Casnicutze sexy ( 114)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

miha, eu inainte sa vad tortul tau ma gandeam sa torn gelatina si fructe amestecate in 2 palnii ca sa iasa si sfarcurile
ref concurs cred ca, cami a crezut ca participi cu tortul la vreun concurs si trebuie sa iei vreun premiu ceva

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Monica,dar gelatina nu "tremura"? sau nu vrei sa le faci tzapene?

Suntem in top 100, multumim tuturor

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

eu vreau sa fie silicoane

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

..........pentru feteeeeeeeeee!

va pupam , ne era al naibii de dor de voi...stau pana diseara la mama

mergeee net-ul!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria

Mergi la inceput

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Nu-s nervoasa pe voi, Doamne fereste. Am cu totul alte motive. Gen oboseala iesita din comun, nu mai dorm de 2 ani si incep sa ma satur. In fiecare dimineata la 4.30 cel tarziu 5 am desteptarea, asta dupa ce ca ma scoala de cateva ori pana atunci. Am o sefa idioata si cu probleme mari care se poarta ca o nesimtita cu toti ca deh e firma ei. Vreau alt job, nu gasesc, ma simt rau dpdv fizic. S-a stricat transmisia la masina mea (300 de dolari sa traiasca la multi ani), vin socrii intr-o luna si n-am nici macar pat sa-i culc (alti bani alta distractie) si stau 1 luna si sper sa nu aiba fitze de musafiri ca o iau razna. Lucrez si sambata, nu mai am nici o viata sociala si nici nu am nervi sa vad pe nimeni. No cam asta. Tulai faina e viata.

Olga

I'm a sailor peg
And I lost my leg
I climbed up the topsails
I lost my leg
I'm shipping up to Boston
I'm shipping off
To find my wooden leg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Cami eu am facut crize de fiere si indigestii si migrene cam de la 12 ani
nu cumva Maia are asta?
era destul sa nu imi pice ceva bine si vomam 3 zile
regim, somn, lichide

Olga

I'm a sailor peg
And I lost my leg
I climbed up the topsails
I lost my leg
I'm shipping up to Boston
I'm shipping off
To find my wooden leg

Mergi la inceput

fetele unde suntetiii? la plimbarica , adevarul e ca e o vreme superba afara
, pacat ca nu am timp sa pun boze

Mergi la inceput

olga, eu zic ca daca vin socrii pe la voi ar trebui sa fie o luna de relash pentru tine, sa te ajute, atunci te poti odihni mai bine noaptea si poate reusesti sa mai iesi si in orash...eu chiar asa le-as spune cum "ar intra pe usha" ca sa stie ca nu-s "musafiri"...adica o forma eleganta...vezi tu

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

mmihaaa la tine si la cretulina. mai spune-ne ceva de voi. cum mai e cu scroafa, scuze soacra.
olga, multa putere, de toate felurile. si are dreptate monica, vorbeste cu sotul tau si el sa le zica ca ai mare nevoie de ajutor. sa stea cu toni, sa-l scoata la plimbare, sa va faceti un pic de timp doar pt voi. o cina in 2 si de ce nu, o noapte la un motel

Mergi la inceput