Paciente optimiste si gravi dr. Tutunaru(28)
Raspunsuri - Pagina 30
mihailescu teodora spune:
Zeno,da,asa e!Eu nu credeam nici in cel mai erotic vis al meu ca-i vor prinde,d-apai sa mai recuperam si lucrurile....Aveau prea multe,de-aia nu apucasera sa vinda din ele.O luau si in ordinea cronologica a jafurilor......
Teodora 10 +
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
Zenobia spune:
Alexela, asa sa faci! Tin pumnii.
Fetelor, intrucat azi este zi de sarbatoare pentru vechile tutunici (cu motiv sa fara noi sarbatorit in buna traditie tutunareasca) si pentru ca suntem deja la pagina 20, voi deschide un nou capitol, dedicat special tutunicilor care sunt , aspirante sau deja mamici... adica tuturor!
Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
lilianaFi spune:
Alexeladaca faci in seara asta un test maine stii ce analize ai de facut....si daca ai IIda-i copilului sa manance(utrogestan si magne b6 cum ti-a zis si ZENO)ca s-ar putea sa se supere pe tine si sa faca greva cum stie si el mititelul....hai curaj....bafta
Alexela spune:
Teo,
mi s-a mai spus de tine, ma bucur mult pentru tine!
Ar fi prea frumos sa fie adevarat... Nu stiu ce sa fac, o sa vb si cu sotul!
Dar ce fac cu analizele, nu imi spune nimeni?!?!?!
Pupici!
Alexela
ysa26 spune:
Imi pare rau k nu am fost alaturi de voi sa fac galerie pt Zeno, dar niciodata nu e prea tarziu
Alexela sa dea DD sa fie cu ochisori
Iyoana cm a fost ciudat k m-a tinut 2 zile,dar cantitativ normal k pana acum. Ciudat k ai adus vorba de ciclu peste sarcina, pt k aceleasi vorbe le-a spus si sotul meu. Sper k nu e nici o dereglare, dar azi chiar m-a cam durut putin spatele si un disconfort la ovare. Poate e de la atata stres si oboseala.Iti doresc tot binele din lume si sa iasa restul de analize super ok!
Fetelor am tot sunat-o pe Ramona sa-mi fac programare pt monitorizare pt vineri 30 martie si nu-mi raspunde. Nu stiu ce sa fac sa mai insist sau sa ma duc asa, cred k T va fi la cab atunci.
Multi pt voi toate
Zenobia spune:
Dragutelor, un capitol nou aici
Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]