Informatii utile Constanta (7)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
madaluta spune:
jojo_miha: eu am facut morfo fetala la d-na Lutescu la 23 de sapt.
mano: sarcina usoara, mamica fericita!
ralina: multumim....da cum deti-ai amintit??
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
andicu spune:
Buna fetelor.
Mano, felicitari pt sarcina si bebei sanatosi!
Jojo-Miha, ma bucur ca de data asta esti bine si sa-ti dea Dumnezeu sanatate tie si bebelusului!
Eu merg maine la morfo-fetala la Lutescu, ma cam doare cand ma gandesc la pret ( s-a facut 350 ron!) , dar asta e! sa fie bebe sanatos! pana una-alta, cred ca o sa nasc la Bucuresti, la Euroclinic. Mi-am facut programare pe 21 mai la Herghelegiu si vedem atunci. Oricum, voi merge in continuare la dna dr. Daca n-ar fi fost spitalul asta nenorocit si conditiile de acolo, n-as fi stat pe ganduri , ca am toata increderea in dna dr, dar ce te faci mai departe, ca dupa ce nasc nu mai e treaba dansei cu bebele si restul!
Va pe toate, Aspirante, Burtici si Mamici!
ps. am pus poze noi cu burtica!
Andicu
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
Poze cu burtica
![](foto.gif)
madaluta spune:
Stiu k pe aici sunt multe probleme de infertilitate masculina si vreau sa va intreb si eu ceva: vi s-a intamplat k in decurs de 1-2 ani sa aveti rezultate ale sparmaogramei total diferite? adica opuse? dar ca sa ma intelegeti despre ce vorbesc va povestesc pe scurt:niste prieteni dupa mai multi ani incari ,s-au apucat de investigatii.Au inceput cu spermograma. a iesit in 2005, nu buna, ci foarte buna(volum, mobilitate ,forme normale peste 80%-90%). Au incercat diversi medici din c-ta pantru a depista care este problema lor si luna asta au ajuns la d-na lutescu. Le-a cerut din prima o noua sparmograma facuta la Synevo: la rezultat, surpriza: forme normale 30% si mobilitate 3%. Intrebarea mea este daca voi ati mai auzit de asa diferente intre spermograme, intr-un timp relativ scurt cam 1,5 ani... Stiu k tb sa o repete, dar nu-mi vine sa cred de asa diferenta...
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
andicu spune:
Mada, eu am auzit de diferente de rezultate la fetele de la FIV. Si chiar in perioade mai scurte de 1,5 ani. E adevarat, insa, ca si laboratoarele dau rezultate diferite.
Andicu
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
Poze cu burtica
![](foto.gif)
AngeliquedeS spune:
Mada, din pacate calitatea spermei se poate deteriora radical si intr-un timp mult mai scurt decat 1,5 ani, chiar si la 3 luni, cat dureaza spermatogeneza. Un tratament cu antibiotic, o scadere a sistemului imunitar, alcoolul, stressul, oboseala si mai ales fumatul, pot avea urmari drastice si bruste, chiar daca factorii au actionat ani de zile, de ex. a fumat zece ani si nu a avut nimic si in al unsprezecelea se produce dezastrul. Mi-a explicat dna Lutzescu si am citit si eu f mult pe subiectul asta. Asadar din pacate e f posibil.
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
maria08 spune:
Buna!
Azi sunt iar optimista!! Ieri, ziua 12, endometru = 10 mm, folicul ovar stang = 20 mm, dupa spusele d-nei Lutescu ”perfec!”. Se pare ca tratamentul lui A nu mi-a facut rau si am sa-l iau in continuare. Sa stiti ca mi-a placut mult d-na dr! Ce m-a surprins insa....nu m-a mai chemat si peste 2 zile ( oricum nu as fi reusit sa ma duc )asa cum se face la monitorizare. Mi-a subliniat ca totul e in regula, mi-a dat un pregnil pentru joi dimineata si cam atat!
Jojo-Miha: Ma bucur ca esti bine! Sa ai credinta ca va fi totul bine pana la capat!!
Madaluta: Ce frumos trebuie sa fie cu bb-eii la plimbare!pentru Darius!
Andicu: Am vazut fotografiile, iti sta asa bine cu burtik, chiar daca e mai mare acum!!! Poate ne tii si pe noi la curent cu nasterea la Euroclinic!
Pup!
andicu spune:
Maria, ma bucur! stai bine si cu endometrul si cu foliculii. Poate are mana buna dna dr si la tine! eu o singura data am facut monitorizare la ea, tot asa, m-a vazut o data inainte de ovulatie, mi-a dat pregnil si am ramas in luna aia (desi ma chinuiam de 8 luni) ; pacat ca a fost extrauterina.
Merci pt urari!
Andicu
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
Poze cu burtica
![](foto.gif)
maria08 spune:
Andicu: dr. Herghelegiu e la Euroclinic? Si nu e nici o problema daca ai deja 24 saptamani? Vreau si eu sa ma informez pentru viitor.
Cat despre noroc luna asta nu prea cred......sunt deja 2,5 ani de cand astept marea minune!!!
ioana_p76 spune:
Maria eu am facut 5 monitorizari la d-na dr. si doar la una din ele, cand nu facusem stimulare, m-a chemat de 2 ori doar pt ca foliculul nu era destul de mare (parca avea 11mm) si a vrut sa vada daca creste suficient. In rest, nu a fost nevoie sa ma cheme de mai multe ori, deci stai linistita ca la tine totul e OK! Si v-a zis si la cate ore dupa pregnyl sa ? noua ne facea IA la cca 36 ore de la pregnyl.
Si..nu poti stii cand apare norocul!
Andicu esti o frumusica cu burtica ta!Iti doresc sa fie totul in regula la morfofetala! burtica si micul fotbalist din ea!
Ioana
Vreau si eu un
andicu spune:
Maria, dr Herghelegiu este SI la Euroclinic. Stiu ca are si cabinetul lui si ca mai este la Medsana si Sanador.
Ioana, ! La Euroclinic nu e problema daca ajungi mai tarziu. Eu o sa am 32 sapt. cand ma vede el, dar tipa de la clinica mi-a zis ca nu-i problema. La cati bani dai acolo, nu conteaza cand te duci, loc sa gasesti (in cazul in care ar fi aglomerat, dar nu cred!); si in plus, acolo sunt si alti medici f buni, asa ca n-as fi stresata daca el n-ar ajunge.
Andicu
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
Poze cu burtica
![](foto.gif)