Paciente optimiste si gravi dr. Tutunaru(28)
Raspunsuri - Pagina 15
vali_delide spune:
Iyoana si Maria08.
Sunt aici, pregatita pentru tot ce va zice doctorasul nostru sa fac...si, mai ales sunt eu, optimista si cu resursele necesare pentru a reincepe lupta.
Va pup
Valentina
poze
kalosalina spune:
Buna fetelor!!!
Sunt o Aspiranta Optimista > 20 ani si am nevoie de ajutorul vostru. Imi dati va rog frumos mail-ul Dr.-ului Tutunaru ca vreau sa-l intreb ceva.
Multumesc mult!
toate fetele si sa ne vedem cat mai curand la Odisee!
Bebica te asteptam!
http://tt.lilypie.com/xwoVp2.png
mihaela_ce spune:
Va multumesc din suflet pentru urari.Asa este sunt o pacienta mai veche a d-rului chiar din 2004 as zice,desi nu a fost o intamplare fericita.Mi-am mai spus povestea pe aici,este una trista ,in dec 2004 am pierdut o sarcina la 34 saptamani.Nu mi-a urmarit dr.T sarcina,el doar a dres ce se mai putea,adica m-a ajutat sa nasc.Daca va ajuta o sa caut povestea si o sa o mai postez o data.
Atunci mi-a spus ca dupa ce ma refac sa ma duc la el ca ma va ajuta sa-mi implinesc visul si se pare ca sunt pe calea cea buna.
Acum avem 37 saptamani(am uitat sa-mi schimb semnatura.scuze)si o sa avem o fetita .Nu a fost o sarcina grea,dar am avut eu foarte multe emotii si frici.Asta a fost si motivul pentru care doar v-am citit si am intervenit rar,cand am crezut ca pot sa ajut cu ceva.
Imi era si teama sa vorbesc despre faptul ca sunt insarcinata,nu va spun ce emotii cumplite aveam cand trebuia sa ma duc la control.Asa ca gluma va pot spune ca pentru a ma relaxa un pic,sotul meu si dr T au complotat sa nu stiu niciodata cand mergem la control ,ma programa fara stirea mea si cand plecam de acasa imi spunea ca mergem la plimbare,asta ca sa scap de tensiune si de frica.Ma gandeam tot timpul ca a patit bebe ceva ca atunci.
Acum mi-am revenit cat de cat,ma pregatesc pentru marea intalnire.Cred ca dr.T s-a saturat de noi la cat de des ne-a vazut,dar da semne ca mai rezista
In rest ,ma duc la spital in fiecare saptamana,la monitorizare,ascultam inimioara printesei,vedem cat de bine se misca,asta datorita antecedentelor de acum 2 ani,si ii multumim lui Dumnezeu.
Cam asta despre mine.
Mi-ar placea un carucior roz
Va pup si sanatate multa
mihaela 35 fix
Iyoana spune:
quote:
Originally posted by maria08
Iyoana: de la malul marii!! CM a venit in toata regula sau sunt doar semne??
E CM in toata regula, nu joaca! Semne am avut toata luna (scurgeri mai mult sau mai putin maronii-rosiatice). N-are nimic, nu ma simt rau, asa ca e ok! Noi sa fim sanatosi!
iyoana
Iyoana spune:
quote:
Originally posted by vali_delide
Iyoana si Maria08.
Sunt aici, pregatita pentru tot ce va zice doctorasul nostru sa fac...si, mai ales sunt eu, optimista si cu resursele necesare pentru a reincepe lupta.
Va pup
Valentina
poze
Bravo, Vali, asa vreau fata! Bafta si te asteptam cu vesti bune!!!
iyoana
Iyoana spune:
kalosalina, ti-am trimis un PM cu adreasa pe care o am eu.
Mihaela ce, sarcina usoara in continuare si fara emotii pentru marea intalnire! O sa fie bine, te asteptam cu detalii "fierbinti" despre cum este... Super faza cu "complotul" intre sot si Tutu!!
iyoana
merdan spune:
Iyoana fata frumoasa si imi pare rau pt dereglarea ta;am patit-o si eu odata vara treccuta intr-o luna superstresanta sa-mi vina la 19 zile.Ieri n-am intrat ca am fost tare aglomerata la servici si in week-end n-am net acasa.Dar nici nu prea am noutati,azi z38 si nici un semn premergator invaziei rosi, temp.se incapataneaza sa stea pe 36.7 si teste de ovulatie nu mai fac ca mi-au iesit sambata, duminica si luni toate pozitive si tot nik'.Asa ca stau si astept nici eu nu stiu ce.
Imi plac maximele tale zilnice.
vali bravo pt.atitudine asa trebuie cu optimism si curaj tot inainte!
Zenobia chiar vorba Iyoanei poate ne faci o surpriza placuta cu spontaneitatea luna asta!
Kora ai intrat in linie dreapta sa zic asa, si emotiile mele odata cu tine-ca zau urmaresc fazele prin care treci de parca as fi eu in locul tau.
maria08 cred ca luna viitoare(dupa ce vin nesimtitii astia de rusi) voi suna si eu pt.o monitorizare la Lutescu ca cu testele si temp astea m-am incurcat de tot.Atata ca eu desi am fost/sunt pacienta ei n-am mai fost din toamna trecuta pe-acolo si nu stiu cum sa cer doar monitorizare? Nu s-o uita urat la mine? Asta-i prost la noi in C-ta ca nu poti merge la un ginecolog cu echo mai rasarit si sa ceri cu tupeu doar monitorizare spunand ca de fapt esti pacienta altui dr. din Buc.Dar o scot eu cumva la capat.
Bun venit noilor tutunici si sedere cat mai scurta pe-aici!
merdan
machus spune:
Iyoana, iti multumesc ca te-ai gandit la mine !
Si eu am aceeasi pb. ca Merdan, m-as duce la monitarizari aici in GL dar nu stiu cum sa procedez si nici nu stiu un dr. anume. Este vreo fata din GL care a facut monitorizari? si la care dr. daca da? Multumesc.
Eu deja am emotii pe zi ce trece. Mi se parea atat de departe laparo, si acum mai am 1 luna. Sotul meu azi si-a facut nota de concediu pentru saptamana aceea. Mi-e teama ca in acea perioada voi fi la CM, dar din cate am aflat de la voi nu ar fi o pb, ca s-ar curata mai bine ce e de curatat acolo.
Va pup pe toate !