ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(7)
Raspunsuri - Pagina 26
ralu_t spune:
fetelor, mie mi s-a pus un nod in gat dupa ce am citit discutiile voastre si am intrat si pe forumul pe care ni l-a dat Madas.am citit acolo niste cazul de mi s-a zburlit parul. m-au apucat fibrilatiile tocmai acum in prag de laparo, eu voi fi in ziua 24, si mai sunt si dupa 2 ani de anticonceptionale, deci una peste alta cum nu se putea mai rau.
si legat de diphereline, eu am muuuuuuuuulte semne de intrebare..
oricum, nu inteleg de ce, de 2 zile ma dor sanii ingrozitor(tin sa va spun ca la CM pe mine nu ma dor deloc) dar n-are cum sa fie vreun semn bun fiindca ar fi mult prea repede. e doar Z20. inteleg ca daca-mi vine mai repede e de bine, ma gandeam cu groaza ca poate se amana laparo daca sunt la ciclu in ziua respectiva. off, sa treaca odata ca ma chinuie rau asteptarea asta. si totusi parca nu-mi vine sa cred ca mi-a venit randul. cine sa ma mai inteleaga
http://community.webshots.com/user/ralu_tempea
lucialu spune:
heiiiiiiiiiii!!!
nu te gandi la prostii, ralu.Stai cumintica si eventual, daca tot vrei sa te gandesti, incearca sa-ti faci o evaluare cu injecttile si prioritatle tale.Dupa laparo, cand ai rezultatul, hotarasti.Lasa parul la locul lui si fibrlatiile la cardio(logi/aci)Bine?
nu mor caii cand vor cainii...
ralu_t spune:
lucialu iubita, of ce bine ca exista si un cuvant bun, si ca fetele de pe site-ul asta sunt neobosite in incurajari...cred ca se mira toata lumea in jurul meu cum de ma tin asa de tare, nu comentez nimic cu nimeni, nu stiu ei ce fete minunate am eu in spate care au grija sa ridice orice cadere de moral.
mare minune site-ul asta, sa nu-i fie de deochi
fetele, cand se pune de o intalnire? imi doresc tare mult sa va cunosc. dar va rog nu organizati una saptamana viitoare ca eu o sa fiu convalescenta
gabitu spune:
Ralu t si eu sunt de parere ca trebuie sa le iei pe toate asa cum vin. Dupa laparo o sa vezi ce este de facut. La mine toti credeau ca am endo 2 si cand colo era 4. Aveau ei parul maciuca .
Incurajarile vin o data cu inscrierea si curajul de a scrie aici. iti doresc multa sanatate si fuga la Odisee.
MadaS asa ii zice. Of Dd imbatranesc si nu mai tin minte nimik .
Ar fi super sa ne intalnim la un ceai, sunt draguta nu....?
Lucialu ce invarti tu cu Zeno ca ma roade curiozitatea?
Pupici la fete
ralu_t spune:
daca aveti timp lamuriti-ma si pe mine un pic cu stadiile endometriozei, cand e 1, cand e 4, care e dracul cel mai negru?
ralu_t spune:
nu mai e nevoie, am dat search pe google si mai bine n-o faceam, am mai gasit din simptome specifice, si mi se pare ca le am pe toate si mai grav mi se pare ca le am dintotdeauna....sper sa nu fie tragic rezultatul, oricum, nici fiv-ul si nici adoptia nu sunt out of the question pentru mine. eu am un caine pe care-l iubesc ca pe un copil, cum as putea sa iubesc un copil infiat mai putin decat l-as iubi pe al meu? babrbata-miu zice ca-s nebuna, ca ma gandesc prea devreme la asa ceva, dar eu zic ca e mai bine sa fi pregatiti pentru orice, psihologic vorbind.
oricum, azi nu e ziua mea cea mai buna, e o zi fara valuri ma scuzati va rog
gabitu spune:
Ralu t se spune ca de la stdiul 3 pana la 4 se zice ca nu mai exista simptomatologia de care ai citit tu. Tocmai din acest motiv la mine credeau ca este satdiul 2 pentru ca aveam dureri foarte mari. Stadiul 1 reprezinta numai niste mici puncte de endo si apoi tot cresc pana ajung la 4 unde toata zona pelviana este plina de endo.
Inca o data sper din tot sufletul sa nu ai aceasta boala. Cunosc femei care au aceleasi simptome ca si mine si nu au endo.
Bafta
Zenobia spune:
Fetele mele scumpe, am intrat in fuga sa va pup pe toate. Sunt foarte ocupata din pacate, am si musafiri pe cap, si un test negativ la activ azi-dimineata. Asta este, mergem mai departe!
Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
gabitu spune:
Zenobia viata merge mai departe atat timp cat noi avem sperante. Am tras un ochi si la tutunarese si am vazut ca nu te simti bine. Sa sti ca poate fi si de la astenia de primavara si de la faptul ca vorba Lucialu trebuie sa suplinim ce am scos din alimentatie cu suplimente. Mie imi este bine pentru ca Chivu mi-a dat sa iau Elevit, un complex de mutivitamine. Sper sa nu ma fac .
Te pup si iti tin pumnii sa se intample minunea cat mai repede.
Pupici
Zenobia spune:
Gabitu, iti tin pumnii si ma rog din toata inima sa reusesti sa iti vezi visul implinit. Eu intr-adevar nu ma simt deloc bine si nu inteleg de ce ca doar suplimente alimentare am tot luat si nici nu pot sa spun ca am tinut strict tratamentul. Am tras azi o fuga la medicul de familie care mi-a spus ca am o tulburale functionala si mi-a dat Extraveral. Imi vine sa omor toti incompetentii. Crezi ca ar merge sa iau si eu Elevit in scop de bebe? Chit ca ma fac cat China si Rusia la un loc!
Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]