Casnicutze sexy ( 114)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Simo,ce burtica frumoasa ai!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Dana

Apoi Liano ...tu prinzi unul si alalt o sa fie cine stie pe unde . Mai vorbim noi pe la anu` cand or scapa la picioare. O sa fim singure noptile pe`aici.

Simona 19+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

bananoooooooo ce mai fashi?buline mai iei?

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"11

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
eu am umblat de nebuna azi dimineatza, cum s-a trezit ruxitza am si iesit pe usa...ne-am plimbat amandoua si cu o prietena pe jos(ca sa mai slabim)...apropo m-am cantarit iar dupa ce mersesem km buni pe jos si aveam 61 de kg...deci incet, incet chiar daca mananc ca sparta vad ca se mai duc...
apoi l-am luat pe alex de la gradi si am venit acasa(de data asta cu masina ca nu mai puteam merge si inapoi...ajunsesem prea departe de casa)
si dupa ce le-am dat sa pape copilashilor m-am apucat de gateli...si abia acum ce-am reusit sa mai ies dintre oale, cratiti si ulcele
simo, pup burtika frumoasa
cami, sa ne zici ce ai facut azi la vizita...ai vandut casa?
miha, n-ai treaba...ce super serviciu aima bucur ca tzatzele au fost o reusita
georgi, mai ai nervisori?
danelutza, ce mai face pitica, cum mai este cu mucii si febra?
a mea inca mai are muci si nu ma mai alsa nici sa o sterg la nas...si de la ibuprofen a facut asa si ca o alergie pe frunte, am fost cu ea azi si s-a uitat un farmacist la ea...si mi-a recomandat un unguent...sper sa-i treaca.
azi nu am facut nimik dulce dar parca-s face o rulada cu crema de cioco si glazura de ciocolata(care sper sa-mi iasa...ca la asta din urma nu ma prea pricep)
va pup pe toate si mai sunt pe-aici
va pup pe toate

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

mona,eeeee am vandut-o pe soacra in loc de casa!
merge tareeee greu.acum caut chiriasi nu cumparatori

liana,tu-mi faci in ciuda tocmai in momentele pline de furie ale vietii mele.cum faci? ma ghicesti cand sunt dusa cu capul?
las ca poposesc eu in Ro si direct pe batatura ta de la tzara ai sa ma vezi.
baga poze sa-ti vad burta.repejor ca apoi ziic ca esti grasa si urata si nu m-ai vrei sa ni te arati

mona,am si eu o curiozitate.voi stati in Ro si in Emirate numai in vizita? si cu soacra aia buna(apropo nu ne-o imprumuti si noua?) in ce limba parli? daca-mi spui ca stie si romaneste atunci cad pe spate ca un gandac

banana,tu esti cam scumpa la vedere?

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by ange

mona,am si eu o curiozitate.voi stati in Ro si in Emirate numai in vizita? si cu soacra aia buna(apropo nu ne-o imprumuti si noua?) in ce limba parli? daca-mi spui ca stie si romaneste atunci cad pe spate ca un gandac

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Neeee..nu o dau la nimenea! Ce, pe mama a cerut careva s-o imparta cu mine cand mi-o mancat sufletu`?

Vorbim in engleza si ma invata si araba, ca ficior`su e prea ocupat cu invatatu` de medicina sa mai aiba grija de asta

Simona 19+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007

Mergi la inceput

camiiiii pai muica sunt si io tot asa..dusa cu capusi stii vorba aia "cine se aseamna se aduna"pe batatura la soacrameaca a ei e batatura..da e de nota 10 asa ca io ti'o dau daca o vrei
si pe buneee ca si azi fusa soare si frumos si azi statui pe batatura meana!!poze fac cand l'oi prinde pe grasu pe'acasaca singura nu pot sa'mi fac
monica

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Bey, e bine sa fii slaba, ca eu am ramas cu burti dupa sarcini si nu le-am dat jos nici acum, si nu mai vreau acum!
Liana, cat mancasi fata?caci trebuie sa manaci pentru trei, e bine ca nu mai sunt greturi.
Alinuta eu ziceam de baiatul care a adunat banii la Dansez pt. Tine, a fost dat ieri la stirile Pro tv, si vorbea prin telefon din Beijing, zicea ca e bine ca are ceva progrese, mici dar sunt vizibile.
Dispar nitel cu Dan sa mancam si revenim in forta !

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

camiiiiiiiii uitai chiar sunt grasa si urata
georgiiiiiiiiiiiiite sun daca nu apariazi e luni deci nu e zi de baie
doina tu ce faci?editai ca vazui acu ce faci
Bi un dans ceva?
alinutzoooo
mihaaaaaa
Danelutzooooonimik dulce azi?

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Liana, eu cu Dan am mancat, colegul doarme,mai stam nitel si mergem la tv, caci trebuie sa il pun pe Dan in pat.Tu ce mai facusi?
Unde e Bianca?eu nu o vazui.

Redati-mi viata!

Mergi la inceput