PIERSICUTZE de 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Hai ca m-am intors..
Asa..ziceam, Mada, ca-i musai sa faci niste poze de pe la tine, ca m-ai terminat cu ce ai zis acolo....Dati mult pe chirie?Presupun ca da,ca din cate ai zis, e un fel de vila, nu?
Ma bucur ca ati mai rezolvat din acte,sper sa le faceti si pe restul repede, si pentru aia mica, si sa aveti o nunta de vis.
Si asteptam si de la tine descrierea zilei perfecte...

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul

Mergi la inceput

Greiere bine te-ai reintors! Ne-ai lipsit..
OOo....ca biiine mai zici cu masajul ala....hmm...ce biine mi-ar prinde un masaj....si o zi in care sa lenevesc la piscina, sub un soare caldut...da' lasa ca partea asta o rezolv curand cu marea..imediat ce se face de plaja...
Hai nu veniti la mare? Fac cinste cu o tona de apa de mare si o bucata nelimitata de plaja...si cu un soare cald care sa va alinte...

Cum a inceput totul

Mergi la inceput

P.S. si va las...am postat povestea nasterii lui Razvan..daca vreti sa o cititi...e si la semnatura mea, la "cum a inceput totul".Pup

Cum a inceput totul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greiere spune:

Sarilla, . Am zis ca anul asta sarim un concediu sanatos departe de parfumul statut al Bucurestiului dar cred ca o sa profit de sfatul medicului de a-mi aerisi micutenia (ca-i trebuie o cura de aer proaspat sa mai prinda culoare in obraji...) si ne udam macar un weekend un varf de deget in marea noastra neagra. Trebuie sa ne vedem si finutii din Navodari, asa ca motivatii avem sa fugim de acasa! Hai ca venim!

Alexandra si mami Elena
sasha - uite ce frumusica`s
colectiadepalarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Oooo sunt restanta rau de tot, spre sa nu ajung "pe toamna".
Sper sa imi mai amintesc intrebarile.

Deci, nick-ul mi-a venit dintr-o implozie de nervi ca imi facusem ID la fel cu cel de pe Yahoo, insa nu ma putem loga deloc, dupa mai multe incercari.
Am mai zis eu "floare albastra" si alt nick "iarba verde" (nu imi mai amintesc) si eram deja rosie de furie ca toate existau deja.

Am tras aer in piept si am zis "hai sa alung energiile astea negative si sa ma gandesc la ceva care sa-mi aduca noroc", si a iesit NOROCUTA. Si a mers!

Mergi la inceput

Daca mi-a fost greu sa ma acomodez in Egipt?

1)Am avut parte de multe experiente si calatorii asa ca nu mi-a fost deloc greu sa traiesc ACASA.

2)Per total nu (Ma enervau de exemplu mult cladirile prafuite si nu intelegeam de ce nimeni nu le spala). Spun asta pentru unele lucruri le aveam preconceput carate din Romania si mi-a luat timp sa inteleg ca adevarul e altul.
In rest am fost mult surprinsa in bine de stilul de viata de aici, de siguranta care e pe strada ori acasa, de caldura oamenilor si aerul primitor al egiptenilor fata de o straina, de multe...lista e lunga. Poate voi mai avea alta ocazie sa discut despre asta.

Drep dovada ca mi-a fost bine este ca de cate ori mergeam in micuta nostra "garsoniera" de vacanta dla Marea Rosie gandurile mele spuneau "si, cand ne vom intoarce in Bucuresti, in loc de Cairo..." asa mi-am dat seama ca ma simteam ca acasa.

Mergi la inceput

Vacanta ideala?

PARIS

De mica am visat:
-sa am un copil
-sa plantez un pom
-sa am o casa
-sa merg la Paris (Mon Martre)

Cele mai multe dintre vise s-au implinit, acum las Parisul pentru "mai incolo" sa creasca si puii mei sa inteleaga si ei ceva...ori fac asta sa ma simt inca "tanara" .

Mergi la inceput

Care sunt cele 3 lucruri de care nu m-as desparti?(greu de spus ca sunt dependenta deja de multe rau)
-Internetul
-cafeaua de dimineata
-apa

Sarilla cred ca ne-ar trebui puse intrebarile la fiecare inceput de capitol, asa cum avem performantele la piersicute. Cand apare cate una ca mine "din urma" sa le ia pur si simplu la raspuns.

Ma duc sa "sap" dupa intrebari pe care le-am sarit, apoi sper sa ma lase Nour sa revin.

Mergi la inceput

mada felicitari pentru casuta achizitionata!

Subiectul tau mi-a amintit de perioada cand eram cu burticute si ne povesteai tu cum, zilnic aveai vizionari epuizante in cautarea unui cuibusor pentru bebita.

Uite ca acum e timpul vostru si abia astept poze cu "finalul" tuturor viselor dedicate acestui moment.

Mergi la inceput

Ce nu as face niciodata?NU m-as duce la Polul Nord ori Sud. Am asa o frica de inghet, de rece...brrrr

Mergi la inceput