ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(7)
Raspunsuri - Pagina 28
adelamaria spune:
Am aparut si eu! Probabil ca deja ati plecat pe la treburile voastre...Eu abia am terminat...Ma rog, am tras o semi-curatenie de sambata ca n-am vrut sa ma agit prea tare...Adevarul e ca mi-e tare frica...Fetelor, voi puteti sa credeti ca eu n-am niciun simptom, nimic??? Si cel mai ciudat: nu ma dor sanii!!! Puteti sa credeti???!! Va rog eu, daca stiti ceva despre asa manifestari ciudate de sarcina, spuneti-mi si mie! Incerc sa stau linistita, as ma gandesc la testele pozitive, dar adevarul e ca nu mi se pare normal deloc!
Na, asta asa, ca tot trageati de mine sa va spun ce fac...
Liliana, o sa treaca simptomele stimularii. Am citit ca pot fi destul de suparatoare, dar rezultatul va merita!
Lucia, Boo, si eu mananc pomelo pana simt ca pocnesc L-am descoperit acum cateva luni...yammy...niciodata nu plec din magazin fara sa cumpar!...
Gabita, spor la shopping si sa ne spui si noua ce cumperi frumos!
Zeno, am citit ca ai test negativ, da' n-ai zis in ce zi esti. Suna aiurea, stiu, dar pana nu vine invazia....
Mai raman putin prin zona...pe urma o sa ies...Va doresc un weekend placut in ciuda norilor de afara!
lucialu spune:
Adelamaria eu ma invart prin casa cu treaba si..gand la gand..am tras un ochi si te-am vazut!Eu zic sa stai tu linistita.Mergi si la dr. daca vrei, dar din ce am mai auzit:unele chiar nu simt sarcina ca pe o problema-simptome-NOROCOASELE!N-ai auzit si tu de cazuri care aveau chiar si CM si s-au trezit prin luna 4a ca-s gravi?BetaH-ul chiar e foarte relevant, nu mai e vorba doar de teste cu liniute.Dar mergi la dr. daca nu crezi.Normal la palpat ar trebui sa simta colu sau nu stiu ce inchis, care sa-i spuna clar ca esti gravi.Ca la eco, poate numai intravaginal se vede ceva, ca e mic mic puiul tau.Iar la sarcinile rele ai dureri mai frate plus sangerari.
PS:eu in locul lui al tau nu te-as mai lasa singura, ca te gandesti prea intens.Macar sa-ti asigure o bona,ceva
Poate lilianaFi vede ce vorbim noi aici si raspunde.Daca vede sigur va raspundeEa trebuie sa stie mai multe, ca-i din domeniu.
Hai fi linistita si bucura-te!Poate Dumnezeu te-a binecuvantat cu o sarcina usoara!
nu mor caii cand vor cainii...
adelamaria spune:
Buna, Lucia!
Stiam eu ca nu ma lasi sa pic in butoi...Stiu ca pare total deplasat sa ma plang (doar am teste pozitive!!), dar nu va pot minti...Nu fac decat sa va spun prin ce trec...Nu sunt panicata, am o liniste interioara pentru ca stiu ca pe bebe D-zeu mi l-a dat si daca e sa fie bine, va fi...Doar ca sunt absolut surprinsa sa nu simt nimic fizic...A, ba da...uneori am ca un mic fior care incepe in inima si se termina in burtica E tare ciudat...Da' probabil ca e mai mult in capu' meu
Ca sa schimb subiectul - eu azi mi-a propus sa gatesc conopida Asa as fi tras o tura si prin piata...da' sunt singurica, fara masina si sigur ma incarcam cu 10 sacose si sacosele...mai bine nu Poate maine.
Sa stiti ca va citesc, nu pierd nimic, doar ca la birou e de munca de nu se mai termina, iar cand am ceva timp sa scriu uneori renunt pentru ca nu vreau sa fac pe nimeni sa se simta aiurea cu povestile mele...
Revin totusi cu propunerea unei intalniri. Poate dupa Paste. Eu pe 5 aprilie merg la dr. si sper sa am si prima ecografie...
lucialu spune:
Se spune ca mamicile au o liniste interioara, un sentiment de pace.Bine, cu conditia sa nu fie supusa de nu sh ce imprejurari la stresuri maxime.O sarcina nu seamana cu alta nici macar la aceeasi femeie.Am vazut o fata pe forum, care a avut greturi abea in ultimul trimestru si chiar asa se exprima:cat pentru toate lunile in care n-a simtit ca e insarcinata, daca nu-i creste burtica.
Eu de mancare nu stiu ce voi face.Imi stabilesc asta cand merg la magazin, acolo ma inspir cand duc lipsa
Si te rog eu, scrie-ne.Nu deranjezi pe nimeni,chiar dai aripi, ti-am mai spus.Desigur, conditia este sa fi sincera, nu?Asta e smecheria cu forumul, ca putem sa ne lasam in voia hormonilor,nesigurantelor,supararilor si bucuriilor, putem fi noi, cu probleme sau fara.Te pup!Daca mai tarziu tot singura esti,sau eu nu sunt invadata de vreun musafir,ceva=> vorbim
Zenobia spune:
Adelamaria, cred ca sunt in asentimentul tuturor fetelor cand spun ca poti sa vii aici si sa spui absolut tot ce ai pe suflet, sigur nu superi sau nu deranjezi pe nimeni. E normal sa iti faci ganduri legate de sarcina cand stii ca majoritatea fetelor acuza simptome chiar inainte de intarzierea Cm-ului, daramite dupa. Asa ca eu te inteleg perfect, si eu mi-as face aceleasi probleme. Vwzi ca acum trebuie sa mananci absolut orice pentru a-l hrani pe bebe. Sa nu te mai gandesti la endometrioza si sa nu mai tii regim, pentru ca in perioada sarcinii endometrioza stagneaza si are nici un efect negativ. Asa ca poti sa mai mananci niste carnita si lactate pentru a-l hrani pe bebe-shtrumph.
Lucia, daca te plictisesti eu sunt prin zona!
Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
Boo spune:
Sunt si eu aici ca m-am intors, asa ca daca mai sunteti ... Mi-am cumparat cartea "Indragostita de un masai". Va povestesc cum e dupa ce o termin. Si evident ca am cumparat si un pomelo, ca mi-a facut Lucia pofta.
Eu azi face peste, rechin cu salata verde si rucola. Mie imi place rucola asta foarte mult, chiar daca zici ca e papadie, mi se pare ca da un gust foarte bun in salate. Si de cand vad ca se gaseste si in piata sunt foarte fericita. Mi-am mai luat si busuioc verde si il pun peste rosii in salata
Adelamaria si eu iti spun la fel, stai linistita si nu te mai gandi la toate relele. Sigur e bine si esti si o fericita ca nu ti-e rau. Si eu stiu un caz, o prietena de-a mea care avea probleme cu ciclu, nu ii venea de cateva luni. A fost la Tutu si si-a dat nu stiu ce tratament si cand s-a dus iar dupa cateva luni, la eco ... ups, era in luna a 4-a !! Na. Si ea nu a simtit nimic, nu ii venea cm asa ca nu a stiut ca a ramas .. ii crescuse putin burta dar se pare ca Tutut i-ar fi spus ca asta s-ar putea sa fie unul din efectele tratamentului pe care il facea. Asa ca uite cum s-a trezit ca mai are 5 luni de sarcina.
Oricum eu spun sa ne scrii ce simti, si bune si rele, ca de aia suntem aici.
Poze
lucialu spune:
Mai sterg un praf, mai trag c-un ochiSi uite asa se strange ceata lui Pitzigoi, noi tipam treiZeno, cum de nu m-am gandit?Poate de la regim bata-l focu' n-are siptome.Ca inca mananca asa.Pai mei!(Adelamaria) asta-i problema.Mananci prea sanatos si BB n-are de ce sa faca mutre!
Boo pomelo sa traiasca!cine scrisa cartea aia?Cas eu mi-s mai clasica...
Hai fetelor dragelor, ca mai vorbim.Problema e ca se termina subectul ca s-au umplut paginile.Si nici urma de Ioana.Sper sa mai putenm scrie ceva.
KISSES
Zenobia spune:
Mmmmmm, Boo, foarte bun rechinasul, si noua ne place foarte mult. Si pomello e bun, dar parca e prea scump, fir-ar sa fie. Eu balotez grepfruit la greu, din cand in cand ma dedulcesc si la un pomello.
Despre carte stiu cate ceva, pentru ca e scoasa de editura pentru care traduc si eu, dar pe asta nu am tradus-o eu, a aparut exact cand am aparut eu in zona. Dar poti sa citesti de ex Sotia pilotului cand o sa apara.
Zenobia
Barzoiul buclucas
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
lucialu spune:
Cum s-ar spune Zeno esti traducatoare...Ahaaa!Si sotul ce spune?
Pup fata isteata!
KISSES
Zenobia spune:
sotul traduce cu mine
Zenobia
Barzoiul buclucas
-----------------------