Paciente optimiste si gravi dr. Tutunaru(28)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicole31 spune:

Iyoana, multumim mult de tot pentru capitolele recuperate! Primele sunt o incantare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Salutari,

Azi mi-am scos si eu firele... Aveam ceva emotii pentru ca la cel de la buric mi se parea ca nu s-a prins si ca supureaza un pic... dar dr. Oana a zis ca-i OK. Oricum am avut o supriza placuta ca imi dadusera concediu medical pana vineri inclusiv. Asa ca, de unde eram pregatita sa merg la serviciu azi, m-am intors glorioasa acasa. Si numai bine, ca ajunsa acasa, am vazut ca imi singera gaurica de la buric, de la cum s-a scos firul, probabil. Dr. Ioana a zis ca e OK, sa dau cu putin betadina pe o compresa sterila.

Nicole31, la tine cum a fost?

Kora, AMR 9? Am o rugaminte: poti sa modifici la mine in listuta ca am facut laparo si totul e OK?

Iyoana, sa stii ca am reusit sa incropesc ceva pentru botez - din niste pantaloni faini, dar care-mi erau prea mari (acum taman buni peste burtoi) si o bluzita nu foarte lunga, dar mai lejera. O rochita ar fi fost la fix, dar nu aveam...

Ioanatugs, ma bucur ca ai rezolvat cu polipul si ai descoperit o posibila cauza a problemelor voastre. M-am gandit la tine luni, ca v-am facut o vizita la restaurant. Foooarte bunutza mancarea, mi-a facut bine la burtoiul meu balonat, ba chiar cred ca l-am vazut si pe sotul tau (are par lung cumva?).

la toate tutunicile dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Buna dimineata, tutunici!

O floricica pentru voi!

Mmc_nd
Nicole - foarte bine ca citesti capitolele anterioare, o sa gasesti povestea lui Amely care a fost diagnosticata cu endometrioza si in a treia luna de la laparo a ramas insarcinata. Si asta cu regim si naturiste, fara Diphereline.

Va pup. Am multa treaba, dar mai bag eu cate un ochi azi.

O zi buna!

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna dimineata fetelor!Ce active ati mai fost ieri!!!
Iyoana nu am apucat ieri sa iti multumesc pt munca depusa,harnicuta ce esti!
Vali vad ca la capitolul acesta se discuta mult despre lasatul de fumat,tu esti un exemplu sper sa te urmez si eu si alte fete cat mai curand!
Maria facem galerie?

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Buna dimineata, fetele!!!!
Am 24 de ore fara tigari!!!
Si acum stau cu voi la , dupa care imi fac km de rigoare pe ziua de azi.Mi-e foame tot timpul, asa ca rontai mere si guma fara zahar!
Kora...AMR 9...iubita, bafta multa!Si sper sa ma urmezi!Iyoana
Mmc_nd, sanatate si bafta la scos firele...sa dea DD sa te vedem curand pe listuta cealalta, cu.
Ralu_t...doamne, ce-as fi mers cu tine la o tigara...dar am rezistat tentatiei...
Lucialu, dependenta fizica e mai usor de inlaturat...pe mine ma omoara chestia asta cu mainile...obisnuinta cu gestul de a aprinde tigara.Asa ca acum scriiiiiu,ma joc, fac ceva sa nu am mainile libere.Gestul imi lipseste!Da' ce-as mai trage un fum!
Zeno, stiu de tigarile alea, dar vreau sa reusesc singura....as fi luat guma sau plasturi Nicorette, daca se mai gaseau, dar tigari nu!
Acum trec la treaba....am o zi grea!
Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa!

Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marusea spune:

Fetelor, am facut testul de sarcina azi dimineata si mi-a iesit numai o liniuta.Sunt tare dezamagita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merdan spune:

Buna dimineata,sa aveti parte de o zi minunata!

Iyoana faina treaba ai facut! fata harnicuta.

lucialu tin pumnii sa reusesti.Si eu si ma gandesc serios sa renunt, mai ales ca tutunul dauneaza grav si fertilitatii.

Mmc_nd gata de-acum poti trece la treaba(de indata ce te simti in stare).

Maria08 ce valori super ai!Poate iese ceva cu ochisori luna asta si nu mai e nevoie de FIV.Doamne ajuta

Zenobia tu chiar nu ne mai spui nimic:in ce zi esti? simptome? intarzieri? ceva?-sau o sa ne dai vestea direct.

Eu Z.40,nimic nou pe frontul de vest(de jos era sa zic, ahh doar niste pete mici rozalii ieri si alaltaieri si un moral scazut(de-asta nici n-am mai intrat ieri).

Pupici la tutunici!

merdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

daca e sa fie va dau vestea direct

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole31 spune:

Buna dimineata, fete dragi!
Zeno, pe Amely o stiu de la Endometrioza. Am vazut ca s-a tinut de regimul alimentar si se simtea foarte bine de la naturiste, a fost tot timpul optimista, si asta conteaza foarte mult. Bravo ei, este un exemplu pentru mine! Cat despre Diphe, eu tot incerc sa aflu raspunsul la unele intrebari... De exemplu, cine imi garanteaza mie ca dupa tratamentul cel nesuferit trompitele mele vor uita sa mai faca ce-au facut mai deunazi, si anume sa transporte resturi de endometru in cavitatea pelvina? Plus ca noi cred ca ar trebui sa facem si o histero, ca sa vedem si cum sta treaba cu uterul. Daca sunt probleme si acolo, aderente sau mai stiu eu ce? Mie una mi se pare totul foarte complicat...
mmc nd, cred ca la mine a fost un pic mai usor, in sensul ca s-au vindecat toate inciziile, iar cand mi-a scos firele a curs doar putina limfa de la cea de la buric. Acum imi dau cu crema de galbenele. E antiseptica si ajuta la cicatrizare. Mult succes la proiectul BB!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Buna dimineata!

Ma bucur ca regasirea capitolelor vechi "de la origini si pana in zilele noastre" v-a facut atata placere! Va pup pe toate , ca prea ati fost dragute si mi-ati multumit asa frumos, si va doresc lectura placuta!

Marusea, imi pare rau de testul negativ. Nu mai fii suparici, ca o sa fie bine. Dar CM ti-a venit? Stii ca unele teste de urina se pozitiveaza si mai tarziu. Poate mai e speranta...

Zenobia, bineinteles ca o sa ne spui, doar te asteptam aici cu sufletul la gura. Apropo, ce zi esti?

Kora, AMR 9 zile, vorba lui Vali, numaram cu tine, ca sa ne luam si noi gloria la urma, cand o sa fi cu bebe la purator.

Vali, adevarat grup de sprijin ai gasit aici!! Bravo fata cu vointa si optimism! Baga ca face bine la nervi si te ajuta sa iti ocupi mainile..si picioarele..;

Mamidevladut

Nicole31, tu cum te mai simti? Cand incepi monitorizarea? Sau faci tratament cu Diphereline?

Mmc_nd refacere usoara si drum intins cate bebe acum!

Merdan , de ce esti asa necajita? Daca iti vine CM este super, te reapuci de monitorizare sau de prestat naturel si aveti multe sanse, nu? Eu cred ca starea ta e data tocmai de apropierea rusilor, asa ca nu trebuie sa te ingrijorezi ca nu-ti va veni si ca vei avea intarziere de la laparo, da?

Lucialu, ti-am spus ca imi face placere sa te citesc...Postarile tale mi se par tare dezinvolte si spontane In schimb, vezi ce faci tu cu tigarile alea, ca nu e bune pentru un teren de bebe...

Ysa, CM -ul tau de 2 zile a fost la fel ca si celelalte in abundenta? Nu veau sa-ti dau sperante dar s-au mai vazut CM-uri peste sarcina. Oricum sper sa nu fie vreo dereglare si sa iti continui drumul catre bebe cu voiosie!

Pentru toate fetele dependente de cate ceva (cu riscul ca suma viciilor ramane constanta ), dar cu dedicatie pentru fumatoare, se face de la Iyoana maxima zilei:
Cel mai usor lucru din lume e sa te lasi de fumat! Eu, de exemplu, m-am lasat de vreo 14 mii si cateva sute de ori! (Mark Twain)

O zi frumoasa tuturor!

iyoana

Mergi la inceput