FIV 110

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vrembebe spune:

antosit si marriana multumesc mult de informatii!!! succes si o burtica mare cat de curand la toate fetele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiramy spune:

FETELOR AJUTATI-MA

Stie cineva numarul de la Giulesti?Dar nu ala cu 277 la urma , ala care raspunde centrala sau oricare ca la ala cu 277 nu rasp nimeni.Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Fetelor am sunat azi sa vad ce au facut puitii peste noapte si..am doar 2 embrionasirestul i-a fecundat cu ICSI si maine imi spune ce si cum...nu inteleg care a fost problemaspermograma a fost ok, 78 ml...asa ca chiar nu stiu??Nu pot decat sa ma rog la DD sa creasc asatia doi mari de 1.80 m...sunt constienta ca e necesar doar unul si bun!!La unguri oricum nu-i congeleaza decat daca sunt de super calitate, si ET mi-l facea cu 2...
Va multumesc la toate din suflet ca ati fost alaturi de mine..nu ma mai enumar ca suntem asa de multe!! O sa va tin la curent!!!

PUSSI

Mergi la inceput

Imi raspunde si mie cineva, va rog ca e urgent?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Puiramy incearca la:3161273!
Pussinu fi suparici, ceilalti cu icsi poate sunt mai puturosi si pana maine iti vor face o surpriza!Hai capul sus ca mai ai putin si fugi la gravidute, eu iti tin pumnii in continuare si nu uita ca trebuie sa ma tragi dupa tine deci ai responsabilitati!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

ANTOSITMultumesc!Am sunat si am rezolvat.Trebuia sa sun ca sa vad ce-mi trebuie pt internare si daca pleca dr nu mai reuseam .Oricum am rezolvat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Puiramy ma bucur ca ai rezolvat, sa fie cu succes operatia si dupa cu fiv-ul norocos sa fugi la mamici!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

MRLCe sa fac? Sa sun la Cabinetul FIV de la Giulesti si ce sa-mi spuna? Sa astept sa vina . Cu Marinescu n-am cum sa vorbesc la telefon. iar intalneala o avem in 24.04. Poate ma viziteaza maine, ca am o durere de cap....
Mie nu mi-e frica de laparoscopie dar nu vroiam sa o fac numai de amorul artei a doua oara. Dar asta ma paste. Pe zi ce trece sunt tot mai convinsa.
Fetele care au facut histeroscopia zic ca e tare dureroasa.

dana-p are maine programat testul. Sa-i facem galerie:

galuscuto

De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Puiramy, merci ! bafta multa la operatiune! sa scapi usor de problema si sa fie un pas zdravan catre !
Dana, multa multa bafta maine! sa te vedem cu un mare test pozitiv si burtica la purtator!

Andicu 24+Filip Cristian
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

marrinascuza-ma, ma bag ca in lapte! dar de ce vrei tu laparo si histero???
crisacum am vazut!! ai fost atat de aproape..incat sunt sigura ca iese cu ochisori!! Sa sti ca de manuta dreapta te-am simtit!!
bettype burtic
galuscutamersi pentru gandurile bune!! nu mai ai mult nici tu
antonis deci trebuie sa raman ..daca nu macar pentru tine
Shericutilor se pare ca nu raman decat cu 2..astia sa fie buni, voinici si sanatosi
Moniland vorbim la unguroaice???
Danap., madalinaM, M-oana

PUSSI

Mergi la inceput