FIV 110

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Bety, pupicei dulci si pentru bebelina. Inca mai am ceva resurse de lupta, asa ca mai incerc odata. Voi ce faceti?
marrina, ti-ai reglat CM, ti-a venit pana la urma? Eu sper sa apuc sa fac macar o histero, laparo nu prea vreau, dar depinde de ce spune monseniorul
Oana, citind postarea ta am uitat de toate supararile. Esti un bun pansament pentru noi. Ai grija de burtica si cumintica, da?
pusii, asteptam vesti bune
Sherii, sa nu ma lasi daca vezi ca fac ceva nelalocul lui. Ma bazez pe tine ca esti cu ochii pe mine si cu radarele in functiune tot timpul. Cine avea listuta aia facuta cu toate cele bune pentru o reusita? Chiar daca nu este avizata de dr as vrea sa o studiez si eu ca vazui ca reusite pe baza ei au fost multe.
Lucia, sarcina usoara si cu bebelini sanatosi si cuminti
dana-p, cum te mai prezinti? Si tu tot cumintica, da?
lara, bine ai venit, dar iti doresc sa decolezi cat mai rapid la mamici
madalina, te pup si tinem pumnii pentru runda urmatoaare la ET sa se lase cu ochisori
anto, aldolina, cris va pup dulce
Pentru toate fetele numai noroc si bebelini cat mai curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

luciaaaaa felicitariiiiipoti sa spui cand ai facut ET? io cred ca sigur ai gemeni
betycooo ma bucur ca mai scosasi capu din barlog
Oana,dana
Moni parerea mea o stii..
bun venit celor noi
si acu vesti despre pussiiiiiiiiavu 7 foliculi babani si numa buni..buni..de fericire nu mai intreba dc nimik..acu e acasa si sta cuminte in pat,,nu are voi sa paraseasca patu..i'am interzis io
va pupaceste pe toate si va multumeste pt pumnii stransi si pt galerie..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"11

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Liana, o stiu . Bune vesti ne-ai dat despre Pussi. Ii tin pumnii sa-si gaseasca fiecare perechea.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

buna seara fetelor, am sosit si eu la raport : am fost ieri la MNL la prof pentru fiv nr. 2 si de maine incep decapetilul. Ce nu sunt eu f lamurita este ca trebuia sa imi vina CM ieri, azi nimic si am sunat la clinica dar au spus sa incep tratamentul chiar daca nu au venit rusii. La primul FIV am inceput din z 2 dar aici se pare ca nu conteaza.
si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Moniland, eu sunt de parere sa mergi tot la Cluj, de vreme ce ai ramas o data insarcinata, vei ramane iar. Parerea mea.

Multa bafta turor

" You must be the change you want to see in the world" Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Dariela, eu am avut endometru 8 si un pic la primul FIV si la al2lea am avut 9.4, dar uite ca a fost ok. Nu mi-a dat nimic pt marirea lui, eu am luat Maca inainte de inceperea trat. vreo 3 sapt, ca pe urma am intrerupt de teama ca-mi influenteaza rezultatele la analize.

Nu stiu sa va spun daca va dau progesteronul fara reteta, dar poate va va ajuta Pussi mai mult, pt ca ea e in drumuri acum la Szeged. Eventual, trimiteti-i pm.

Delfi,multa bafta!sa fie cu noroc de data asta! tin minte ca si mie mi-a zis dr la Szeged sa incep trat. chiar daca nu mi-a venit CM cand trebuie; el a socotit pe calendar si mi-a zis ziua exacta.
Bety, pe burtici!

Andicu 23+Filip Cristian
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Pussi te asteptam cu vesti bune.

Kitta ma si sper sa reactionaezi mult mai bine la tratementul de acum.

In rest eu sunt bine....am fost azi la eco si bebe era si el bine, are 177gr, si saptamana urmatoare fac triplu test.

Va pup pe toate

betty7816+

bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

... m-am intors de la coafor si sunt asa "mumoasa"!

Liana multumim pt. vestile bune despre PUSSI, nici nu ma asteptam sa nu aiba o "recolta" asa bogata!Asa ca tinem pumnii in continuare si....facem galerie:!
Delfi Doamne -ajuta de data asta sa fie cu reusita!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

bine v-am gasit din nou..desi e ora cam tirzie...

Pussi ai o productie foarte frumoasa...sa fie totul bine...sintem toate aici cu pumnii strinsi
Oana,Dana P sa ramina bebicii in burtici 9 luni
Sherri maine dimineata va suna sotul in Elvetia..cica maine e doamna aceea care se ocupa de comenzi..sper numai sa vorbeasca engleza...ca de nu...daca totul va fi ok,am sa va public automat nr.de telefon ...
Venera l-am cunoscut personal pe dr Pantos...este un medic foarte bun..el,impreuna cu dr.Mastrominas sint primii care au facut fiv in Grecia...au fost o echipa la inceput,apoi din diferite motive lucreaza pe cont propriu...faza este ca Pantos este foarte ocupat,nici macar nu m-a consulat el,ci un asistent ..nici macar la echografie nu s-a uitat...dar mi-a scris pe loc tratamentul..si din aceasta cauza nu m-am programat acolo..plus ca suma care o cere este destul de mare...vorbim de 3000 de euro si poate si mai mult...eu am apelat la Mastrominas,pt ca are exact aceeasi pregatire plus ca este si om in adevaratul sens al cuvintului...poate am sa-ti povestesc mai multe...eu oricum incep peste 20 de zile stimularea si vei putea sa ma urmaresti,sa vezi cum se prezinta dr Mastrominas...adevarul este ca sint 3 in top in Grecia: Parascos,Mastrominas,Pantos...parascos cere cam 6000,pantos,3000,mastrominas 2500 ..depinde...eu iti doresc succes,sa faci alegerea cea mai buna pentru tine
Adina mai intra si tu mai spre seara pe mess sa vorbim,sa mai punem tara la cale...ca nu te prind deloc on line...a ajuns pachetul?tot ok?astept sa intri sa vorbim
Lucia bine ai venit si FELICITARI ,o sarcina usoara si cit mai multe bucurii sa va aduca bebeii din burtica
Moni,scumpa mea,ma bucur ca un piculet te simti mai bine...eu zic ca rugindu-te bunul Dumnezeu iti va arata pe ce drum sa apuci din nou urmatorul si ultimul fiv...iti doresc din suflet ca de data aceasta nu numai sa fie cu ochisori,dar sa iti ti bebelusul scump si drag strins la piept
Kitta,Delfi mult succes in continuare
Madalina,Aldolina,Galuscuta,Mrl,Miki-Miki,Antosit,Lachi,Andicu,Liana,Mihuta,Bety multi pupici
scuze daca am uitat pe cineva dar sintem atit de multe

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

MRLda, nu te-ai inselat eu sunt "fata cu cartea" ca sa o parafrazez pe "fata mosului" Daca o vrei trimite-mi un PM cu adresa ta de mail.
Lucia13FELICITARI mai ales pt. curajul si decizia ta de a recurge la donatori. Ne poti spune si noua povestea celor 2 FIV-uri nereusite dinainte si la ce clinica ai reusit cu al treilea. Pe mine una ma intereseaza, ca sunt cam intr-o situatie similara, adica nu imi raspund ovarele la tratament, dar mai am o incercare si dupa nu stiu ce oi face......Probabil ca mai sunt fete care au reusit ca tine, dar au preferat sa stea in anonimat. FELICITARI DUBLE inca o dat!
Delfisi eu sunt la MNL si la mine a fost tot aceeasi nebuloasa in leg. cu inceperea tratamentului. u ieri eram in Z23 si dr. a zis sa incep de vineri du Diphereline, no matter daca imi vine CM sau nu am inteles la final.....(nu ca nu as intelege engleza, dar nu stiu daca am reusit sa il conving ca CM-ul meu nu e ceas, adica la 28 de zile!). Teoretic cica ar fi trebuit sa incep cu 2 zile inainte de CM, si eu stiam ca din Z2. Data trecuta am inceput din Z21. Acum am 11 zile inhibare si apoi 5 Menogon din start si 1/2 Diphereline in timpul stimularii. Tu ai luat Decapeptyl de la ei? O fi mai bun ca Diphereline? Poate ne mai consultam.....
Betty78ma bucur ca nu m-ai uitat si iti doresc sa creasca BB-ul si sa fie totul OK.
Trebuie sa le incurajam pe fetele care nu stiu despre MNL ca au reusite de 50 % in ultimul timp si cica numai cazuri desperate. Daca ma rezolva si pe mine, pai scriu la toata gazetele, eu platesc toata publicitatea .....
Sheritohai cu schema, ca ma apuc de tratament vineri. Trebuie sa intrerup Maca pe timpul inhibarii (I suppose daca imi aduc bine aminte) si dupa continui pe perioada stimularii?
MOanahai revino-ti cu piciorusele tale gingase pe pamant, ca mai ai putin si paresesti gasca cum s-ar spune pleci din casa! Nu de alta da' cred ca trebuie sa ma inscriu la coada la broscute, ce crezi ca te iert? Doar e stafeta lui Lachi si trebuie sa circule...Tin pumnii

Mergi la inceput