Baia Mare gazda Sarbatorii Castanelor !!! (6)
Raspunsuri - Pagina 19
Malinka spune:
multumesc pentru raspunsuri...
szaboali si mie mi-a venit sa rad cand am auzit...peste patru saptamani sper sa fiu deja insarcinata...:) da' na, asta e sistemul..
irlandeza stiu de clinica de pe Cosbuc, am fost odata la ei la un doctor ginecolog batran (nu mai stiu numele) si mi s-a parut foarte distrat...
doctorul roman e ok? tu esti multumita de el?
burtici sanatoase si frumoase va doresc...pupici 
"Cerul instelat deasupra mea si legea morala in mine" (Kant)
Malinka spune:
Fetelor...daca medicul nu mi-a zis nimic despre asta, credeti ca ar trebui sa iau acid folic inainte de conceptie? Adica ma gandesc sa ma duc la farmacie si sa cumpar ceva vitamine cu acid folic, dar se iau oare doar la recomandarea medicului? Pot sa dauneze in vreun fel?
irlandeza spune:
Poti lua linistita acid folic inainte de a ramane insarcinata. Eu am luat de acum 2 ani, si pana am avut 3 luni de sarcina. Nu face rau. Surplusul se elimina singur din corp.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
Cum creste motanica nostra
21+
rodicamaries spune:
buna baimarencelor....
uite ca v-am gasit... chiar ma gandeam daca nu au si mamicile din baia mare pagina pe-aici...
eu trebuie sa nasc peste... 2 saptamani
deci e cutitul la os.... Am citit cate ceva din ce ati scris, din cate am inteles aveti sarcini un picut mai mici... ceea ce inseamna ca stati linistite... eu ma cam agit ca trece tare repede timpul...
Va pup... Rodica
Asa creste puiul meu
Rodica
38+
AMR 1+ sapt
camelia.t spune:
Rodica bine ai venit! Ia mai zi cate ceva despre tine.Pe unde stai in Baia Mare? E primul bb?.....
Nastere usoara sa ai.
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157601437566417/" target="_blank">ARDEIUL !
rodicamaries spune:
da, e primul bebe, stau in zona garii, pe Traian...am 24 ani, sunt contabila...
Asa creste puiul meu
Rodica
38+
AMR 1+ sapt
szaboali spune:
Saluater gagici made in Baia Mare
, vad ca a mai aparut o baimareanca 
rodicamaries bine ai venit!!!
, sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos
Nu trebuie sa iti fie frica , cum o sa nasti? normal sau cezariana?
Malinka pai atunci spor la treaba si asteptam sa ne dai vestea ca vine
cat mai repede.
Irlandezo
Adela
la pitici.
Va
-am...si o zi frumoasa sa aveti.
Ali
8+ si
IARINA (16.02.2006)
poze Iarina
http://www.dropshots.com/iarinutza
rodicamaries spune:
Buna Szaboali, o sa nasc normal...numai daca Doamne fereste nu intervine ceva, am renuntat si la ideea cu epidurala, sper sa treaca cu bine...
mai vorbim
Rodica
Asa creste puiul meu
Rodica
38+
AMR 1+ sapt
szaboali spune:
Rodica ai sa vezi ca o sa fie bine
Ali
8+ si
IARINA (16.02.2006)
poze Iarina
http://www.dropshots.com/iarinutza
Malinka spune:
Buna fetelor...timp frumos, perfect pentru plimbare va doresc...si multa sanatate la burtici...
Eu...mai am cateva zile...6 zile...in data de 11 se va intampla marele eveniment an conceptiei...
m-am gandit asa, daca tot e prima luna in care incercam, sa fie o singura data
...macar sa stiu si eu data exact, nu sa incerc mai multe zile si sa nu stiu care e cea "castigatoare"...daca nu e sa raman din prima, luna viitoare aplic alta metoda...sa vedem ce-o fi...
Sa va spun un secret...am descoperit ca sotul meu pregateste o seara speciala pentru acest eveniment...ca doar nu e simplu
...m-a intrebat asa subtil "draga, nu se poate sa-l concepem in weekend?" am zis "nu, e obligatoriu marti, :)" ,asa ca, sa vedem ce-o iesi de-aici...am calculat tot ce-am stiut ca sa iasa fetita...sa-mi tineti pumnii, pls...![]()