FIV 110
Raspunsuri - Pagina 27
Sorina7 spune:
Felicitari din toata inima dana_p ...am intrat acu anume sa vad rezultatul si ma bucur mult de tot, iti doresc sa te ajute Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si fara probleme si unul (sau 2) bebici sanatosi si voiosi si inimosi ca mamica lor !!!
tuturor bafta maxima si sa va indepliniti cat de curand visele !
bubulina1 spune:
Felicitari Dana!
Iti doresc sa ai o sarcina usoara pe care sa o duci cu bine la termen!
Bubulina
Speranta moare ultima!
andicu spune:
FELICITARI DANA! ! asta asteptam de la tine!
n-ai idee cat ma bucur c-ai reusit! sa dea Domnul sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos!
Azi am fost la eco morfo-fetala, si la noi bebe e bineee! i-am vazut putza de data asta si ne-am declarat multumiti! altfel, un pic ca Lachi, un mic risc de diabet gestational, dar mic, glicemie 97 (cica in sarcina limita maxima e 90 ) si bebe cam mare pt varsta lui cu 25 g peste limita maxima; plus ca si "moi" a pus 11 kg, ceea ce, cica, e cam mult. Asa ca, la regim cu mine si la miscare!
tuturor!
Andicu 24+Filip Cristian
Poze cu burtica
flori76 spune:
Danuta,astazi eram pe fuga cand ai postat mesajul cu vestea cea mare.Vreau neaparat sa-ti spun ca ma bucur din toata inima ca ai luat decizia sa faci fiv si chiar am avut emotii pentru tine.Iti doresc din suflet sa ai o sarcina usoara,sa te bucuri de ea(pentru ca o meriti din plin),iar peste 9 luni sa-l tii pe bb in brate.
Felicitari inca o data!!!!
Oana,Mirela.....voi urmati!Va tin pumnii si sper din suflet sa reusiti,sa plecati la Odisee
Flori
Noi
Moniland spune:
Andicu, ma bucur ca e totul ok si ca bb e sanatos. Si ce daca e mai grasut eu tot il .
Monica
printesa_roz spune:
Felicitari noilor gravidutze!!!!
Dragele mele, am si eu o intrebare pt voi: cam cit timp a trebuit sa stati acasa din cauza analizelor, punctiei, FIV-ului, etc? Adica cit concediu medical vi s-a dat? V-ati anuntat sefii dinainte de procedura? Caci eu cred ca o sa il apuce disperarea pe seful meu daca in perioada asta eu voi lipsi o luna?
Multumesc mult tuturor pt raspunsuri.
PS: si noi trebuie sa facem FIV, se pare ca este singura noastra sansa de a avea bebeul mult dorit.
magduta-sv spune:
Dana P, FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lachione, Andicu- felicitari din toata inima.Ce conteaza kg, sa fiti sanatoase si sa faceti copii sanatosi, ca le dati voi jos, dupa.
Draga mea Liana, nu ne cunoastem cumva? n-ai fost la Sovata anul trecut in iulie?
Moniland- am stat mult in spital in cluj-sint niste profesionisti, mai ales dr. Micu...dar as inclina spre Szeget.
M Oana- esti o dulcica si ma inveselesti cu povestirile tale
tuturor fetelor de aici, multi, multi
Magduta
magduta-sv spune:
De Crinuta 71 mai stiti ceva?
Monica-Elena-nu ne mai scrii nimic?
Nu va suparati fetele de acum, sint putin nostalgica dupa generatia Fiv 2005........
Magduta
magduta-sv spune:
Ceci serban, unde esti, ce mai faci?
Iliuta, esti din acelasi oras cu mine, stii cine sint?
Va doresc numai bine tuturor...Aldolina, Mihuta, Kitta, Madalina, Kora Pop, Antosit, Avalon, delia 21( care a avut rezultatul in aceeasi perioada cu mine)si celor pe care inca nu le-am amintit, mii de scuze...
Magduta