ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(7)
Raspunsuri - Pagina 11
Boo spune:
Lucia, m-am gandit si eu la asta sa stii .. Ca avem corpurile setate de la mama natura, sa facem copii devreme, ca doar de aia ne vine ciclul pe la 14 ani. Si cum noi ne opunem cu indarjire, probabil ca de asta apar si problemele ...
Adelamaria si pe tine si pe bobul de orez
Poze
Nicole31 spune:
Buna, fetele! Am profitat de ziua libera de azi si v-am citit din urma. Am plans si am ras cu voi, am avut bufeuri si nervi (eeei, nici chiar asa! ). Din cate am inteles nu i-a crescut nimanui par pe fata de la Diphe... , asa ca inclin sa-l fac si eu... Sa vedem ce zice si Tutu.
Am inteles si de ce regimul alimentar este important, asa ca voi incerca sa fac ceva schimbari.
IoanaTugs, si mie mi-a facut placere sa te cunosc! Abia astept urmatoarea intalnire a tutunicilor! Si lasa, ca-i venim noi de hac endometriozei!
Boo, multumesc pentru primire!
Zeno, e buna cafeluta?
lucialu, mereu ma amuzi cu postarile tale haioase!
Zenobia spune:
Nicole, e buna, dar pana la urma tot trebuie sa iau INka sau cicoare. BLEAH! Pana una alta merge si fara cofeina. Ai reusit sa tii macar o zi regimul? Cat despre Diphereline... uite asa i-as face . Pe mine cel mai tare ma sperie osteoporoza. Din lac in putz.
Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
Nicole31 spune:
Zeno, nu reusesc sa tin regimul din cauza cafelei... Daca nu , nu ma simt bine toata ziua.
Boo spune:
Zeno, de acord, si pe mine tot osteoporoza ma sperie cel mai tare. Inca ma dor genunchii si mi-e frica sa nu ramana asa... Voi stiti ceva despre asta ? Isi revin oasele ?
Poze
Andrada.P spune:
Ioanatugs ma bucur mult ca ne-am revazut! Iti tin pumnii stransi, stransi pentru histero!
Andrada
Boo spune:
Ce-i linistea asta ? Unde ati plecat ??? Am o cana de ceai de napraznic in fata. Sper sa aiba succes !!
lucialu spune:
Boo eu ti-am spus ca am putina treaba.Uite acum am terminat si eu de mancat urzicile. Si am intrat pentru ca vreau sa:
ii urez Ioanei multa bafta maine la operatie, sa fie Dumnezeu cu ea, sa fie ultima interventie din viata ei legata de sanatate, sa se faca bine o data pentru totdeauna, sa poata sa-si implineasca visul ei cel mai de pret!Multa sanatate,curaj, sa fii tare si sa te recuperezi cat mai bine!Ne vom gandi, sunt sigura, toate fetele la tine!
Un gand bun si pentru Gabita, sa se intoarcala noi cu sperante reale si usor de indeplinit!
Va doresc o seara placuta,somn usor,sapte puricipe-un picior,aaaa vise placute!Ne vedem maine!
pup toate fetele dragi!
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
Ioanatugs spune:
Buna dragelor!
Am intrat putin sa vad ce-ati mai scris si apoi fug la somnic pentru ca la 08:00 trebuie sa fiu la spital. Urasc sa ma trezesc asa devreme, mai ales ca eu nu adorm niciodata mai devreme de 3:00 dimineata(defect profesional), dar e pentru o cauza nobila!
Lucialu multumesc frumos pentru incurajarile calduroase! Si eu sper sa fie bine, emotii nu mai am datorita voua, asa ca ce-o vrea Doamne Doamne!
AndradaP. si eu sunt fericita ca ne-am revazut si ma bucur ca sunteti prietenele mele. Am impresia ca ne cunoastem de-o viata! Multumesc pentru urari!!
Adelamaria felicitari pentru colectia de teste pozitive!
adelamaria spune:
Neata!
Ioana, tin pumnii sa scapi repede si usor de histeroscopie, iar vestile sa fie super-bune! Nu mai stiu pan ala urma daca faci interventia cu dr. Ion Ionut sau cu dr. T, dar despre amandoi am auzit numai lucruri minunate, asa ca esti pe maini bune!
Gabita, uite ca nu stiu cand ar trebui sa te intorci, dar te asteptam cu nerabdare! Stii cum se zice: schimbi locul, schimbi norocul! Sunt convinsa ca si visul tau se va implini curand!
Lucia, Boo, Geo, Nicole,Jubica, haideti fetelor la cafea!...MadaS tu nu ne mai vizitezi? Adifle, sper ca esti bine si ocupata cu proiectul bebe
Eu am fost si m-am intepat pentru testul de sange Bhcg. Rezultatul il am diseara. Ma tem tare de o extrauterina, mai ales ca la mine trompa dreapta e varza! Simptome nu am deloc. Sanii ma dor doar asa, de impresie artistica, si la CM ma dureau mai rau...Nu stiu, sper sa ma insel, dar daca Bhgc e prea mic sau daca nu se dubleaza in 48 de ore...e cam nasol...
Sa speram totusi ca va fi bine...
Va pup pe toate!