Travian...?
Raspunsuri - Pagina 4
aniast72 spune:
Daca ai putea sa-mi vezi contul meu de pe S1.... Mut resurse din primul sat in al doilea, ma organizez, construiesc colonisti si armata....o multime de treburi... Am ajuns la productie cam la 1000 din fiecare resursa..si iti dai seama ca la cateva ore am cate ceva de facut.
Andreea 16+ cu
Iubika spune:
1000 din fiecare resursa? Ahhh, cat te invidiez...
Eu intru cel putin de 2 ori/ ora in fiecare cont si ma uit k matza`n calendar, ca nu am cu ce construi
Un pic off-topic: am mai descoperit un joc stil AOE/Travian, zi`mi daca vrei sa iti trimit pe prv un link sa te inregistrezi.
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
aniast72 spune:
Trimite-mi sa arunc un ochi...cu toate ca nu stiu daca voi intra, pt ca sunt extrem de ocupata: In noaptea asta am dat sa-mi fac primul colonist din palatul din al doilea sat pe S1 ...mai am inca 2 colonisti si-mi fac al treilea sat , in S2 am dat drumul la adunare, maine fac cazarma si cativa scutieri si ma apuc de atac....asadar, dupa cum vezi...am de lucru la greu.
Andreea 16+ cu
Iubika spune:
Say whaaaaat? Colonisti? Palat? Sat 2?? Pai deja astea`s SF`uri pentru mine, nici nu sper sa ajung vreodata la nivelul ala, eu care tot timpul duc lipsa de resurse ca sa construiesc ferme...
Nu se poate, trebuie sa ai tu vreun cheat, un cod secret.... wanna share?
Eu ti`am trimis link la celalat joc, depinde de tine daca vrei sa te bagi si acolo. Eu intru in el atunci cand nu mai am ce face pe Travian, din lipsa de resurse... adik mai tot timpul
aniast72 spune:
Iubika, jur ca n-am nici un cheat...doar ceva vechime. Acum am cautat si am vazut...m-am inscris pe S1 pe 3 ianuarie...deci am ceva timp inainte. Trage tare pe resurse, zid, beciuri si temnita. Pe S2 incepe usor sa-ti faci un beci, nu- upgrada deocamdata..., da upgrade la 3 la primarie, fa-ti adunare si da-i drumul la cazarma. Cu 3 - 4 scutieri poti deja de azi de la ora 18 sa incepi atacuri la unii din preajma ta care s-au dezvoltat mai putin ca tine (cu populatie mai mica ). Ai grija totusi sa nu fie nici gard in gard cu tine, ca aia se pot dezvolta peste noapte si te pot ataca.. Da-i acum repede cu scutierii, cat e jocul la inceput...sa vezi ce de resurse o sa faci si o sa poti sa incepi sa te dezvolti. Bafta.
Andreea 16+ cu
Iubika spune:
M`a atacat unul azi noapte. Acelais tip ma ataca si acum.
Ce pot sa fac impotriva lui??
aniast72 spune:
Sa-i scrii frumos, sa te imprietenesti cu el si sa-l convingi sa nu te mai atace...sau fa-ti upgrade la beciuri ca sa protejezi resursele si cand o sa vada ca te ataca degeaba si nu scoate nimic de la tine, o sa renunte.
Andreea 16+ cu
Iubika spune:
Uite cum m`a atacat nesuferitul:
24.03.07 19:59
24.03.07 08:26
23.03.07 22:23
Nici nu apuc bine sa ma loghez, ca vad ca ma ataca, chiar nu`l mai suport... cum il "parasc" la un multihunter sau alta autoritate????
aniast72 spune:
Iubika, nu ai cum sa-l "parasti", ca de fapt asta e ideea jocului... Ma repet...incearca sa faci un beci pe care sa-l upgradezi astfel incat peste noapte proviziile sa-ti fie pitite. Si pe mine m-au atacat 2...unul mi-a omorat 2 scutieri dar i-au murit si lui 2 maciucari...drept urmare nu m-a mai vizitat, iar cel de-al doilea n-a avut ce sa-mi fure pt ca proviziile mele erau in beci, asa ca a renuntat. Da-mi PM cu ID-ul "nesuferitului", poate e dintre cunoscutii mei, sa-i zic sa se potoleasca.
Andreea 17+ cu
Iubika spune:
Ehhh, s`a calmat zabaucvul... deocamdata!
Intre timp am lucrat bine de tot la beci (mersi de pont! ), am intrat intr`o aliantza si incerc sa ma descurc cum pot...
In alta ordine de idei, ziceai ca ai un nou sat? Sa inteleg ca ti`ai trimis settler`ii la plimbare? Nu`mi imprumuti si mie vreo 2?