messenger?

messenger? | Autor: cristi22na

Link direct la acest mesaj

se poate citi arhiva messenger unei persoane?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

numai daca iti trimite personal file, sau daca iti instaleaza un mic program in Pc tau si dupaia se log in in Pc tau de la el de la PC>

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Poti citi daca esti conectata la adresa de messenger si e bifata optiunea de la preferences, la archive sa se salveze toate mesajele.

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

quote:
Initial creeata de cristi22na

se poate citi arhiva messenger unei persoane?

te rog sa fii mai explicita daca vrei niste raspunsuri pertinente...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

se poate.
Dar e de preferat sa fii chiar tu persoana aia.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

Exista un program, se numeste Yammi, se gaseste chiar si trial pe net, care gaseste convorbirile messenger de pe hard, chiar daca nu sunt salvate in arhiva messengerului. Insa doar pana la reinstalarea windowsului. Doar ca nu e prea etic sa faci asa ceva.

Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

sint multe programe de monitorizare care nu necesita sa ai arhivarea activata, dar nu sint etice intr-adevar.
Adica...ma rog. Nu sint etice de obicei, ca eu le-am avut instalate pe pc la o firma unde lucram, sa ne controleze onor conducerea activitatea in cimpul muncii.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Tot legat de YM.
Am instalat ieri un programel "Yahoo sounds" care da replici la fiecare nou venit pe YM de genul "a intrat unul" si la fiecare mesaj nou "te cauta cineva".
As vrea sa-l dezinstalez si nu-l mai gasesc in lista din control panel/remove program.
E enervant ca nu pot asculta muzica, ca tot timpul imi vorbeste "robotul". Iar daca am deschis in paralel skype si YM, vocea e deranjanta, la fiecare nou venit.
Deci cum ma scap de el? Doar dezinstaland de tot YM?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Cam asa ceva, instaland ym din nou.
Nu stiu de unde ai luat programul dar uite ce am gasit dupa ce am gugalit nitel:
http://bogdan.electromania.ro/blog/59/ymessenger-cool-sounds/
omu' n-a facut si un patch de dezinstalare.

Daca ai versiunea de la 8.0 incoace aia oricum venea cu sunetele alea noi care aproape nici nu se aud, poti sa le iei pe cele vechi de aici:
http://help.yahoo.com/l/us/yahoo/messenger/messenger8/messenger/messenger-38.html
cele cu "chime up", "type", "cow":))) etc si le pui in locul celor romanesti.

Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Merci Oana de link. Despre asta e vorba.
Programelul nu il am de pe net, ci l-am primit.
Am instalat sunetele vechi si e OK acum.
Oana,
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

Adi era suficient sa intri in Preferences/Alert&Sound si sa biferi ce preferinte ai, inclusiv cu Browse, alte sunete.

Alexandru, tati de copil perfect

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput