Paciente optimiste si gravi dr. Tutunaru(28)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Kora: Multumesc pentru sustinere!! Nu cred ca se va intampla minunea natural..... problema e la trompe!! Uterul, ovarele arata bine ovulez fara stimulare, dar trompele.....
PS: Si eu merg la sala in seara asta!! TRebuie s amai dau jos din colacei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

Iyoana, sa te auda Dumnezeu si sa ai gura aurita. Ma bucur ca te-ai gandit si tu la ideea cu vechile capitole, poate deschizi tu urmatorul capitol si daca gasesti primele capitole le pui pe prima pagina. Nu trebuie sa fie toate de la inceput, le punem pe parcurs, chiar o sa incep si eu sa le caut si alcatuim colectia.
Asteptam intariri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Kora, iti doresc sa te lasi de fumat pt. bb, f. curand. Dar e al naibii de greu, pana trec de prima saptamana cred ca o sa o iau razna...si n-a trecut inca prima zi!!!!
Maria, tu ne pregatesti vreo surpriza de iepuras? Iti doresc sa-ti aduca iepurasul numele trecut pe listuta de gravi.
Iyoana, cam cum ti-a fost tie de la cafea imi este mie acum!
Aylin, si eu am tensiunea mica, chiar prea mica si se stabilizeaza oarecum abia dupa o cafeluta.Problema este ca acum am si regim fara sare, asa ca nu am ce face, dimineata tre' sa beau...in schimb, ceai verde la greu...sunt la a 2 sticla de 2 l
Pupici

Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Vali: As vrea eu o asemenea surpriza!! Doamne Ajuata!!! Fac o petrecere si va invit pe toate la Constanta!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

Fetelor tensiunea se regleaza cu foarte multa apa. Si eu eram la fel, fara cafea eram moarta si in cantitati f mari, ma durea capul ingrozitor, mai ales ca sunt si hipoglicemica. Am ajuns la o dr. de la Medlife care m-a invatat trucul cu apa. Incercati sa aveti langa voi toata ziua o cana cu apa plina in permanenta din care sa beti toata ziua. Functioneaza perfect, eu acum beau dimineata f putina cafea, in rest toata ziua multe cani de apa. Dezavantajul e ca ajungeti de multe ori la baie, dar nu va mai doare capul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Iar ca sa nu va fie dor de gustul de cafea inlocuiti cu inka. Aviz mai ales fetelor cu endometrioza! Cu putin lapte e fff buna!

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Mamidevladut, am inceput cautarea!!!!

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Iyoana, sa imi zici si mie daca nu gasesti ceva. Multumim mult, capitolele anterioare sunt foarte folositoare, acolo fetele chiar impartaseau experiente utile tuturor de aici. O floricica pentru tine!

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Si eu beau inka de vreo luna de zile icoace si nu poftesc deloc la cafea!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Fetelor va salut si eu!Zeno mai putin si ne dam cap in cap,la cum alergam pe aici(forum)
Mamaaaa, ce fete ambitioase!Iyona eu nu cu cafeaua ma cert, dar cam aceasi sevraj ma face sa ma gandesc cum sa scap inainte de burtica.De aceea o voi intreba pe Vali cum a taiat tigarile?Si sa-i urez din tot sufletul sa ramana tare pe pozitiiSa nu-mi spui: doar cu vointa.eu as vrea, daca nu indrasnesc prea mult, sa te rog sa spui...povesteaSi cu alea 8 kg, daca se poate te rog.Tot ce ai scris a fost o priveliste mirifica ochilor mei!Te ROOOOG!Multumesc de intelegere!
Va pup pe toate si va doresc o zi buna si sa de-a DD sa fie cu folos tot de intreprindeti voi pentru rezultatul final:un/doi poponeti cu pampersi!
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput