Cistiguri sigure

Cistiguri sigure | Autor: Karina

Link direct la acest mesaj

Sint si eu curioasa ce e cu pliantele astea razuibile cu cistiguri sigure. Pe pliant exista o zona razuibila, unde descoperi un patrat de 3 pe 3, in care in mod obligatoriu gasesti 3 poze identice, care conform pliantului iti asigura cistigul sigur de 200 lei, tot ce trebuie sa faci e sa suni la acel numar care incepe cu 0900... si costa 1.5 euro/minut+TVA.
A incercat cineva sa sune, ca eu presupun ca e o smecherie undeva, dar nu-mi pica fisa unde... Conform calculelor mele, ar trebui sa vorbesti vreo 35 de minute cu ei, ca sa iasa ei in cistig - asta numai cistigul in lei, ca mai cistigi si un obiect (ceas, aparat foto, filtru cafea, etc)

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

pai asa si este!

suni, iti raspunde un robot care iti spune o poezie frumoasa si politicoasa cu bine ai venit, ai sunat la concursul... samd. din pacate totzi operatorii sunt ocupati, asa ca te roaga sa mai asteptzi putzin, timp in care poti asculta o melodie dragutza ca sa nu te plictisesti.

dupa asta, ai doua optiuni:
1_ intelegi ca pierzi timp+bani degeaba, si inchizi (convorbirea dureaza catb dureaza rabdarea ta)
2_ astepti cu rabdare si sa vezi ce se mai intrampla - dupa c are poate ca primesti chiar legatura cu vreun operator (convorbirea dureaza min 40 de min, conform bugetului calculat deja de tine )

in ambele variante ti-au luat banii! difera doar cantitatea... si daca cumva castigi marele premiu garantat - asta nu va face decat sa-ti amortizezi cheltuiala cu telefonul...

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simply spune:

pe noi ne-a tras unii in teapa, anul trecut in revista Femeia era un concurs, cica:) care daca castigai trebuia sa suni si sa iti spuna ce ai castigat, am castigat un aparat digital care nici in ziua de azi nu l-am vazut:( Factura a trebuit insa sa o platesc si m-a usturat sufletul cand mi-a venit:( Am sunat la ei insa nimic, suna intr-una ocupat, in orice ora din zi si noapte:( Escroci!!!

Mergi la inceput