FIV 110
Raspunsuri - Pagina 20
M Oana spune:
Eu, unicat de fire sensibiliceasca, am crezut ca cele mai amare lacrimi si concluzii despre viata le afli in momentele in care cineva trece la cele vesnice.
Dar, constat ca si momentele de formare ale unei vieti zguduie un suflet de mama, da cu el de pamant, de-i tulbura toata simtirea.
Pentru poeti starile astea sunt mana cereasca, caci la suferinta curge rauri inspiratiunea.....
La cat am bocit in ultima vreme si la cate concluzii despre viata mi-a copt creierasul, pot deja sa spun ca daca va iesi un bebelas din toata chestia asta, numele cel mai potrivit ii va fi "Ingeras din lacrima"......
Am sa-i spun ca atat de mult a plans mami, pana cand din lacrimile ei s-a format minunea. Sper sa nu-l inec in lacrimile mele urmatoare, caci cotele sunt in crestere, din motive hormonale si nu numa'......
Pussi, Mirelus am sa va dedic o poveste, simtita pe pielea mea, dar parca m-as odihni putintel inainte, ca tare m-au ostenit ultimele trairi, zici c-am tras la jug toata ziulica......
aniast72 spune:
M_Oana, eu nu scriu dar va urmaresc pe fiecare in parte... sa stii ca asa, nevazuta, sunt alaturi de tine. Semnele sunt bune si daca petele s-au oprit, iti prevad un viitor peste 9 luni cu bebelusul mult dorit in bratze. si mult curaj, va fi bine.
Pucici si tuturor FIV-oaselor, nu va enumar dar sa stiti ca am emotii pentru fiecare dintre voi...in parte.
Andreea 16+ cu
cristal1995 spune:
Cris: imi pare tare rau.... Dar capul sus...Eu sper luna viitoare sa reusesc, la al 3-lei ET...Am facut deja 2 FIV-uri, cu stimulare, punctie si tot tacamul... Speranta e tot ce trebuie sa te tina in priza!!! Data viitoare sigur va fi bine!
Venera: mai stai....Unde te grabesti asa?!
Pupici la toata lumea!
Eu cu programul de la scoala intru mai rar...si dupa atatea concedii medicale.....nu mai zic nimic.
Fruntea sus!
Aly
KITTA spune:
FetelorProlactina si Progesteronul din Z21 fura bune. Am sunat la MNL sa le dau si vestea cea mare ca azi sunt Z1 (respectiv CM la 26 zile) si nu am primit mesajul dr. daca modificam ceva la tratament. Deci, practic voi incepe din Z3. Asta sa fie acum protocolul scurto-lung? Ce mai conteaza, oua sa iasa! Uite ca fac si eu rime....Am si injectoarele care mi le adusera de la farmacia DONA de pe o zi pe alta, ca doar ma stiu ca pe un cal breaz. Maine, iar o sa ma sune de la banca pentru card sa ma intrebe de ce am cheltuit asa de mult pe neste aspirine la farmacie? Asa m-au sunat data trecuta. Am gasit si ceai de cretisoara, MACA si BU am la greu sa vaz ce mai scrie prin tratamentele fetelor.
Mirela-1hai ca pleci din casa aspirantelor odata cu MOana! Tinem pumnii! Doamne, incet-incet ma iau si pe mine emotiile...Mirela-1mai reaminteste-mi si mie o data ce tratament ai avut?
pussi spune:
Fata Mosuluipetele erau clar de la implantare..sunt de acord cu Shericutii, e mult prea repede pt. CM..plus ca o parte buna din fete au avut dureri de CM si ele erau !!! asa ca te rog, sus moralul, vorbeste cu Bebelasul..felicita-l pentru implatare si fa-l sa se simpa bine..la tine in burtica ca sa nu plece, sa-i dai si papa bun si sa bei si lichide!!! Si sa faci nani..si de azi 2 saptamani vreau sa te aluzi cu activitati cardiace!!!! Si astept povestea..sa fie veesela!!
monima bucur ca ai scapat de o grija!! fac Et la 72..maine la 11 sun din nou sa-mi zica daca cei 2 fantastici au fost cuminti si au mai produs ceva celule si ..daca mai au si fratiori..lenesi si rezultati din ICSI, ca din dragoste naturala nu au vrut!!
Criste pup iubito!!! Cum esti?? Tot CM?
Antoniseu am impresia ca faci parte din trupa de majorete de la..nu stiu ce echipa ca tare galrioasa mai estiPUP fata cuminte si inimoasa
madalina Munde te plimbi cu puiutii dupa tine??
andradapnu-s suparata, sunt pregatita mai bine pentru varianta negativa...iti spun sincer ma simt obosita..si daca nu iese nimic o sa fac o pauza mai lunga, nu mai vreau sa-mi oragnizez viata in functie de FIV si nici sa-mi indrept toata energia spre asta!! te astept sa-ti fac galerie!!
Mirelus mamica si burtica
marinnaam inteles de ce vrei tu laparo!!nu stiu ce zic ca nu-s doftor...paote ar trebui sa lasi macar 1 luna(depinde de fiecare in parte) pana sa iei o decizie..sa te linistesti, dar tu sti cel mai bine
danap maine te vreau cu BHCG mare!!!tin pumnii!!
PUSSI
KITTA spune:
Sheritomercic de retete. De ambele, da' cica la Germania nu vor decat reteta originala, asa ca cer si eu una de la dr. Nu am inteles cu MACA, pe perioada inhibarii mai iau? Si Ciclo progynova unde e cu rosu si zice nu, nu se ia? La fel si complexul de vitamine, sa inteleg ca e facultativa (imi aduce aminte de statiile de autobuz de pe vremuri...!)?
zouzounaki spune:
Pussilina, scumpa, sa se prinda puiutii
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
zouzounaki spune:
o intrebare...pt ca eu incerc pe toate caile sa obtin progesteronul...oare daca am reteta din Grecia,in Germania si Ungaria se pot cumpara progesteroanele???stie careva????
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
Delia21 spune:
Na ca veni si timpul meu ......azi,22 martie la ora 3 pm,ora orasului meu....voi merge pentru ET si am emotii cat casa.Deci......sper cu toata inima ca de paste sa sarbatoresc un samburel/samburica!Fug la somnic.Va pup pe toate!!!