sper sa nu fie probleme.
sim_stoian spune:
am intrat doar putin sa o incurajez pe Irinabobe. Capul sus, sunt sigura ca Tutunaru te va ajuta. Si eu am ajuns la el dupa o sarcina pierduta si cu maldar de analize pe care le facusem dupa ce am pierdut sarcina. Prima intrebare pe care i-am adresat-o dupa ce s-a uitat pe ele a fost: cand pot incerca iar? Si Tutu mi-a zis: azi ca esti ziua 14. Si ne-am dus frumusel acasa si am actionat si uite-ma in aproapte 17 sapt. Uite asa s-a mai procopsit cu o pacienta . Stiu ca e greu sa treci peste, dar va fi bine, ai sa vezi. Mie mi-a dat tratament in primele 12 sapt si nu am mai avut nici o problema.
Sim 16+ Stefan
Asa creste bebe
Poze bebe
Michelle81 spune:
Elaa-nu cred ca e vorba de ovulatie ca perioada ovulatiei a trecut la mine deja dar oricum iti multumesc pentru raspuns!Nu stiu ce sa iti spun despre testele de ovulatie ca nu am experienta cu ele,eu las lucrurile sa decurca de la sine.Faptul ca a aparut mucusul transparent e un semn bun ca ovulezi deci asta sper sa-ti alunge gandurile rele,dupa cum se vede numai stresul e de vina in cazul tau ca nu ai ramas gravida ca in rest esti apta!"La un ciclu stabil de 28 de zile, ovulatia apare in ziua a 14-a, considerand drept prima zi a ciclului, prima zi de menstruatie. La un ciclu stabil de 29 de zile, ovulatia are loc in ziua a 15-a, la cel de 30 de zile ovulatia apare in ziua a 16-a, si asa mai departe, constanta fiind perioada de 14 zile de la ovulatie pana la viitorul ciclu menstrual ... "nu stiu daca te ajuta ceea ce ti-am scris.Te pup dulce si sper sa ramai gravida cat mai repede.
Liduschka-da asa cred si eu ca imi apar uartii in cateva zile si de aceea ma simt asa.Mersi pentru raspuns.Tu ce mai faci?
Cristina26-cum a fost la doctor,dupa cate tin minte astazi trebuia sa mergi la doctor.Te asteptam cu vesti bune normal!
Teo2rina-eu ar fi trebuit sa nasc pe 14 februarie cred ca, in aceeasi perioada cu tine daca nu ma insel.Imi pare bine sa aud ca te-a mai linistit sotul tau aseara.Perioade in care vei plange vor mai fii dar important este sa vrei sa mergi mai departe.noi suntem aici,nu esti singura,noi te intelegem si poti sa scrii tot ceea ce simti.Toate am trecut prin asa ceva si stim ce inseamna.Te pup dulce si sper sa mergi mai departe si sa ne dai vestea ca esti gravida atunci cand esti pregatita!
Irinabobo-nu stiu sa iti spun ce analize ar mai trebui sa faci pentru ca aici doar dupa a treia pieredere te trimit la analize.Eu nu iti voi da vestea cea mare luna viitoare pentru ca deja am simptome de CM dar poate fetele ne dau astfel de vesti in curand!Multa bafta la medic!!
Rodi417-durerile nu vor trece nicioadata....si cred ca numai o sarcina te-ar putea ajuta,ti-ar mai alina sufletul.
Mirela-as vrea sa-ti vina CM cat mai repede ca apoi sa poti sa incerci din nou.
Pepsi-off imi pare rau ca puiutul tau Dominik este din nou bolnav.nu siu cum faci fata,esti atat de puternica...abia astept as ne pui poze cu David!
Andreea16-ceva vesti bune??ai facut un test de sarcina?
Chantalte asteptam toate sa intrii sa ne mai spui ce mai faci...
Joahnna-ce mai fcai,au inceput greturile?cum te simti?
Jojo-miha-cum e cu tensiunea?sper ca stai in pat si urmezi regimul,fara sare,fara stress!
Cristina-ana-ce face mititelul?ati ales un nume??
Vivela-dar tu ai ales un nume pt printisorul tau??
Irlandeza-dar tu draguta cum mai esti?Sper ca mai bine!
Catty-cum este cu noul lucrur?iti place?
Msemcu-ai pus poze recemte cu burtica,tare vreau sa vad cum arata cu trei domnisoare!
Ileana-sper sa se rezolve cu netul sa ne poti scrie mai des ca esti prima care nasti si abia asteptam sa ne povestesti!
Laura-ioana-in ce zii esti acum?cred ca pe duminika poti face din nou testul nu?Astept rezultatele nerabdatoare!
Am vazut azi dimineata la stiri cum o femeie si-a lasat fetita de un an sa moara de foame,mai avea un copil dat spre adoptie sia cum era insarcinata din nou.asta e dreptate?Noi ne chinuim atata si am face orice pt copii nostrii si altele isi bat joc,ii aduc pe lume sanatosi si isi bat joc!!Off atata sunt de trista cand vad astfel de cazuri si atata nedreptate!
bubulina1 spune:
Am gasit un articol interesant. Se pare ca au gasit un remediu impotriva tensiunii arteriale in sarcina si a pre-eclampsiei.
Articolul este in limba engleza.
http://news.bbc.co.uk/1/hi/health/4408325.stm
Bubulina
Speranta moare ultima!
ladymina77 spune:
Salutare la toate fetele dragi de aici.Am intrat putin de la serviciu sa va citesc si sa va spun ca din cauza voastra (sunteti deosebite si sufletiste)imi place aici chiar daca titlul capitolului nu e unul tocmai fericit.Dar sunt convinsa ca intr-o buna zi se vor rezolva toate problemele si fiecare dintre noi,voi o sa ne tinem bebelusii in brate.
Am intrat sa scriu toate lucrurile astea poate pt ca am o stare asa mai aiurea azi,o fi astenia de primavara de vina,dar cert este ca nu-mi place ipocrizia,falsitatea etc.
Am o intepatura puternica in zona inimii,nu stiu dc?Sper sa treaca
8+
mina
cristina26 spune:
Tocmai am venti de la spital, am fost la control. Totul pare sa fie bine, fetita creste bine.
Sotul meu nu a putut sa vina cu mine asa ca am mers cu prietena mea cea mai buna. Nici nu se compara cum s-a comportat tipa de la sonograma cand am fost data trecuta cu sotul sau cum s-a comportat acum. Dar asta nu are importanta, ceea ce este important este ca fata e bine.
Va pup
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
23+ poze cu fetita si cu mine
irinabobe spune:
din pacate vestile pt mine nu sunt prea bune. mai am ceva in uter nu se stie daca sange sau resturi, dar daca pana marti nu se elimina trebuie alt chiuretaj. sunt terminata. mai ales ca l-am intrebat pe medic daca voi mai putea ramane insarcinata si a zis ca nu stie.
sim_stoian spune:
Irinabobe, de ce nu il suni pe Tutunaru pe mobil sa ii povestesti ce se intampla? Poate te ajuta el. De obicei, cheama urgentele imediat sa vada ce poate face.
Eu am deplina incredere in el.
Daca nu ai nr de mobil, ti-l trimit pe PM. Poti sa il suni si acum pt ca e la cabinet. Daca nu, maine la prima ora e la datorie.
Sim 16+ Stefan
Asa creste bebe
Poze bebe