FIV 110

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Buna-dimineata!
Eu nu am mai scris de ceva vreme, timp in care aici s-au succedat vestile bune cu cele triste.
Moni, si Doamne-Doamne sa te ajute sa-ti indeplinesti visul.
Eu am trecut de ziua punctiei intr-o fericire absoluta, cei doi embrionasi de 2 si 4 celule la 48h ajunsesera la 8celule la 72h.
Fericirea s-a mentinut 2-3 zile acum, Z7, deja au inceput framintarile! Oare am facut tot ce trebuie? am stat suficient in pat? Le-am vorbit destul de frumos?
Oana,sa fie de bun augur semnele tale!
Dana,faci azi testul? Sa vii cu vesti bune!
Mirela, ma bucur ca pina la urma ai luat o hotarire!
Pussi, eu, cu doi embrionasi, am reusit sa trec de momentul ET cu brio! Asa va fi si la tine si vei fi si GRAVIDUTA!!! fiindca ai multa dragoste de daruit!

Mihutasarcina usoara!
Zouzoupentru munca ta de documentare!

Pina la urma, dupa toate documentarile cu tratamentul de sustinere, ce loc ocupa Gravibinonul? Oana, tu l-ai facut la indemul cuiva? si ai facut si 2 la distanta de numai 2 zile! Mie mi-a fost frica sa fac in Z4 din cauza estradiolului pe care il contine(eu aveam, oricum, estradiolul mare)! Intre punctie si ET, Asistenta de la FIV mi-a dat estrofem: 1mg/zi, endometru a ramas neschimbat 11mm. Atunci a vrut sa mareasca doza la 2mg/zi si am ? eu daca nu ar putea avea efecte negative avind in vedere ca eu am avut fibrom operat, etc. Atunci Asistenta a ?-o pe dr. Cocei despre suplimentul de estrogen si apoi eu de gravibinon si mi-a zis ca n-am nevoie(Endometru 11, Estradiol in ultimile 2 luni inainte de stimulare 400pmol si 297pmol). A fost singurul sfat avizat de la un dr legat de acest aspect si eu l-am urmat, cu toate ca in Z4 am fost tentata pina in ultimul moment sa fac acest Gr. n-am avut nici un fel de crampe, de semne! E bine sau rau numai Dumnezeu stie!
Va tin pumnii tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Oana asa am patit si eu deci e de bineeeee..tin pummnii fatoooo,,vei reusi asculta la mine..
Dana tin pumnii stransiii,.,haiiii
Delia iubita pumnii mei vor sta stransi,,stransi si pt tine,,
Kitooooo te pupic si ma gandesc la tine..de data asta va fi bineee..
va pupacesc pe toate si va tin pumnii..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"11

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Oana a trecut cu bine noaptea de cumpana, nici o pata la orizont nu se arata! Yhiiiiiii! Au plecat boratii noua luni!
Pussi , sa traiasca embrionasii frumos in cultura lor acolo, sa se distreze, sa fie de f bine! Dar de ce a facut ICSI nenea doctorul? Jumate naturali si jumate cu ICSI? Sunt sfiosi dumnealor?
Delia , sa fie un pui de american in regula cu ochisori si acte peste noua luni! Ti-ai tinut ceva puiutii la conge, abia asteapta sa iasa la mami in brate! sa se dezghete bine!
Danoaso , ma bag si eu la majorete pt tine, cu toate ca n-am voie! Te asteptam cu vesti bune!
Aniast , sa-ti traiasca baietelul, tu cu cine te-ai incuscrit? Casa nu se lase cu paruiala
Kora , hai mai ai cateva hapuri si gata, treci la start, trage adanc in piept si fa-ti incalzirea, ca acus-acus e acus!
Kitto , la inhibare nu iei Macca, ca ea stimuleaza, si pastilutele rosii de Cyclo daca sunt nu, nu se iau.
Madam Zouzou , ai facut shopping de progesteroane? Super pretul in Elvetia.
Avaloane, esti proasp

Io am fost de dimineata sa donez un borcan (de muraturi) de sange, l-am intrebat daca nu are si-o friptura in sange sa-mi dea, ca mi-e teama sa ma dau jos sa nu chic in de anemie.
Si am donat si ceva de prin col, pt Lysteria, mai mi-a curatat aia cu betigasul din col tot ce aveam pe acolo, am vrut sa-i spun ca dupa ce pune pe lama, sa bage betisorul si sa-mi puna la loc tot utrogestanul care l-a cules, ca-s asa scumpe medicamentele astea, si ce le pasa lor? Da am zis sa nu par scartara, Am scos un oftat din rarunchi cu gandul la bunatatea de pe mot si am plecat. Bine ca nu m-a cautat si-n alte parti, ca-mi lua si gravibinonul din “intramuscular”.

Shery 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

DanaP,
Pussi, iti tin pumnii in continuare sa ai embrioni frumosi si sanatosi!
Lucia, Felicitari pentru gemeni!
Antosit, mult succes maine la analize. Tin pumnii sa fie bine.
Mirela1, stai cumintica, o sa fie bine.
MOana, ai vazut ca povestile tale i-au convis pe sa se prinda de burtica? Doamne ajuta sa ramana acolo pana la termen. Ai primit mailul de la mine de acum cateva zile?
Andrada, o sa ne tinem de manuta la sfarsitul lui Aprilie sau inceputul lui mai, ca si eu tot cam asa voi face ET-ul.
Lara, bine ai venit, iti doresc sa stai cat mai putin pe-aici.
Kora, Kitta, Zouzou, Cris 86, Madalina28, Moniland, MRL (ti-am trimis un PM), Marrina, Lachi, Sheritra, Liana, Adhnana, Andicu, si toate inimoasele si burticoasele,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Eu am fost aseara la primul control si eco si nu s-a vazut decat sacul embrionar, asa ca trebuie sa mai astept 2 saptamani pana sa vad embrionul.

Cine stie ce simptome nu am, am ceva greata seara dar suportabila, in schimb am probleme cu balonarea. Doctorul mi-a recomandat sa nu fac sport, sa nu urc scari (dar eu stau la etajul trei si mai am si scara interioara - asa ca pot sa urc dar incet ) sa nu ma enervez (greu de tot) sa nu (no problem, ca nici nu mai tin minte cum e) si sa nu stau in spatii inchise.

Trebuie sa fac niscai analize.

Va pup si va urez mult mult noroc, sa aveti parte de stimulari prolifice, de punctii usoare, de transferuri perfecte si mai ales sa se lipeasca micutii cum trebuie!

5s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Aldolina vad ca se face gasca mare pentru aprilie!! Dupa calculele mele eu am sa ma apuc de stimulare in jur de 18 apr si punctie si Et (tot dupa calculele mele) vor fi in jur de 4-7 mai. Sper doar sa nu se mai intample ceva sa ma amane iar ca n-as mai rezista o luna. Doar pana in aprilie mai am rabdare. Sper sa fie o luna norocoasa cu multe reusite!

Delia succes la ET!

Pussi iti tin pumnii si ma gandesc la tine si la embrionasi, sa fie premianti!

Kitta ma bucur ca au iesit analizele bine! Iti tin pumnii sa te tina norocul asta pe toata perioada si la sfarsit sa se lase cu baute de fericire (dupa tine, evident)

Shericuto

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

uitati'va pe B1 Moisa vb despre FIV

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"11

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Liana30,,trebuiau sa sa faca emisiunea cu noi nu cu ele.

Pussi,stau cu pumnii stransi,stransi

Delia 21, bafta multa astazi

Dana,,vreau doua linii

Oana, si eu cred ca e de bine si poti sa te pregatesti sa dai de

Moniland

Mdalina M, tin pumnii stransi

Eu sunt tot cu Rusii pe cap si asta cica e de bine ca se elimna tot de acolo.
Fetelor eu am pielea fff uscata pe tot corpul,nu stiu cu ce sa ma mai dau sa o hidratez, credeti ca poate fi o reactie de la hormoni?

Pupici la toate fivoasele mele dragi

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

am 2 embrioni de 2 si 3 celule!!

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Dana-Danutza , sunt aici si ma rog la DD sa vii cu testul pozitiv!

Delia , multa bafta azi la ET! sa te vedem mamica de 2 bebei frumosi si sanatosi! si sa-i faci o surioara la runda asta lui Rudy, ca asa-i frumos, pereche!

Oana, si eu zic ca-s vesti bune petele de ieri! sa dea DD sa "patesti" ca noi toate , si poate chiar ca Liana si Lachi, caci si la ele s-a manifestat la fel !
Pussi , o sa fie bine!
MadalinaM,Mirela1, bafta multa si sa va vad mamici in curand!

Andicu 24+Filip Cristian
Poze cu burtica

Mergi la inceput