FIV 110
Raspunsuri - Pagina 11
Sheritra spune:
Moni, eu as merge la Szeged, sunt mai responsabili si mai atenti cu evolutia organismului (din ce zic fetele trec printr-o gramada de controale, eco, analize) cu evolutia productiei, etc.
Eu fac comparatia cu Giuly, normal, unde vezi si tu, mai mult noi avem grija de tratament, de sustinere, de noi.
Si esti si mai informata acolo.
Fireste, costuri mai ridicate fata de Cluj. Aicea stiti voi cum stati.
Te pup si felicitari pt puterea de a o lua de la capat atat de curand!
Shery 7+
Moniland spune:
Sheri, . Szegedul are o alta schema de tratament decat clasica inhibare de 14 zile. Daca e vb de analize si monitorizare eu am fost multumita de Cj. Se lucreaza individual cu fiecare pacient. Mergeam la eco din 2 in 2 zile. Cum au lucrat ei cu mine sunt chiar multumita. Iar in legatura cu banutii stiu pentru ce lucrez .
Si cum am mai zis mai devreme nu am ce face oricata durere e in sufletul meu. Deocamdata adun si eu informatii. Niciodata nu e suficient cat stii chiar daca am idee cu se se mananca FIV-ul. Am acumulat ceva experienta.
Ai grija de puiutul tau si astept poze cu burtica.
Monica
antosit spune:
Neata gagici!
M-am trezit cu noaptea-n cap si am fost sa imi refac analiza, acum stau cu sufletul la gura pana vineri sa vedem ce o iesi!
Moni ma bucur sa te citesc din nou, ai mare dreptate daca ne plangem de mila nu rezolvam nimic, DD ne da dar nu ne baga si in traista.Ca o parere din partea mea, in locul tau eu as opta pt. Szeged, prea se spune numai lucruri bune despre clinica si dr....cred ca merita incercat!Daca as fi fost mai aproape si eu mi-as fi incercat norocul acolo, dar trebuie sa ma intind cat imi este patura!Orice varianta ai alege eu ma rog pt. voi sa fie cu reusita totala noua incercare!
Kitta si Liliana sa fie intr-un ceas bun startul si sa fugiti de data asta la mamici!
MRL !
Dana si MOana mai aveti un pic si simt eu ca dati de baut!
Sheri, Lachi, Liana, Aniast, Andicu pupici pe burtici!
Zouzou, Cris,Adhnana, Dariela,MadalinaM, Kora.....si toate toatefivoasele!
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"
lucia13 spune:
Buna ziua,
Am 39 ani si am facut primul FIV in aprile 2006, am ramas insarcinata dar am pierdut sarcina la 5 saptamani. Al doilea FIV l-am facut in octombrie , din pacate fara nici un rezultat.Al treilea FIV l-am facut in februarie si mi-am luat rezultatul ieri,beta HCG=1458. Vreau sa va intreb , ce inseamna aceasta valoare atat de mare? Valorile normale ptr.4 saptamani pe buletin erau intre 9,5-750, mie mi-a iesit dublu.
Va multumesc anticipat
antosit spune:
Licia13 FELICITARI!
Eheeeeee...sigur inseamna: sau !
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"
Moniland spune:
Anto .Ai si facut analiza. Trebuie sa fie bine ca nu ai facut degeaba tratamentul. Multumesc pentru parerea ta.
Lucia, felicitari! Pe buletin sunt trecute valorile pentru varsta sarcinii si nu a embrionului. Daca ai facut ET in februarie atunci varsta sarcinii e mai mare de 4 saptamani. Mai exista varianta si de sarcina gemelara. Pana nu te duci la eco nu poti stii.
Monica
Teli spune:
Lucia , felicitari , deci se poate si la 39 de ani!
Mamaaa, precis sunt mai multi!
Spune-ne si noua despre tratamentul tau .
Teli
cris86 spune:
Fetelor va multumesc mult,am facut eco mai mult sa vad daca s-a prins ceva sau nu,pt.ca Doctora mea era sigura ca ceva ceva s-a prins de mi-au iesit atatea teste pozitive si valoarea hcg-ului nu a fost zero.Am facut un Eco 3D si nenea de acolo mi-a zis ca am avut o sarcina f mica oprita in evolutie .Eu cred ca s-a prins si cam o saptamana si ceva s-a dezvoltat si apoi s-a oprit.Progesteron am avut destul pt.ca au trecut 14 zile de cand am intrerupt tratamentul si pana cand l-am eliminat.
O sa lucrez mai mult la endometru de data asta.
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674